- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос относно Loop
Здравейте. Мисля да си подновя договора за още 12 месеца и се чудя дали да се прехвърля на лууп 5. Текущият ми тарифен план е лууп плей. То в сайта им пише, но адски неразбираемо и двусмислено. Доколкото разбрах, в лууп 5 няма "семейство и приятели", разговорите към лууп се таксуват по 5 ст минимум и няма фън пакет (100 безплатни смс, ммс и видеоразговори). Уж пише, че на лууп 5 плащаш колкото си изговориш и нищо повече, ама нали знаете, че все има уловка.
Ако някой е на този план нека пише.
Благодаря.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
До колкото си спомням Loop 5 не си е оферта. В началото бях на него и плащах 40-50лв. Сега съм на Loop 15, говоря също толкова колкото и преди и плащам не повече от 17-18 лв.
Разликата при мен беше осезаема.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А за да не пускам нова тема,че ще ме изядат с дрехите.. .^^ Някой който е на вивател знае ли малко повече за пакета (или каквото се води) UniCall S мисля че беше...10 часа безплатни разговори с всички или само с вивател?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На мен 15 лева само за такса са ми многоСега плащам по 5 лв такса, а и не говоря много дори и за едната стотинка. Утре ще поразпитам освен като отида да преподпиша договора, ама май трета година ще си остана на Плей лууп
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Щом не говориш много Loop up2u e идеален за теб! http://loop.bg/page.php?p=loop_up2u
Аз вече от година и нещо съм на него и тъй като не говоря много плащам по 2-3 лева на месец. Другото хубаво на тоя план е, че ако решиш да "захвърлиш" картата няма нужда да плащаш неустоики защото нямаш такса. Единственото лошо е, че отчитането е на 5 минути. Говориш 3 минути ама то ти зима 5 ст. или 6 мин и то зема 10 ст.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
15 лв не ти е първоначалната такса. Просто ако говориш до 15 лв - плащаш само 15 лв. Ако говориш за 16 лв - плащаш само 16 лв, а не 15+16. Ако обаче изговориш 12 лв, трябва да платиш за 15.Първоначално написано от slavito007
![]()
А при Loop 5 доколкото помня беше - 5 лв таксата + това, което изговориш + ДДС.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Eто, виждаш ли, че не съм разбрал пак![]()
A за loop up2u и на мен това 5-минутно засичане ми се струва кофти.
Лууп 5 мисля, че няма такса. Колкото си говориш, толкова плащаш. Само че няма семейство и приятели. Оф не знам обърках се тотално.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
И аз съм на loop15, както sh3_1s_7h3_0n3. То е по-добрият избор, в сравнение с loop5 - без месечна такса, само с минимално потребление - но преференциите (3 номера за по 1 стотинка + целият loop отново за стотинка) са доста по-добри.
Е аз плащам около 30-40...
Еми и аз си мислех, че ще е кофти ама не. Подчти не се усеща.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
От 2-3 месеца имам Loop номер и не мога да му схвана цаките![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Loop 5 ли не се усеща?Първоначално написано от skuck
))
Ооо, ще го усетиш, ще го усетиш. Ако ти е "втори" телефон, само тогава може да не те бръсне особено, но ако това ти е единственият телефон.... ((: но ще поживееш, ще видиш.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Аз съм на Лууп 5 и да ти кажа, последните 3-4 месеца и аз бая го усетих, ама мисля тези дни да отида да се местя на лууп 15, така че на авторката ще кажа да се мести на лууп 15.Лууп 5 е идеален, но верно си е за 2ри телефонПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Авторката е мъжка![]()
Благодаря за отговорите, но си останах на Плей. Тъй де, преподписах без промени в тарифния план. За разлика от миналата година, тази година смсите към лууп са по 1 ст., а разговорите с лууп по 1 ст не са до 500 минути, ами вече е без ограничение. Другото си е същото. Само трябва да разбера защо нямам безплатния фън пакет в договора и дали изобщо имам такъв.![]()
Не ви знам как ги изговаряте тия пари, ама аз повече от 18 лв през тези 2 години с лууп не съм плащал. И то даже е много и е така само когато зареждам ваучер на някогоИначе ми е 8-13 лв
Ама аз и не говоря чак толкова много.
Плей Лууп си е най - яката оферта. Аз съм с нея и ми е много добре. говоря много и не плащам много големи сметки.
Всеки си преценява тарифния план според разговорите, смсите...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
loop е гаден план според мен
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Ако правилно си прецениш най - подходящият за теб план, няма да имаш проблемиПървоначално написано от realantisocial
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Гаден, гаден, ама не са много операторите, които ти дават да говориш час и половина за по-малко от левче![]()
Аз съм на play loop и съм доста доволен. Аз говоря само с майка ми, баща ми и брат ми, а почти всичките ми приятели са на лууп. Майка ми, брат ми и един приятел са в семейство и приятели, с други номера говоря само инцидентно.
Отначало плащах по 8-9 лв! Сега скочи до 17-18, защото взех да пиша смси до чужбина.![]()
Moдовете може да заключват темата. Реших си "проблема", а като гледам темата ще стане на мазало![]()