- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По колко време учите?
Е,по колко време прекарвате над учебниците след училище?
Аз уча рядко по принцип,но в последно време ме е ударило нещо и имам мерак да уча,и г/д по 1-2 часа уча след у-ще.А вие?![]()
Аз след училище не уча щото съм 2-ра смяна. Уча сутрин ама напоследък доста ме мързи![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Ми следобед, ако гаджето закъднява уча от 3 до 4/5 и после, ако ми е останало нещо от 12 вечерта до 1/2 сутринта.
Абе зависи. Минимално ми трябват 4-5 часа, а и когато съм втора смяна обичам да ставам рано.![]()
Евала, ако е истина !Първоначално написано от BluE_s
Аз не уча много, зависи дали имаме контролна или ми е нещо важно ...
учебник не съм отворил
оценка под 95% нямам
Внимавам в часовете и схващам доста бързо материала.Вкъщи ми стига да прочета 1-2 пъти урока и това е.Значи общо взето за учене час,час и половина.За разни задачи и домашни е много относително.
Много зависи,има дни в които нямам нито домашни,нито да у4а,но има и дни в които се налага поне 3-4 4аса у4ене.
В момента съм 2-ра смяна и уча преди училище.Ходя и на тренировки преди даскало затова ми се налага да ставам по-рано.Уча между 1 и 3-4 часа според това колко домашни и уроци имам.
Зависи , но средно около час и половина.![]()
To infinity and beyond.
+ Зависи от програмата за следващия денПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
като се прибера от даскало не уча, защото съм втора смяна... то си зависи много от домашното колко са ни дали но мисля че общо 1 час (АЕ+МАТ) че и повече, защото понякога имам затруднения със задачите по мат.. а ако имаме домашно само по АЕ - 30 мин най мн![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Час..час и половина са ми достатъчни![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Зависи..най-вече към 1/2 часа макс.
По 4-5 часа.
2- 3 часа![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Максимума ми е 1 час и 30 мин. По принцип за 20 мин. съм готова.И изкарвам 5-ци без проблем... Понякога се чудя какво ще бъде ако започна да уча.
![]()
![]()
Аз уча сутрин понеже съм 2-ра смяна.. иначе ми трябват поне около 2-3 часа но зависи по какво имам домашно![]()
Различно- час-два. Може и за 15-20 мин. да съм готова. Зависи дали имаме домашни, контролни и т.н.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Амии 2-3 часа на ден, въпреки че ми трябват повече защото постоянно съм разконцентрирана![]()
![]()