- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По колко време учите?
по 2-3 часа,но тъй като се разсейвам,пуснат комп,телевизор и т.н. и може да се проточи доста повече,но ако се стегна за 2-3 часа при контролно на другия ден дори 2 контролни да са,но иначе по 1-1.30 до 2 максимум
В момента съм 1 смяна втория срок и 11 клас
зависи-има дни,в които уча 30 мин,има други като вчера ,в които се заривам и 4-5 часа съм затрупана с някви простотии![]()
Втора смяна съм. Уча по 2-3 часа и то не винаги,,зависи какви часове имам,, и дали имам контролни.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Зависи.Веднъж ми се случи така,, чe по Физика учих 4 часа..най-често около 1 час ми стига
![]()
ми.. честно казано да слушам в час ми стига за да покажа знания, достатъчни за стипендия..
гледам да си пиша домашните сравнително редовно, че не си струва за такива глупости да имам двойки. Иначе четенето... чета, чета, колко да чета? Около 15-20 мин. вкъщи, ако има нещо важно, или което не съм разбрала в час; иначе редовното е да препрочитам това-онова през междучасията.
Вмомента не уча по нищо, само решавам задачи като робот!![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Вали гърми аз не уча аз съм природно "тъп" тъй ,че не ми е нужно.![]()
![]()
на мен тази година като по чудо адски много ми се учи :Д и когато имам нещо за учене уча по час някога . Много лесно запомням.
Около 1 час... понякога и не уча изобщо... не е за гордост,преди учех като хоратаАбе като цяло си зависи, ако съм на курс, и 2-3 часа ше ги направя
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
зависи от уроците.
към 1-2 часа максимум.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
По английски имаме по-голяма писмена домашна, също се старая да си преговарям думите оттук-оттам. Това лексиката е най-зубърската част от езика; вярно е, че повечето е логика и деривативи, но има изродски думи, които трябва да се учат.
Химия и математика ги елиминирам. Точни науки са - пиша само домашни. А по математика мога да седна да си решавам просто от скука.
По география госпожата не изпитва, нещата са сравнително приятни; но мен просто ме мързи. Не обичам разказвателни предмети.
По биология и история също гледам да си уча, току-виж са ни изненадали. Само със запомняне в час не се получават перфектно нещата.
А шматката по БЕЛ отсега ще ни дава по 2 писмени работи на седмица.Едно есе и един ЛИС.
![]()
ТЪПОТО Е, ЧЕ МЕ МЪРЗИ!![]()
Има дни, в които учебници са стояли захвърлени в коридора под някой стол, без да ги пипна. Дни, в които аз ИЗОБЩО не уча. И въпреки това не знам що за човек съм. Спя 7 часа на кръст през първата смяна, не ми остава време да хвана книгата.
П.С. Компа е виновен. СМЪРТ ЗА КОМПА!![]()
![]()
![]()
![]()
Уча 2-3 часа на ден но понякога когато ни дават много уча почти цялата вечер.
аз не уча.. 9 клас спрях да уча, 10 спрях да си приготвям раницата.. просто в училище схващам всичко и си изкармва 4-5..
иначе уча за контролни .. признавам само Биология, математика, химия.
Много ме марзи да уча,многоА когато ме вдигне госпожата или господина и му кажа,че не съм готов да ме устави за другия час.За тогава уча 10-15 минути най много
Всичко мога да правя но не и да уча
.До 8 клас бях отличник сега 4.50 ако хвана в края на годината ще черпя класа и учителите
![]()
Зависи, но в повечето случаи 1 час
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Най-много 1 час.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
аз пък не учаударила съм го на живот още от 6 клас сигурно
.. просто госпожите са някфи супер пеканите и знаят че никой нищо не знае и нито ни изпитват нито нищо ;д само когато трябва да ни пишат оценки ни дават супер лесните контролни и кой като нас
ъм.. не уча ;д , а когато се налага не повече от 30мин.![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз съм първа смяна, но следобяд ме домързява да уча затова след 00:00 часа до 1,2 най-много.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
около 2-3 часа