.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 164
    по 2-3 часа,но тъй като се разсейвам,пуснат комп,телевизор и т.н. и може да се проточи доста повече,но ако се стегна за 2-3 часа при контролно на другия ден дори 2 контролни да са,но иначе по 1-1.30 до 2 максимум
    В момента съм 1 смяна втория срок и 11 клас

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    зависи-има дни,в които уча 30 мин,има други като вчера ,в които се заривам и 4-5 часа съм затрупана с някви простотии

Голям фен Аватара на ysmivka
    Втора смяна съм. Уча по 2-3 часа и то не винаги,,зависи какви часове имам,, и дали имам контролни.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Зависи.Веднъж ми се случи така,, чe по Физика учих 4 часа ..най-често около 1 час ми стига

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ми.. честно казано да слушам в час ми стига за да покажа знания, достатъчни за стипендия..

гледам да си пиша домашните сравнително редовно, че не си струва за такива глупости да имам двойки. Иначе четенето... чета, чета, колко да чета? Около 15-20 мин. вкъщи, ако има нещо важно, или което не съм разбрала в час; иначе редовното е да препрочитам това-онова през междучасията.

Град
    Некъде из Сливен
    Вмомента не уча по нищо, само решавам задачи като робот!
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Вали гърми аз не уча аз съм природно "тъп" тъй ,че не ми е нужно.

Ми 3, 4, 5 часа, зависи колко имам за учене

на мен тази година като по чудо адски много ми се учи :Д и когато имам нещо за учене уча по час някога . Много лесно запомням.

Около 1 час... понякога и не уча изобщо... не е за гордост,преди учех като хората Абе като цяло си зависи, ако съм на курс, и 2-3 часа ше ги направя
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

15-20 мин
    Marshall Mathers

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    зависи от уроците.
    към 1-2 часа максимум.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    По английски имаме по-голяма писмена домашна, също се старая да си преговарям думите оттук-оттам. Това лексиката е най-зубърската част от езика; вярно е, че повечето е логика и деривативи, но има изродски думи, които трябва да се учат.

Химия и математика ги елиминирам. Точни науки са - пиша само домашни. А по математика мога да седна да си решавам просто от скука.
    По география госпожата не изпитва, нещата са сравнително приятни; но мен просто ме мързи. Не обичам разказвателни предмети.
    По биология и история също гледам да си уча, току-виж са ни изненадали. Само със запомняне в час не се получават перфектно нещата.

А шматката по БЕЛ отсега ще ни дава по 2 писмени работи на седмица. Едно есе и един ЛИС.

ТЪПОТО Е, ЧЕ МЕ МЪРЗИ! Има дни, в които учебници са стояли захвърлени в коридора под някой стол, без да ги пипна. Дни, в които аз ИЗОБЩО не уча. И въпреки това не знам що за човек съм. Спя 7 часа на кръст през първата смяна, не ми остава време да хвана книгата.

П.С. Компа е виновен. СМЪРТ ЗА КОМПА!

мм не може да се каже че уча
    ~•~I'm the Dream...YoU aRe the Dreamer...[!]...~•~

хииииииииичч.....

Уча 2-3 часа на ден но понякога когато ни дават много уча почти цялата вечер.

аз не уча.. 9 клас спрях да уча, 10 спрях да си приготвям раницата.. просто в училище схващам всичко и си изкармва 4-5..

иначе уча за контролни .. признавам само Биология, математика, химия.

Много ме марзи да уча,много А когато ме вдигне госпожата или господина и му кажа,че не съм готов да ме устави за другия час.За тогава уча 10-15 минути най много Всичко мога да правя но не и да уча .До 8 клас бях отличник сега 4.50 ако хвана в края на годината ще черпя класа и учителите

Зависи, но в повечето случаи 1 час
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Най-много 1 час.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

аз пък не уча ударила съм го на живот още от 6 клас сигурно .. просто госпожите са някфи супер пеканите и знаят че никой нищо не знае и нито ни изпитват нито нищо ;д само когато трябва да ни пишат оценки ни дават супер лесните контролни и кой като нас

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ъм.. не уча ;д , а когато се налага не повече от 30мин.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз съм първа смяна, но следобяд ме домързява да уча затова след 00:00 часа до 1,2 най-много.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

около 2-3 часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си