- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По колко време учите?
Почти винаги над 2/3 часа.
За по- малко от 2 часа тая година не съм сядала.
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
само в междучасията..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не повече от 2 часа. Иначе понякога ми е отнемало мноооого време да пиша домашни. Веднъж писах домашното по немски цели 6 часа и ми омръзна и отидох на училище с непълно домашно![]()
И спря да се върти за миг земята..
Уча колкото ми се учи. Обикновено уча само по математика, по няколко часа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
10 минути, а ако знам че ще ме изпитват - 3 часа.![]()
зависи колко имам за учене.. може на другия ден да имам само 1-2 упражнения по английски и кратък урок по физика.. може да имам да уча за 2 контролни и едно изпитване, а може и изобщо да нямам да уча![]()
ами... 30 мин. до час.. опитвам се да помня най- важното от часа, което са ни казали и така..![]()
Зависи. Уча, когато се налага. По някои предмети си се занимавам допълнително.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Уча си само по езика, защото тая година това е единствения предмет, който ме интересува-български и математика както преди бях 6 6 6 ..сега съм пълно зле, но все пак не съм отваряла и учебник..с което не мога да кажа, че се гордея...
Иначе по езика...няма как да не уча, защото ми харесва, но има и неща като-думи, препис на текст, които отнемат повече време..но зависи от това колко имам за домашно- да кажем час-два ( понякога се случва и 10 мин., а понякога и 3 часа..относително е)
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
И аз така - зависи какъв ден от седмицата е, пък и аз в какво настроение съм. Тази година уча единствено по български и английски, останалото.. както дойде. Но когато става въпрос за знания за кандидатстване не правя компромиси. Въобще през идните две седмици ми се очертават по няколко часа на ден учене.Първоначално написано от tanchu
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Зависи от предмета, но мисля че около час, час и половина е нормално.![]()
Вафла..
Първоначално написано от Nakadah
Какви са тия оценкии в проценти бе?![]()
Аз пък изобщо не уча .. Само понякога сядам да напиша някое домашно, а ако отново съм закъсала /с химията/, просто сядам и преписвам от учебника най-важното от урока, на другия ден като ме изпитва цербера - попоглеждам от записките. Това е.
I'm inlove with a criminal...
И аз по толкова уча попринцип.Първоначално написано от KumchoValcho
Мам все ми вика ,че по малко съм учила.
Ама лесно запомням и в часовете запомням като не съм разсеяна ..
час, два най- много, в извънредни случаи може и 3 да отидат![]()
10 мин за целия срок![]()
mi u4a 2-3 4asa....
Поне по 24 часа на ден, зависи от настроението ми.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И ти ли...И аз така, понякога и до 48 се стигаПървоначално написано от Chacho
![]()
Lexynnka
Ми аз освен по практика протокола да си правя друго през седмицата не барам![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ами малко квантова фиика, след това генно инженерство после малко програмиране на 3-5-7 езика, правим по малко упражнения на нгл, френски, немски, испански, по няколко дисекции...
Иначе по темата:
Аз майче писах преди, но попринцип уча малко в къщи, когато внимавам в час запомням всичко много лесно. амо по математика когато решавам задачи ми отнема повече време.
Lexynnka