- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По колко време учите?
Браво, браво. На мен хобитата са ми ядрената физика и японският.Първоначално написано от L0ST
По темата: Уча средно по 2 часа на ден като изключвам петък и събота. Времето, разбира се, варира според това какво ме чака на следващия ден.
Различно..
Понякога половин час,понякога час и нещо..Пък понякога изобщо не уча
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мдаам...Първоначално написано от SmilezZz
Брях,брях
От два до три часа - зависи колко ми е трудно.
Зависи за кой ден става въпрос(програмата все пак).Но иначе по принцип не отделям повече от час. Дори е имало случаи в които не уча по всичко ами си избирам и уча смао по интересните предмети![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+1Първоначално написано от SmilezZz
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
средно по час и половина, най-мн 3-3:30 ако са ни дали някфо гадно есе >.<
I'm yours.
домашните,зависи колко са големи и ако има нещо допълнително за учене.д/г около час,час и полувина
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ем не ,че уча .Само се правя ,че уча![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
с тебе си приличамеПървоначално написано от magiiito
![]()
имам 16 предмета и уча max 30min![]()
Зависи от предмета.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1-2 часа :P
Аз ако уча(което става 1 път в месеца) за 1 час съм готов със всичко.Запомням много лесно ама ме мързи да уча.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
По около половин час, и то само по някои предмети. Два-три пъти в седмицата някъде.Преди контролно поне час.
Може да се каже,че изобщо не отделям толкова много време за учене.Доволна съм от себе си,защото макар и много рядко да сядам да прочета нещо винаги си имам добри оценки..![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Уча доста,но понякога ми писва от всичко и си казвам-'майната му' и го зарязвам.Получавам си заслужената оценка и толкова.
2-3 часа най-много !!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Даже учебници нямам, и винаги имам над 5,50![]()
Няма такава опция при мене! От училище в къщи, в банята, пред компютъра, на кафе, в приятеля ми и пак на училище!
FUCK-тически не ме интересувате..