- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По колко време учите?
Почти не уча.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Учене?!Пффф! Преди учебника го отварях в годината три пъти на кръст! Е, повече де, ама ако не броим когато имаме контролни или домашни от учебника! И въпреки това засега не съм завършила нито една година без да съм била пълна отличничка!
Сега обаче трябва здравата да уча, защото по история ще ме готвят за олимпиада, а пък и сега ще съм шести клас, а след него идва и седми... Твърдо съм решена да вляза в ГПЗЕ-то с немски, а без учене няма как да се спрвя на мтурите след седми клас... пък ако не знам немски... Чао, Германия! Чао, университет по право в Германия! Тоест... Чао, мечти!... Тъй е то, без добри оценки никъде няма да ме приемат. Остъй ГПЗЕ-то, там ще ме вземат, ама за Германия не знам... а пък честно ви казвам не си спомням да съм искала нещо повече през целия си живот(колкото и да са малко 12 години...)
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
ми.. възможно най-малко хD имало е месеци в които изобщо не отварям учебниците.. само си прашасват в ъгъла
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Ако слушам в час и после ги прочета 1-2 пъти.Зависи общо взето 1-2 часа.![]()
зависи от много неща...по принцип уча от 14:00 до 17:00 , а когато имам тест или по-важно изпитване ставам рано сутрин+трите часа..![]()
You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______
- Eminem ft. Lil' Wayne - No Love ♥
Не знам , от 5 клас не съм.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Има предмети по които колкото да уча нищо не научавами 5 часа да уча нищо. Така че вобще не уча като няма смисал
историята е една от тях![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Зависи дали уроците са тежки, ако са повечко време се отделя иначе ей-така колкото да съм го прочела ..![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Не уча уроци пиша само домашни и то не винагиЕм трябват ми околко 1-2 часа обаче по някой пат много ме марзи и уча цял следобяд .
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Не уча , дори и за тестове.
Домашни не съм писала от 6 клас!![]()
О.о 12 клас учех на ден към 7-8 часапрез останалото време говорих за изпити, а когато спях сънувах измрели преди столетия личности.....хахахахаха да не ви казвам и за какво нямах време....нищо де, приеха ме от раз
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
максимум 1 час независимо колко класни,контролни и изпитвания ще имам![]()
Уча по предметите, по които ми е интересно, пък по другите само когато вече е на зор работата.Към 2 часа някъде не повече, а по предмети като счетоводсвто, прочитам само за кво става въпрос, и после залагам на чиста логика... (мразя го)
![]()
ебати хората, са в 9ти клас имам точно 3 научени урока общо за цялата година
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Амй уча общо 1 час и то само по предметите по който учителите са най-брутални... А за останалите по 30 мин. когато ще има контролно.... колкото да приготвя пищовите....![]()
[img][/img]
Зависи от училището.... Тези в езиковите гимназий учат много... Лично аз не уча много по 1 час (само по някой предмети) другото с пищови и спокойно и 2-та срока изкарах 5.00 а за годината 5.20 така че и с малко учене се получват нещата... зависи от училището....Първоначално написано от fear4o
[img][/img]
бах .. Bcички Bие учите![]()
![]()
Май caмо аз ии някои други отBаряме cпр рядко учебниците cи![]()
Но ceга, трябфа да cи cядам на задника и да почфам да уча, щот ще ям хурката ако не го праBя ...
>> Чудно .. така както не уча аз заBърших c една от най-Bиcоките оценки B даcкало :Д
Матурите ми и изпитите ми бяха едни от най-добрите, а някъде и най-добрите 0.0
А тия дето калBът по цял ден ... нищо не изкарBaт 0.0
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Различно...
1,2,най-много 3 часа на ден..![]()
Ама то си зависи и от това,колко имам
да уча,дали имам някакви контролни
и т.н..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
У нас рядко уча. Ако не е за нещо сериозно въобще не се занимавам с такива неща. Уча си в даскало. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз уча по час, час и половина. Събота и неделя по два.По някога може даже и да не уча. Но ми е трудно само по български и английски. По Бел имам 5 и 4, а по английски 4, но по всичко останало имам шестици. Но вече хванах цаката на госпожата по бел и с по малко учене ще изкарвам малко по-високи оценки, а по някога съм учил и до десет по бел. Една от долния етаж учи до дванадесет 8 часа. Ако някой може да ми каже какво толкова учи тя ще му бъда благодрен.
като се има предвид, че вече нямам нито един разказвателен предмет.. пиша си домашните/проектите само и преглеждам учебника, дори и час не ми отнема :д иначе преди контролно примерно чета по 3 пъти уроците, всеки път различно време ми отнема.