- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По колко време учите?
По по - сериозните предмети мога да уча и 3 часа, защото много трудно се концентрирам, особено ако не ми е особено интересно.
половин час..
Ами тряя да науча 8 учебника по 1200стр до 8-ми ноември, но не съм почнал още, надявам се да взема изпитите на магияпък и няям време от бачкане, пък като бях ученик, учих най-много по 20-30мин на ден, но винаги имах хубави оценки, защото запомнях всичко в час и нямаше нужда да уча в нас, просто го помнех и си изкарвах честно оценките, без никога да съм преписвал в живота си, и сега в университета няма да преписвам, квото съм заслужил такова, пък и няя смисъл от това нещо
Зависи от това, какво сме взели и дали го разбирам или не . Но горе долу ми се връзват три часа учене след училище .
По 20-30 секунди (Напълно съм сериозен и не съм трол)
Зависи повечето пъти 1-2 часа са напълно достатъчни
Аз бързо уча и затова уроци+домашни около 30мин, максимум час![]()
Имаме седем часа на ден, шест от които имаме домашни или урок. Абе, към 3 часа на ден.
Различно. Много зависи какво имам следващия ден, ще имаме ли тестове и т.н, но средно по час![]()
Не мога да почна, ебати. Отлагам по 20-тина пъти преди да започна или да се откажа. Ако се наканя, уча по около час