.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Аз ли съм му виновна?

С едно момче от моя клас преди бяхме супер добри приятели. Споделяше ми абсолютно всичко и нах-вече кой харесва.Правех супер мн за него-давах му скайповете на момичеатата,запознавах ги , казвах му импулсите им и т.н. Обаче тая година изведнъж спря. Един ден в час до мен долетя една бележка на която той си беше чатил с някои друг и там пишеше че харесва една от най-добрите ми приятелки. Казах на другите момичета но не и на нея. Обаче без аз да разбера те й казали и естествено аз бях черната овца. От тогава той се държи супер гадно с мен. Всъщност той дори не ми говори не ми казва дори здравей-все едно съм призрак. Да не говорим че веднъж ми "заби нож в гърба". Не искам предишното ни приятелство...просто поне да не се държим така. Все пак от 7 години сме заедни и ся дори няа се поздравяваме? В същото време не мога да му го кажа в прав текст щот нз как ще реагира, не мога да му го кажа и по скайпа щот ме е блокирал. Кво да правя???

Голям фен Аватара на Callisto
    И що за приятел е щом не може да ти просто за такава дреболия?
    Вярно сбъркала си, но какво толкова не можеш да върнеш времето назад. Всеки заслужава 2ри шанс, за да се поправи! Защо и ти не му напишеш бележка или смяташ, че няма да е погледне?

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Не си виновна ти,но няма откъде да знае,ако те е страх да му го кажеш.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Кажи му всичко в очите. Кажи, че държиш на него и искаш старото му приятелство.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Отиваш и говориш с него! Друг вариант няма, или поне аз не виждам..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Everytime
    че за някфа глупост ти обръща гръб? Ако питаш мен като го срещнеш го спри и поискай да поговорите ако ти е бил скъп приятел,пък ако не остави го
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си