- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Дебела ли съм ?
кефиш ли сеПървоначално написано от raliichkaa
![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
ако изглеждаш така както на аватара си значи си перфектна но и без това мисля така (ако даваш точни мерки)
зависи от височинатаПървоначално написано от sladka_celuvka
и структурата на момичето ...
също дали костите ти тежат
but with the moon in the sky , who wants to be alone
Наистина се превземаш.Аз съм 1.65 и тежа 50 кила и нещо, но не изглеждам дебела.
Нереално ми се струва с твоите мерки човек да е дебел.Разбирам закръглен, но дебел.Каквато и да е структурата му.... Дишай спокойно и се притеснявай за по - смислени работи... За които имаш основания да се тревожиш.
Че темата е абсолютно безмислена и че въпросът е зададен по възможно най-неподходящия начин, е факт.И все пак не разбрах защо другите решиха да дадат мерките си и да изтъкнат визията си ?Тази Callisto поне в 15 теми е написала колко е уникална и неповторима.Не смятам ,че форумите са одушници на вашето прекомерно високо его ,така че си вземете бележка!
По темата няма как да напиша нещо,което да не е оффтопик.Кафето го изпих онзи ден , боба го сварих ,а стъкленото кълбо се счупи ,та днес няма да съумея да ти кажа дали си дебела или не!
Да не те чувам!!! Аз съм момче 181-182 и съм 80 кила, ти си неква перушина! Спри да се филмираш и не си проси комлименти! И като си с перфектни форми дай снимка де!
абе кви са тия глупости дебела си ама много фани спадни нали така е модерно тъпи момиченца правещи се на модели тъпкат главите на др с глупости
Прощавай , че ще ти кажа истината , но костите НЕ ТЕЖАТ .. (те тежат , но не дават високите килограми)... килограмите идват от : мускулите и мазнината , която има един човек.. костите са сравнително леки.Първоначално написано от bunnyy
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Ти си някаква анорексичка сигурно.Първоначално написано от sladka_celuvka
Може кокалите ти да тежат повече. А и мерките ти ми звучат добро. Спокойно, добре си.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Здравейте на всички.И аз имам проблем с килограмите-поне така мислявисока съм 169 и тежа 54 кг ,всеки казва че няма нужда да посещавам фитнес залите но според мен има нужда.Почнах фитнеса миналата седмица на 8 май-и до сега съм свалила близо 4 кг,гледам се на огледалото и се радвам на постигнатото и няма да се отказвам-и да ви кажа че си позволявам всичко за ядене но в малки количества и съм доволна
![]()
![]()
Слабо тяло и хубаво тяло са доста различни неща![]()
Добре си е.. Важното е ти как се чувстваш. Гледай себе си преди всички останали.Първоначално написано от bunnyy
![]()
щом другите ти казват че си перфектна,значи ЛЪЖАТ
толкова ли си заета,че неможеш да отделиш време да бягаш по 5-10 мин 2х седмично
Стига сте я пришпорвали - тя си е добре... Момичетата на тая възраст винаги си мислят, че са дебели и т.н... Имат някакви фобии ли не знам, ама сигурно си мислят, че не се харесват на никой и затова се подлагат на някакви мъчения.. Като казвам мъчения, не хиперболизирам![]()
WTF?! Почувствах се бахти свинята като каза 50 кила.![]()
Мм.. и аз мисля, че наистина просиш внимание. Не пускаш снимки, а отговаряш на постовете. Вярно, че понякога тийнейджърите имат нужда от внимание, ма мама и тати не са ли във вас?
![]()
Ако се чувстваш пълна или не в норма, както и вече те посъветваха, бягай. От всичко, бягането най много действа, казвам ти от личен опит. Апък ако го и съчетаеш с упражнения ее..Примерно да бягаш километър - 2 и след това няколко серии по 50 коремни преси.. след 1 подобна тренировка няма как да се чувстваш дебела, пък камо ли ако си го правиш това 2-3 пъти в седмицата.
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
темата е от преди 2 месеца..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Ооо не си ниска повярвай всичко ти е идеалноПървоначално написано от bunnyy
. И аз сум на 14 и съм 150см и съм 37 кг, ама все още съм като дъска
![]()
![]()
Темата приключи отдавна.