- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Дебела ли съм ?
Свиня майка си!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Някой хора мечтаят за твойте килограми![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
На 14 си, да кажем тази лятна ваканция ще дръпнеш малко, ще се развиеш и килцата (ако мислиш, че имаш 1-2 в повече) ще се разпределят където трябва.
Разбира се нищо не пречи да се храниш здравословно - НЕ да гладуваш! Просто веднъж в седмицата замени баничката или дюнера с плодче и си на шест![]()
дано найстина дръпна малко .. може би не съм дебела а ниска..Първоначално написано от Lorrie
мс за съвета..![]()
Аз съм на 13 и съм 168 см, 49 кг. ;D Същински слон съм си.
Не знам, зависи от човека. Някои са тежки и слаби, други обратното... Не може да се прецени така.![]()
![]()
...
не ти вярвам,на твоите години бях 1,60(някъде),50кг(пак някъде там)Първоначално написано от Witch94
![]()
![]()
Ами, аз съм си височка, родителите ми са доста високи. И изобщо не съм слаба, лека може би, но не и слаба. ^^Първоначално написано от vikitolove
...
Gluposti kak 6te si debela![]()
![]()
mn si si dobre daje
~Little Miss Planet 2009-2010~ in London
Започвам да се комплексирам... Аз съм на 15, почти 16 и съм висока 1.55, а тежа 39 кг. Бих искала да имам твоите мерки. ((:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Зависи къде ти се трупат килограмите , ако ти се насъбират само в дупето или корема няма как да не изглеждаш пухкава , но пък ако се разпределят равномерно по цялото тяло си перфектно , както казаха някой хора добави снимки , така неможем да прецениме ..... идеалното тегло при жените е ПРИМЕР : 170 см - 55 кг , 160 - 45 кг.
При мъжете е : 170 см - 70 кг, 160 см - 60 кг.
и пак казвам зависи кой къде ги трупа , а аз говоря за равномерно , а не концентрирано.
оп грешка .. идеалното тегло се изчислчва.. по този начинПървоначално написано от washky
за мъже .. позна (от височината махаш 100 )
за жените .. тук е грешката (от височината се маха 110 )
пример .. ако си 170 трябва да си 60кг
but with the moon in the sky , who wants to be alone
По-скоро за жените вади 115-120. Знам как изглеждат повечето момичета на 170см, които са 50 кг и които са 60кг. За момчета под 16-17 се вадят 110. Но това са само сметки наизуст, според мен не бива да се смята ''идеално тегло'' по никакъв начин.
Напълно прав , неможах да го обясня като хората , ама ти поне го направиПървоначално написано от Myrth
![]()
Абе за жени си се вади 110, щото 10 кг отиват за бюст![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Най-точно казано !Първоначално написано от brusa
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Направо иди в рекордите на Гинес.. ти си уникално дебела.. ае стига комплекси бе..![]()
[b][color=black]Espa