.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Цитирай Първоначално написано от raliichkaa
    Йее... аз пък съм 1.61 и тежа 45 .. кефф ! хаха..
    кефиш ли се
    but with the moon in the sky , who wants to be alone

ако изглеждаш така както на аватара си значи си перфектна но и без това мисля така (ако даваш точни мерки)

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    колко момичета на 14.. са 50 кг ? добре си
    аз съм на 17 и съм 45кг... глупаво е да мислиш,че колкото по-големи на възраст толкова и на килограми

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    аз съм на 17 и съм 45кг... глупаво е да мислиш,че колкото по-големи на възраст толкова и на килограми
    зависи от височината
    и структурата на момичето ...
    също дали костите ти тежат
    but with the moon in the sky , who wants to be alone

Наистина се превземаш.Аз съм 1.65 и тежа 50 кила и нещо, но не изглеждам дебела.
    Нереално ми се струва с твоите мерки човек да е дебел.Разбирам закръглен, но дебел.Каквато и да е структурата му.... Дишай спокойно и се притеснявай за по - смислени работи... За които имаш основания да се тревожиш.

Цитирай Първоначално написано от bunnyy
    зависи от височината
    като разбираш толкова защо си направила темата??? да се фукаш ли? или да събереш тъй наречените "чикиджии"

Че темата е абсолютно безмислена и че въпросът е зададен по възможно най-неподходящия начин, е факт.И все пак не разбрах защо другите решиха да дадат мерките си и да изтъкнат визията си ?Тази Callisto поне в 15 теми е написала колко е уникална и неповторима.Не смятам ,че форумите са одушници на вашето прекомерно високо его ,така че си вземете бележка!

По темата няма как да напиша нещо,което да не е оффтопик.Кафето го изпих онзи ден , боба го сварих ,а стъкленото кълбо се счупи ,та днес няма да съумея да ти кажа дали си дебела или не!

Супер фен Аватара на WrongLife
    Да не те чувам!!! Аз съм момче 181-182 и съм 80 кила, ти си неква перушина! Спри да се филмираш и не си проси комлименти! И като си с перфектни форми дай снимка де!

абе кви са тия глупости дебела си ама много фани спадни нали така е модерно тъпи момиченца правещи се на модели тъпкат главите на др с глупости

зависи от височината
    Прощавай , че ще ти кажа истината , но костите НЕ ТЕЖАТ .. (те тежат , но не дават високите килограми)... килограмите идват от : мускулите и мазнината , която има един човек.. костите са сравнително леки.
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Ти си някаква анорексичка сигурно.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Може кокалите ти да тежат повече. А и мерките ти ми звучат добро. Спокойно, добре си.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

fatity

Здравейте на всички.И аз имам проблем с килограмите-поне така мисля висока съм 169 и тежа 54 кг ,всеки казва че няма нужда да посещавам фитнес залите но според мен има нужда.Почнах фитнеса миналата седмица на 8 май-и до сега съм свалила близо 4 кг,гледам се на огледалото и се радвам на постигнатото и няма да се отказвам-и да ви кажа че си позволявам всичко за ядене но в малки количества и съм доволна

Мега фен Аватара на ZipFail
    Слабо тяло и хубаво тяло са доста различни неща

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Понякога имам чувството ,че пускате такива теми ,защото обичате да Ви казват ,че не сте дебели,че килограните са точно за вашата възраст и т.н. Що като знаете,че не сте дебели пускате теми да си просите комплименти? Ако се чувстваш дебела,заеми се с нещо ,от което да се стегнеш най-добре,защото разлика м/у слабеене и стягане има нали?
    Не си прося комплименти .. просто исках да чуя дали съм нормална и другите на моите години как са.
    Добре си е.. Важното е ти как се чувстваш. Гледай себе си преди всички останали.

sss

щом другите ти казват че си перфектна,значи ЛЪЖАТ
    толкова ли си заета,че неможеш да отделиш време да бягаш по 5-10 мин 2х седмично

Стига сте я пришпорвали - тя си е добре... Момичетата на тая възраст винаги си мислят, че са дебели и т.н... Имат някакви фобии ли не знам, ама сигурно си мислят, че не се харесват на никой и затова се подлагат на някакви мъчения.. Като казвам мъчения, не хиперболизирам

Град
    Русе
    WTF?! Почувствах се бахти свинята като каза 50 кила. Мм.. и аз мисля, че наистина просиш внимание. Не пускаш снимки, а отговаряш на постовете. Вярно, че понякога тийнейджърите имат нужда от внимание, ма мама и тати не са ли във вас?

Ако се чувстваш пълна или не в норма, както и вече те посъветваха, бягай. От всичко, бягането най много действа, казвам ти от личен опит. Апък ако го и съчетаеш с упражнения ее.. Примерно да бягаш километър - 2 и след това няколко серии по 50 коремни преси.. след 1 подобна тренировка няма как да се чувстваш дебела, пък камо ли ако си го правиш това 2-3 пъти в седмицата.
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

темата е от преди 2 месеца..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Цитирай Първоначално написано от Lorrie
    На 14 си, да кажем тази лятна ваканция ще дръпнеш малко, ще се развиеш и килцата (ако мислиш, че имаш 1-2 в повече) ще се разпределят където трябва.

Разбира се нищо не пречи да се храниш здравословно - НЕ да гладуваш! Просто веднъж в седмицата замени баничката или дюнера с плодче и си на шест
    дано найстина дръпна малко .. може би не съм дебела а ниска..
    мс за съвета..
    Ооо не си ниска повярвай всичко ти е идеално . И аз сум на 14 и съм 150см и съм 37 кг, ама все още съм като дъска

Супер фен
    Темата приключи отдавна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си