- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така.Искам да видя различни мнения по тази тема... :)
споко човече, и аз в момента се задявам с момче което е с две години по - малко от мен, голяма работагодините нямат никакво значение.
за протокола - юни месец ще стана на 20.
Незнам тя колко ще ти е верна,пич.![]()
Не,не,не искам да те обезкуражавам.
Ако ви е добре заедно не му мислете.
Само да вметна една малка забележка към един от първите постове на Guio92 - има разлика м/у това баща ти да е по-голям от майка ти с 9 години или обратното. Но щом пък си се обичате и й имаш доверие няма нищо лошо.![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Ако се обичате,няма никакво значение на колко години е тя :P
Сам го казаПървоначално написано от SkylineDrift
![]()
![]()
Стига бе...стига банални и неверни клишета. Искаш различно мнение,а се съгласяваш с общоприетото? Извинявай,ама ако аз съм с човек по-малък от мен с 4 години ще се чувствам като...момче...даже няма да го приемам на сериозно.Първоначално написано от SkylineDrift
Разбира се,че има значение и граници в годините и в любовта. Оо Не говоря само в твоя случай.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе големи глупости пишеш.
Естествено че има граници в любовта и годините имат значение. Милиони пъти дъвкана тема.. Ама не ви увира главата![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Иначе за твоя случай .. ами ако не си прекалено лигав може и да се получи ..[/quote]
Ха,ами доста хора са ми казвали,че не съм отворко който се прави на " Кой съм аз " за моето социално положение.Не,не съм лигав,за това доста хора се учудват.
поправка: мъдрите хора са казали...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
По темата: аз не мисля, че има проблем, обичайте се![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
А аз мисля че просто се хвалиш и искаш да покажеш че си по-добър от загубеняците които успяват да си хванат само по-малки от тях. И най-важното - по-добър си от баща си. Няма лошо пич само така![]()
Ако "Пакман" ни е повлиял като деца, всички щяхме да обикаляме тъмни стаи, ядейки магически хапчета, слушайки повтаряща се електронна музика.
You know Im straight doin' your mom (^^)
Хм, а ръста какво значение има ??Първоначално написано от Evellon
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Разликата в годините ви е в нормата на нормалното, така че и аз не виждам никакъв проблем да сте заедно![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не виждам нищо лошо ако е хубава. Но ако не е и това е причината да не може да си хване някой връстник, ами единствено някой по-малък, дето ако няма да я е избрал по хубост, ами заради престижа сред своите връстници изразяващ се в това да ходи с кака, добре... Но като цяло нищо лошо няма, нито пък чудно, нито пък и повод за гордост или озадачаване дали всичко е наред.![]()
Според мен няма нищо лошо..[/b]
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
Първоначално написано от Melanie
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добра самореклама, вместо да прайш некви тъпи тетми земи се регистрирай в някой сайт за запознанаства и си оправяй живота, че така само се мъчиш. Като си толкова самотен това е спасението... С 4 години п-голяма...
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Любовта няма граници
PS: Аз май не открих грешки в първия ти пост![]()
Хаха,забавен си като Къци.Като е тъпа темата не пиши бе олигофрен.Да съм искал задължителен коментар от такива тАпанари като ТЕБ?!?Първоначално написано от Sa6eks
Това,че ти неможеш не означава,че и другите немогат...
Абе щот сте двамата и се обичате няма значение възраста... пък и 4 години не са чак толкова мн... тва е лично мое мнение : )
обичайте се![]()
![]()
Just Be Yourself !! : ))
Аз пък мисля,че грешиш.Неискам да се хваля просто я обичам и тя мен.Първоначално написано от Nedo
Като я обичаш - бъди с нея!!!
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD