.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на Callisto

Досадни родители

Както знаете всеки един от нас се нуждае от личното си пространство (нашата стая)..., но какво става, когато родителите ни непрекъснато влизат в нея без разрешение, докато ви няма и ви тършуват из нещата?
    Как се справяте с нахалните родители?
    Мойте само влизат и ме влудяват. Не мога да си заключвам вратата, понеже нямам ключ, а и имам боя във ключалката и е забила. Кажете ми какво да правя? Не ги искам в стаята ми! Когато се нанесох при тях ми обещаха, че стаята ще е моя, ще може да си я подредя както аз си искам и никой няма да ми влиза, но те непрекъснато влизат...даже не чукат на вратата, което ме подлудява. Живея с лудата ми 70 годишна баба, която не разбира от дума...каквото и да и кажеш тя си знае нейното и само тя е права, най-добрата и най-великата....не издаржам искам си стаята-как да си я върна?

Супер фен Аватара на Everytime
    смени бравата или си качи при теб 1 парен чук
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Говори с тях

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    смени бравата или си качи при теб 1 парен чук
    Дам...за бравата малко не ми достигат пари, че родителите ми са големи скръндзи. Дават ми по 20 лева на седмица за закуска и обяд, а за през почивните дни цялостна прехрана. Иначето даже и да сменя бравата като знам дядо колко е масивен, а вратата колко тънка.... По-скоро ми трябва начин да ги убедя да не влизат-вие как се справяте?
    Аз помня гаджето блокираше вратата с 2 легла заклещени в гърдероба, който е опрян до стената и нали вратата не може да се отваря. Ми майка му е тоталния Терминатор-счупи стаклото на вратата и със едно столче си влезе през дупката. Тия 2мата се мразят.

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Говори с тях
    Е аз говоря, говоря, преговарям, крещя, но нищо не става. Нз и аз вече какво да им кажа. Изнесох се от нас, омоляваха ме с месеци да се върна върнах се и всичко почна пак.

Супер фен Аватара на Everytime
    кажи им че вече си голям и искаш уединение. Минало е времето когато си бил мамино детенце ( ако си бил) и сега искаш да си самостоятелен. Колкото до дядо ти мисля че като мъж ще те разбере
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    кажи им че вече си голям и искаш уединение. Минало е времето когато си бил мамино детенце ( ако си бил) и сега искаш да си самостоятелен. Колкото до дядо ти мисля че като мъж ще те разбере
    Те 40 годишните си дъщери нямат за възрастни па мен ще ме приемат за такава. Никога не съм била мамино детенце-много ме дразнят такива хора. Иначето дядо не говори с никой. Ужасни са! Иде ми да си зачукам вратата от вътрешната страна ма ще ми липсва банята и гаджето.

Един райбер, две болчета и е като нова
    My heart is broke but I have some glue

Грр ужасни са!
    До са говорих с тях и им припомних, че ми обещаха да не влизат в стаята ми. Те естествено пак почнаха....стаята ти е мръзна(съвсем чиста е през ден я чистя...мръсно е за тях, понеже сутрин не си подреждам козметиката)....те понеже мн ми чистят нз какво общо имаше това с влизането им... Викам им айде сделка-аз си чистя стаята, хвърлям си боклука, а вие не влизате...за тва съм ви изнесла нещата от стаята ми, за да няма повод да влизате...баба ми ми стисна ръката и прие сделката... казах и да си вземе растението дет ми е накичила прозореца с него ама тя не щяла да влиза всеки ден тук, за да го полива...и какво стана със сделката...ми отметна се и вика няма сделка...нищо, че си стиснахме ръщете....

преди го имаше тоя проблем .. защото единствения гардероб е в моята стая .. сега като се прибера те спят .. а като излизам вече са на работа така че нямам такъв проблем
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си