.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Новият Мол в София!!!

Хей хора,имам един малък въпрос.Някой ми каза,че утре [5.03.2010] откриват новия мол в София и ми казаха,че ще има намаление на всички магазини.И аз се чудя колко процента?Утре мисля да ходя,така че ако някой знае моля да ми каже колко процента отстъка ще е намалението? Мерси предварително!!!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Тва не е мол. Аутлет център е и намалението е до 70 % май...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

кур, къде е тоя аутлет център, бе? аз що не знам? а?

жив да си бе, Канисе.

5 дена път с камили обаче Бахти идиотите и от там се очаква да се пазарува Тея 70% само за утре ли важат,защото мислех евентуално Събота да намина с наще,и ако има нещо да го забърша на прИмоция
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Страашни намаления!
    Само сега, само веднага!
    бъързай, отивай веднага, купувай всичко, дето видиш, че такива наамаления няма да има 2-ри път

наивнициииииии
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Грешно ги разбирате тези 70%.
    не е казано, че всички стоки са със 70% намаление. Има стоки с до 70% намаление, което значи, че 2-3 най-гадни дрешки са на 70% от оригиналната цена. Иначе сигурно масово ще са 30-50% по-вероятно 30% щом са обособени отделни магазини за отделните марки.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    не е казано, че всички стоки са със 70% намаление. Има стоки с до 70% намаление, което значи, че 2-3 най-гадни дрешки са на 70% от оригиналната цена. Иначе сигурно масово ще са 30-50% по-вероятно 30% щом са обособени отделни магазини за отделните марки.
    Дам,прав си И все пак в Събота и нЕделя дали ще има примоции
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    5 дена път с камили обаче Бахти идиотите и от там се очаква да се пазарува
    е к'во, да го пльоснат на средата на борисовата, а? да ти е по-близичко а, младеж, кажи...
    колкото по-далече са подобни сдания от града - толкова по-добре.
    пък и по Цариградско нон-стоп има движение, тъй че...

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    5 дена път с камили обаче Бахти идиотите и от там се очаква да се пазарува
    е к'во, да го пльоснат на средата на борисовата, а? да ти е по-близичко а, младеж, кажи...
    колкото по-далече са подобни сдания от града - толкова по-добре.
    пък и по Цариградско нон-стоп има движение, тъй че...
    Ще е много хубаво Не,нямах предвид това,ама да го сложат точно там...А и не е някоя автокъща все пак.На мен около час и половина не ми мърда до там

Eminem-Mosh

като си помисля, че Сердика ще стане мол и ми става много лошо(
    //ужас, братле, паметника, парка...

Туй само за дрехи ли е ва?
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    К'ва Сердика, къв мол .. Има вече построен мол, който се казва Сердика.
    Смърт. Пожелавам им на всички моладжии да oмрат !
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Направо както е тръгнало цяла София ще я направят един огромен МОЛ-шопинг-аутлет-център.
    Петър Диков ще одобри нов план за развитие на централната част на града. Всичко що е оградено от Сливница, Опълченска, Скобелев и Левски ще се покрие с огромна конструкция от стъкло и бетон, а под нея ще се построй първия по рода си в света мол. Всяка сграда ще се даде под наем на отделна марка, която ще я префасонира по свое желание. Единствено Теранова ще има специално кътче - това ще е сегашния НДК!

Повече МОЛ-ове за народа.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Sham
    като си помисля, че Сердика ще стане мол и ми става много лошо(
    //ужас, братле, паметника, парка...
    we are magic.

Мега фен Аватара на machoka
    точно до аутлет центъра строят метростанция, за тия дето им е 'на края на света'.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Мол за всеки гражданин на републиката!
    ... по-скоро селянин.

Град
    Непостоянно
    Само аз ли не ги знам тия молове къде, кога, как ги строят, аз честно знам само един..
    .!.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цените започват от гарантирано 30% намаление, като ще достига до 70%. Аз ще отскоча в понеделник да видя за какво става дума, и без това ми е близо. Някой все пак ако е ходил да сподели как е.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    точно до аутлет центъра строят метростанция, за тия дето им е 'на края на света'.
    Освен ако не построят път между аутлет центъра и метростанцията, ще си остане на края на света.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз ходих. Аз не съм наясно с цените. Имаше намаления, но то не пише къде точно са били такива цените. Най-евтините неща, които видях бяха в Манго - потници по 25 лева.
    70 % намаление пишеше, че има в един магазин за очила и например слънчевите струваха с намалението 150-300 и нагоре. Пътят до там е ужааасен, кал, кал и пак кал.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз ходих. Аз не съм наясно с цените. Имаше намаления, но то не пише къде точно са били такива цените. Най-евтините неща, които видях бяха в Манго - потници по 25 лева.
    70 % намаление пишеше, че има в един магазин за очила и например слънчевите струваха с намалението 150-300 и нагоре. Пътят до там е ужааасен, кал, кал и пак кал.
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus

Ех, как си знам. Бту на Манго потниците струват по толкова и без намалението сигурно.
    Grumpy old madman

в интерес на истината, и 100% намаление да сложат, пак се набутваме, тъй като още с излагането им в даден магазин им слагат 200-300% отгоре.
    и човек като види 50%+ намаление си мисли, че е на баааахти далаверата.

Заради въпросния аутлет днес по цариградско си беше еб@ло лелята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си