- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Новият Мол в София!!!
Хей хора,имам един малък въпрос.Някой ми каза,че утре [5.03.2010] откриват новия мол в София и ми казаха,че ще има намаление на всички магазини.И аз се чудя колко процента?Утре мисля да ходя,така че ако някой знае моля да ми каже колко процента отстъка ще е намалението? Мерси предварително!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Тва не е мол. Аутлет център е и намалението е до 70 % май...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Grumpy old madman
5 дена път с камили обачеБахти идиотите и от там се очаква да се пазарува
Тея 70% само за утре ли важат,защото мислех евентуално Събота да намина с наще,и ако има нещо да го забърша на прИмоция
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Страашни намаления!
Само сега, само веднага!
бъързай, отивай веднага, купувай всичко, дето видиш, че такива наамаления няма да има 2-ри път
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
наивнициииииии![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Грешно ги разбирате тези 70%.
не е казано, че всички стоки са със 70% намаление. Има стоки с до 70% намаление, което значи, че 2-3 най-гадни дрешки са на 70% от оригиналната цена. Иначе сигурно масово ще са 30-50% по-вероятно 30% щом са обособени отделни магазини за отделните марки.
Grumpy old madman
Дам,прав сиПървоначално написано от Canis_Dirus
И все пак в Събота и нЕделя дали ще има примоции
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
е к'во, да го пльоснат на средата на борисовата, а? да ти е по-близичко а, младеж, кажи...Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
колкото по-далече са подобни сдания от града - толкова по-добре.
пък и по Цариградско нон-стоп има движение, тъй че...
Ще е много хубавоПървоначално написано от FockidyFockFock
Не,нямах предвид това,ама да го сложат точно там...А и не е някоя автокъща все пак.На мен около час и половина не ми мърда до там
![]()
Eminem-Mosh
като си помисля, че Сердика ще стане мол и ми става много лошо(
//ужас, братле, паметника, парка...
Туй само за дрехи ли е ва?![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
К'ва Сердика, къв мол .. Има вече построен мол, който се казва Сердика.
Смърт. Пожелавам им на всички моладжии да oмрат !
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Направо както е тръгнало цяла София ще я направят един огромен МОЛ-шопинг-аутлет-център.
Петър Диков ще одобри нов план за развитие на централната част на града. Всичко що е оградено от Сливница, Опълченска, Скобелев и Левски ще се покрие с огромна конструкция от стъкло и бетон, а под нея ще се построй първия по рода си в света мол. Всяка сграда ще се даде под наем на отделна марка, която ще я префасонира по свое желание. Единствено Теранова ще има специално кътче - това ще е сегашния НДК!
Повече МОЛ-ове за народа.
Grumpy old madman
точно до аутлет центъра строят метростанция, за тия дето им е 'на края на света'.
... по-скоро селянин.Първоначално написано от Raybeez
Само аз ли не ги знам тия молове къде, кога, как ги строят, аз честно знам само един..![]()
.!.
Цените започват от гарантирано 30% намаление, като ще достига до 70%. Аз ще отскоча в понеделник да видя за какво става дума, и без това ми е близо. Някой все пак ако е ходил да сподели как е.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Освен ако не построят път между аутлет центъра и метростанцията, ще си остане на края на света.Първоначално написано от machoka
![]()
Аз ходих. Аз не съм наясно с цените. Имаше намаления, но то не пише къде точно са били такива цените. Най-евтините неща, които видях бяха в Манго - потници по 25 лева.
70 % намаление пишеше, че има в един магазин за очила и например слънчевите струваха с намалението 150-300 и нагоре. Пътят до там е ужааасен, кал, кал и пак кал.
Първоначално написано от shadow4e
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
Ех, как си знам. Бту на Манго потниците струват по толкова и без намалението сигурно.
Grumpy old madman
в интерес на истината, и 100% намаление да сложат, пак се набутваме, тъй като още с излагането им в даден магазин им слагат 200-300% отгоре.
и човек като види 50%+ намаление си мисли, че е на баааахти далаверата.
Заради въпросния аутлет днес по цариградско си беше еб@ло лелята..