.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Само аз ли не ги знам тия молове къде, кога, как ги строят, аз честно знам само един..
    Аз збан два Иначе ясно за кво говорим,отказах се да ходя там Ама сигурно освен розови или карирани ризки,някакви смешни и странни панталони сигурно няма да има,така че ще пропусна хубавия път до там
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Всички се сцепиха да критикуват а още никой не е отишъл да види. Колко типично
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз никой ли съм.
    Не съм очарована. Пътят дотам дори и от сградата до булеварда не са оправили кал, кал... ужасно нещо. Вътре нямаше някакви празни неща, с, които да разбереш, че е откриване, балончета, флаери или нещо такова.
    В магазина за дома имаше доста олющени неща, а чашите например бяха мръсни, подът също беше ужасен - цимент при това замазват отгоре, където се припокриват отделните му части.
    Музиката от заведенията беше много умряла - има три заведения - Loewenwurst, Subway и едно кафе, всички са тип закусвалня - открити са.
    Ако цените са същите като в центъра, а няма кино, пикадили, макдоналдс, кфс, техномаркет и тн., не си оправят отношението към клиентите, не виждам кой ще ходи. То сега накрая към 6 вече доста бяха намаляли хората, а е първи ден.

Аз отидох просто да се разходя, но оттам излизаха доста разочаровани хора.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ако ще ходят повече хора сигурно ще е утре т.е днеска щото се пак вчера беше работен ден. Аз мисля да отскоча утре ама не очаквам нещо кои знае кво. А случайно момичето дето е ходило може ли да каже дали в магазина на Rip Curl е имало намаленийце?
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    Delije sever
    shadow4e, не ти видях поста, извинявай. За кафенетата и закусвалните ми е все тая, доволното ми е, че вместо да ходя до центъра да си пазарувам ще си ходя на 10 минути от нас. Пък и със сигурност цените са по-ниски от тези по Витошка, СЦС и Мол София.

Втори път няма да стъпа там !!!

Хубава,ама българска работа

В Англия същите дрешки са от 5 до 10 паунда,а тук от 100 лв и нагоре .

Мисия Лондон,хорааа!!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Закриха София Ленд.. сега блъскат молове и outlet центрове..простотия,това само ще кажа!
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    бълХаристан
    как пък че им ходим по некви аутлети. тва са китайски конфекции дето не струват и 10 юан-а.
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    Delije sever
    Ако ме заведеш някъде, дето има адидас правен в Германия ще те почерпя

Голям фен Аватара на Wildchildd
    ^ кур0 не искаше тва да каже според мен , а че са ментаци от Китай, иначе фирмата естествено, че голяма част от производството и е при жълтите.
    пп: днеска ще газим ли орките от перник бе

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Има гоооолеми намаления, като за гооолеми баламурници. О.о
    Имаше дънки намалени (не не бъркате с нулите) от 900 на 500 лева...

В смис за България ми се вижда малко много. Ако бях 500 като за нови, ок, ама за намалени....

Повечето колекции са от 2009 и за това намалението не е толкова голямо. Когато оригиналните магазини получат колекции от 2010 г. (доста от тях още не са), тогава можем да се радваме и на по-големи намаления.

В смис за България ми се вижда малко много. Ако бях 500 като за нови, ок, ама за намалени....
    И аз мисля, че 500 е много за дънки, но всеки според възможностите си. За някои това си е доста доволно намаление.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    Ако ме заведеш някъде, дето има адидас правен в Германия ще те почерпя
    В момента в Германия се правят само малък брой футболни обувки (за споносориранте звезди с договорчета за милиони долари) и само още един модел за които кожите и подметките пристигат готови от Китай. В Германия само ги провеждат в триизмерен вид.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Има гоооолеми намаления, като за гооолеми баламурници. О.о

тоест не струват повече от 50 лева. то и за 50 кво ли има в едни дънки, обувки, тениски и пр.
    айде, заради името може да се качи малко, ама тия космически цени... пхаха
    аз бих заложил на нормални цени, с които да привлека средностатистическия човек, който не работи за повече от 500-700 лева, айде 1000, вместо да чакам на 1 продажба цял месец, че да си избия парите.
    кой нормален ще си даде заплатата за някви миризливи дънки? и супер богат да си, много трябва да се замислиш има ли смисъл толкова пари да се дават, освен ако не си си мръднал пръста за тия пари, де.
    богатите, които си изкарват парите с много труд, всъщност пестят много повече от обикновения човек.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Намалени потници - 25 лв

Леле в Бг се ограбват хората по най-милия начин
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    Delije sever
    Баща ми днеска мернал магазина, изобщо без да знае къде отива. влязъл си в s.Oliver магазина и си взел супер добро яке намалено от 200 на 60 лева, тениска от 30 на 12. Прилично ако във всичките магазини са такива намаленията

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    Баща ми днеска мернал магазина, изобщо без да знае къде отива. влязъл си в s.Oliver магазина и си взел супер добро яке намалено от 200 на 60 лева, тениска от 30 на 12. Прилично ако във всичките магазини са такива намаленията
    E то s. Oliver едната марка...
    Плюс това от 200 на 60 и пак да са на печалба- реалната цена на въпросното якенце сигурно е някъде около 20лв.

Пълна гавра е тоя мол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си