- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бирена мая...
Здравейте.От днес започнах да пия бирена мая и току-що прочетох ч е от нея се напълнявало.Вярно ли е?
П:П-Аууу,ама тя е ужасТна.Не я пия по лекарско предписание,но имам учеличени лимфни възли,акне и реших да опитам..
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
пълнее се,да
усилва апетита,но не при всеки
smile-it's the second best thing you do with your lips
Пълнее се, ако се наливаш с нея, иначе не се притеснявай, полезна е и за костната система![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Мдам също и за кожата. Майка ми ми беше казвала че ако се пие по 1 бира на ден ще имаш перфектна кожаПървоначално написано от FlowerPower
![]()
![]()
Увеличава апетита => се пълнее.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Има нещо таковаПървоначално написано от brokeninside13
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Бианка сигурно пие по 5 пъти бирена мая на ден тогава.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Не смятам, че бирената мая влияе кой знае колко на апетита. То уж цигарите пък го подтискали, аз не съм забелязала особена разлика преди почването им, по време и след спирането им. Всичко си е до организъм, мисля.
Не се пълнее от самата нея. Просто тя възбужда апетита. Бирената мая е много полезна за редица процеси извършващи се в нашия организъм и няма да напълнееш ако започнеш да хапваш повече плодове и зеленчуци вместо вафли, чипсове и т.н.
Миналата година от от март до края на учебната година почти всеки ден след даскло го пробвах...Попринцип нямам акне и такива работи, така че няма как да кажа дали действаПървоначално написано от heiress
![]()
И тази година смятаме да го приложим този метод за хубава кожа![]()
![]()
Аз пия всеки ден и кожата ми е хубава![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Бирена мая = на Бира ... се същото пълнее се ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Вземи прочети за какво се пие и как влияе и пак ще говорим.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Как си ги мислите ей така отговорите от ваша си гледна точка, без да знаете, много ме учудвате...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И твоето изключение сега трябва да обърне цялата идея на бирената мая?
Изключения винаги има, важен е по-големия процент и какъв е замисъла.
И аз мразя кокос и ми се повръща от него, ама не значи, че кокоса се яде за повръщане, а смисъла му е съвсем друг, че полезен за еди какво си бла-бла.
Опакови жени сте ей..
Увеличава апетита, ако го нямаш. Аз имам огрооооооооомен апетит и не напълнях, защото от максимален апетит не може да стане максимален + малкоИначе аз си ги купувах специално за напълняване, но увиииииииии.
еlsy![]()
Бирена мая?
От каде се купува и по лекарско предписание ли се изписва, а и колко струва?
Да знам, въпросите ми са тъпи ама до ся такова нещо не съм виждала![]()
А и още един въпрос: това като хапчета ли е или нещо течно, прах?
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
От аптеките, че би трябвало и по дрогериите да има. Не е с рецепта, води се хранителна добавка. Хапчета са и една опаковка май струва около 7 лв., поне толкова струваше последния път(цената зависи и от опаковката и фирмата производител).
mArMaLaDkA много ти благодаря за инфото![]()
утре ще отида да си купя, че имам нужда да кача 1-2 кг![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.