- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- глупав проблем
всичко стана във вторник една съученичка имаше рожден ден и е била дошла на училще пияна (от 3 малки бири) аз не знаех това и бях седнала до парното и тя идва и ми казва три пъти Любка и аз три пъти и казвам че не се казвам така и не обичам така да ме наричат при четвъртият път аз и казвам, че не ми е интересна и от това тя почва да ме хлеби , а аз не мога да и остана дължа и казах курва и до там
днес една нейна приятелка идва да ми държи сметка и как щяла да ми набие шамарите и да съм се извинила на тая и повече и думичка да не съм й казала а три пъти и казвам се тая и тя ме дърпа силно за ръката имам даже синки аз продължих да и казвам "оф се тая" щото тва е супер смешна история и нямам намерение да се извинявам на никого.с това я изнервих още повече и тя почна да ме хлеби много аз и казах само плашило (не мога да стоя докато тя ме убижда да си стоя ей така , едвали някой може)и тя започва да ме заплшва как ще викне някой е случка да ми се случи .въпросът е тя че не за първи път ще викне тумба цигани, който сама да ме хванат в някой ъгъл и не знам кво ще ми се случи наистина (имаше няколко такива случая)
Не искам да казвам на учители, че ще стане по-лошо
п.п:сори за правописни грешки не съм спала отдавна
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
добре си постипила.Не им обръщай внимание на такива. Само празни думи ...![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Празни приказки .. хубаво е, че си казваш всичко в очите. Нищо няма да ти направи спокойно, нервят се щото не им се връзваш, а явно така са свикнали.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не им обръщай внимание няма смисъл глупави кифли са... (правилно си постъпила)а ти от кое даскало си ?
![]()
би трябвало да е обиждаПървоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
Ха и какво мислиш, че момчетата винаги ще я защитават и ще се застъпват за нея. Не мисля, че вече е на мода, момчетата да се правят на големи и да защитават момчетата. Да се "хлебят" там![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"