- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При раздяла
Ако някой ясно ти каже в очите че не иска да е с теб какво би направил?!
Ти си толкова заблудено и глупаво лапе, че не е истина.
Пълен ужас.
Че ние да не сме ти виждали п..... че да ти кажем какво имаш долу.
Егати разсъжденията.
Отивай на лекаря или се скрий някъде и не се излагай преди да си прочела някоя дебела книга по тая тема.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
2 години сексуален живот и питаш,дали си девствена хуахаухаха,ако приятеля ти има 3 санта пенис,може..
![]()
Тцтц, направена е промяна на поста, не можах и аз да се посмея малко !И все пак по СЕГАШНАТА тема - удари се в някой ръб. Ще спре да те боли отвътре, но за сметка на това ще те цепи яко главата!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Да и аз не разбрах закво става въпрос явно е било яко смях![]()
Не бих била с него ..Първоначално написано от son4etooooo
![]()
След като не иска няма да го насилвам ..![]()
п.с. от коментарите виждам, че е била за друго темата ама явно съм изпуснала ..![]()
- Сигурна ли си ? окей, чао...Първоначално написано от son4etooooo
Прибирам се вкъщи, пускам си рок и не мърдам 10 часа от пс-то ..
Заслужен ключ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!