.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как да и Кажа....

Имам Приятелка която я харесвам много.... но тя не знае. Мисли че имам само Приятелски отношения към нея... а аз искам да и кажа по накакъв начин че я харесвам но не знам с какви думи и как ще го приеме.....

Познато ми е... Пробвай да и го поднесеш по леко не директно да и заявиш харесвам те или нещо подобно. От една страна е добре че я харесваш и се надявам тя също да те харесва но замислял ли си се какво ще стане, ако се съберете и после скъсате ... Това ще бъде загуба на близък човек за теб така че ти си знаеш....
    Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

Супер фен
    Харесвам та ма изруд ! Пробвай с това

Най-добре е да поговориш с нея но не по чата ама лично да и обясниш какво изпитваш към нея

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ние не я познаваме => не можем да ти дадем добър съвет.
    Просто й го кажи директно. И здраве да е.

защо просто не превъзмогнеш това увлечение... не вярвам, че не можеш да намериш друго момиче, с което да си... от приятелството любов става, но след любовта приятелство не остава... силно вярвам в това.. не че не може да има изключения, но пак си помисли дали е по важно това да походите за известно време, или да запзаиш един приятел {}
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Не й го казвай - повечето момичета се стресират като им каже някой право в очите, какво чувства към тях.
    Покажи й, че изпитваш нещо по някакъв друг начин.

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Кажи й че я харесваш.. но пък не се знае как ще реагира на такова директно нещо ако искаш и покажи че я харесваш с действия а не с думи .... Успех

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Според мен езика на тялото говори много по-добре от думите.Просто когато излизате като стане нещо смешно примерно я гушни за малко или пък и кажи "с много хубав цвят си лакирана" за да имаш предтекст да и хванеш ръката и някакви такива.Виж тя как реагира,дали ти отвръща или се дърпа.Ако отвръща тогава чак и кажи "незнам дали си разбрала през тези дни,но аз много те харесвам" и искам да ти кажа ,че 99% тя няма да знае какво да ти каже така че след като и кажеш се приближи бавничко да я целунеш и ако не си дръпне ...... 6 точки Надявам се че ти помогнах,успех

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Пийни обилно, и й кажи, тя ще разбере, но не очаквай цветя и любов...
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от NeENormalen
    Пийни обилно, и й кажи, тя ще разбере, но не очаквай цветя и любов...
    хах това е най-туъпото,което може да направи
    първо не се знае щом е подпийнал по какъв начин ще реши да й поднесе информацията и второ тя надали ще приеме много насериозно думите му
    Най-добре е просто да й кажеш,защото ако решиш да показваш пак не се знае дали ще разбере

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Как да и Кажа....

Цитирай Първоначално написано от DarthLord
    Имам Приятелка която я харесвам много.... но тя не знае. Мисли че имам само Приятелски отношения към нея... а аз искам да и кажа по накакъв начин че я харесвам но не знам с какви думи и как ще го приеме.....
    Кажи го с цветя

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Кажи го с цветя
    И незабравяй 8-ми март

Просто и го кажи.Недей да отлагаш,за да не я изгубиш.Все пак не губиш нищо.Опитай

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Харесвам та ма изруд ! Пробвай с това
    ega si obrushtenieto nai mnogo da ti se ismee ako i kajesh taka

Супер фен Аватара на Everytime
    ако наистина я харесваш и го кажи,но първо помисли дали искаш да станете нещо повече от приятели.Попитай я какво мисли по въпроса,след като и кажеш че я харесваш.А ако каже че искате да сте си просто приятели нямаш ядове,щото повечето момичета след като са имали добър приятел момче и момчето е изказало чувствата си отношенията се променят.Тва е напълно нормално.При по-дълъг контакт с момиче свикваш с него,става ти като навик да си с нея и след това идват и чувствата.
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Нищо не и казавай, ще си развалите приятелството. Ако до сега не е имало индикации от нейна страна, че открито те харесва, няма смисъл в твоето геройство, което в крайна сметка идва със закъснение щом вече си разбрал и се колебаеш дали тя има единствено само приятелски чувства към теб. Когато се играе, играй до край, но играй и по правилата. Не може да изчакваш толкова време преди да действаш. Или още в самото начало или нататък си е просто приятелство и гавра със собствените ти чувства защото все по-неуверен и по-неуверен ще се чувстваш, както и все повече смачкан защото дълбоко в себе си знаеш, че няма начин вече да стане - не и при обстоятелствата вече да сте близки приятели. Освен да изчакаш приятелството да прерастне в любов, но това сякаш става единствено по филмите и изключенията са 1 на 1 млн....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Кажи го с цветя
    доста добра идея
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Некъде из Сливен
    Оф, не знам какво да те посъветвам брат. Лично аз бих стоял и чакал знак и тя да ми покаже, че ме харесва. В противен случай, ако й кажеш може да се сдуха, че няма същите намерения към теб и само да си развалите приятелството.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

и в кайна сметка кое е по-добре: Приятелство или Любов ???

Град
    Некъде из Сливен
    Прочети моето още един път, ако не си го разбрал. Казвам го от личен опит.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Град
    HaSk0V0 CiTY
    кажи на най-добрият ти приятел да и го каже но бъди сигорен че ще и го каже нещо като "Ти какво мислиш за Петър(например) защото тои много те харесва и се надява и ти да се чустваш така както и той към теб.И после всичко зависи от нея ако те харесва ще доиде и ще ти го каже.И когато я видиш не я питаи дерекно ти харесваш ли ме? а ако тя те спре и те заговори значи има чуства към теб

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    покажи й ,а не го изръсвай ей така,че най-много да те резне деликатно...
    като начало прекарвавйте повече време само 2мата,започни да я гушкаш ,а ако попринцип сте скъсили тая дистанция бонусче за тебе..в последствие ще видиш реакцията й и ще прецениш дали си струва да правиш нещо или ще енай-добре да си останете просто приятели

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    покажи й ,а не го изръсвай ей така,че най-много да те резне деликатно...
    като начало прекарвавйте повече време само 2мата,започни да я гушкаш ,а ако попринцип сте скъсили тая дистанция бонусче за тебе..в последствие ще видиш реакцията й и ще прецениш дали си струва да правиш нещо или ще енай-добре да си останете просто приятели
    +1. Колкото повече се чудиш какво да правиш, толкова повече ще се объркаш. Момчетата са по-добри в действията, отколкото в приказките, така че давай смело напред, покажи и, че си пич и че с теб ще и е добре. Ако тя може да те оцени, ще разбере какво би загубила, ако се отдръпне.

Цитирай Първоначално написано от topeto35
    кажи на най-добрият ти приятел да и го каже но бъди сигорен че ще и го каже нещо като "Ти какво мислиш за Петър(например) защото тои много те харесва и се надява и ти да се чустваш така както и той към теб.И после всичко зависи от нея ако те харесва ще доиде и ще ти го каже.И когато я видиш не я питаи дерекно ти харесваш ли ме? а ако тя те спре и те заговори значи има чуства към теб
    Добря идея....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си