- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Отдушник...
Идеята ми е тази тема да се превърне в отдушник на всеки, който има някакви проблеми. Ако искате да споделите нещо, нещо ви тежи, защо не го напишете тук, а ние, останалите форумци, ще опитаме да ви помогнем. Нали знаете, че когато споделиш мъката си, ти олеква
Можете да пишете и за нещо хубаво, което ви вълнува и ви е зарадвало. Така ще има с кого да се радвате![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Замисълът на темата е хубав, но като цяло по-бавно получаваш отговор в една такава "обща тема". Затова и е по-лесно да си направиш нова тема и да получиш веднагически отговори.
Иначе аз в момента, проблеми нямам. Вчера пуснах тема, снощи си подредих мислите и темата е приключена. Толкова.![]()
Същност аз имам да.......или поне имах...
преди около 2 седмици се скарах с гаджето ми,миналия вторник така се натрясках с алкохол,че помня ,че само с линейка и патрулка ме прибраха и друго непомня.....е оправихме се ,той през тая седмица беше с друга,твърдеше,че не ме обича вече,но в края на седмицата като се чухме ми каза ,че ме обича...и пак сме заедно .Просто исках да споделя.
Според мен нищо няма да излезе от връзката ви ... ^^
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Амии ъъъъъ,всяка двойка различно де,ама нито с алкохол,нито с други мацки се решават проблемите попринцип,пък и май те послъгва..![]()
Не знам,ти си решаваш..
Мен пък мега-много ме е яд,защото преди бях наистина голяма спестовница,обаче след като си похарчих спестяванията и нищо не мога да си отделяДаже започнах да губя и пари,първо 5 лева,днеска-7,утре очаквам да са вече 10.
![]()
Знам,че не световен проблем,но наистина ме хвана яд колко невнимателна съм.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Не ми трябва съвет, само искам да споделя: офффффф, колко много имам за четенееееееееееее![]()
![]()
nicolepcd
Ами то никой не може да ми памагне...ама аз да кажа...каква ми тръпката в момента... ИСКАМ ДА МЕ ПРИЕМАТ В ЕГ ИНАЧЕ Ш СЕ САМОУБИЯ!! .... хаха и аз не си вярвам![]()
![]()
..........
в събота съм канен на рожден ден.. на метъляга.. той самия вика да му донеса квото сметна за добре като подарък, ама аз го знам, че е малко стеснителен и скромен... ии ако може да ви питам няква идея кво да му купя... щото на мене ми излизат само метълски тишъртки, ама той има доста... anything?
"Най-добрата ми приятелка" си мисли, че света се върти около нея, от нея зависи къде ще ходим и какво ще правим през деня. Другото момиче, с което излизаме, й ходи по задника така да се каже, защото я е страх да не остане сама. И какво става в крайна сметка? Стоим на едни и същи места, правим едни и същи неща и няма грам, ама грам, емоция е ежедневието ми. В тяхното не знам как е, но това еднообразие ме побърква. Предлагам какво ли не за правене и отговорите са: "Не ми се ходи там, не ми се прави това, не ми се прави онова...". И въпросната най-добра приятелка само прави планове, които не осъществяваме. "Трябва да общуваме с повече момче, трябва да си намерим компания", а не си помръдва пръста. И аз не се наемам да правя нещо по въпроса, защото знам какво ще стане накрая- "Ама тука е скучно, бе!" Мисли си, че може да заповядва "Утре да излезеш с тези обувки, чу ли?", "Няма да ходим никъде!", "Ама как, бе Маги, как ще отидете без мен?"![]()
![]()
Дразни ме до такава степен, че ми иде да й ошлевя един шамар! А ако не излизам с нея и другото момиче, ще кисна по цял ден у нас и ще ме обвинят, че нямам личен живот.
Освен това въпросното момиче ми казва, че аз съм трябвало да се променя...Цитирам я: "Помниш ли, че имаше един период, в който мислеше само за дрехи? Еми, такава трябва да си сега! Освен това, когато сме в компания, трябва да се отпускаш, не да мълчиш и да седиш сама, защото на мен ми става гадно. Освен това престани да се лигавиш, когато говорим на някоя сериозна тема."
1. Каква компания, бе жена? Къде я видя тази компания?
2. Къде да се отпусна, бе? Да легна на асфалта ли? Или да се натискам на всеки срещнат, както правиш ти, само и само да ми обърнат някакво внимание? Това ли да правя? Еми, няма.
Това момиче явно страда от липса на внимание и като види момче веднага започва да му се натиска и да го сваля и въобще не я интересува, че е лесна в очите му. Затова много момчета са се подигравали с нея, а тя не го е осъзнавала. Никога не съм й казвала тези неща в очите и нямам такива немрения, защото знам, че ще я нараня много.
Казах й, че в момента нямам нужда от никакви момчета, защото образованието ми е най-важно. Понеже тя не кандидатства след 7-ми клас, а и си пропиля възможностите да го направи след 8-ми, с обяснението, че не иска, и имам чувството, че сега всички са й виновни. Това си е лично неин проблем и нямам намерения да се ядосвам за него, но ме дразни фактът, че си го изкарва на другите. Ако й го кажа, не би си го признала, но няма да го направя.
И така....всичко е толкова тъпо! Най-много от всичко на света мразя еднообразието и тъпите хора! И точно тези две неща се настаняват в живота ми точно сега! Ужасно съм разстроена, плаче ми се, но не мога. И сега се чудя какво да правя: да спра да излизам с това момиче и така да не се ядосвам, но в същото време да скучая, защото съм тотално изчерпана от идеи, които мога да реализирам сама, или да продължа да излизам с момичето, да се дразня много често и така да си калявам характера. Не знам...иска да си щадя психиката, но се дразня на чуждите грешки. Защо съм такъв човек, бе майка му стара, защо?????????????????????????????????????????? ?????????????????????? Рядко си позволявам да псувам някого, но този път ще го направя специално за това тъпо, лишено от елементарно възпитание, същество! Тъпо, тъпо, тъпо, тъпо! Много тъпо! Коя е тя, че да решава какво ще се прави, а? А другото момиче пък не смее да каже и думичка срещу нея! Ебаси безхарактерното същество. И аз се ядосвам! Защо се ядосвам, бе майка му тъпа, грозна, шибана, наебана? Защо се ядосвам? Защото някой е тъп, а друг безхарактерен ли? Защото ежедневието ми е еднообразно, благодарение на някаква пикла ли? Майка и тъпа! Защо не си намеря нова компания, защо не започна да излизам с нови хора? Ама къде да ги търся тези нови хора, бе майка му стара? Къде? В нашия квартал няма почти никакви деца, а в съседните не съм се замисляла да отида. Е, вече се замислих, де, но как да стане? Да отида някъде и да стоя с часове сама ли? И това да се повтаря всеки ден? Освен това не знам от къде ще събера смелост да се запозная с някого...Въобще аз сама съм си виновна. Трябва да взема живота си в ръце и да не си пропилявам най-хубавите години. Само аз мога да си помогна, знам как, но съм прекалено срамежлива. Това са нещата, които ме тормозят. Едва ли някой би могъл да ми помогне със съвет, но такъв ,естествено, е добре дошъл.![]()
Аз имам подобен проблем като този на TheNewReligion, само че не с най- добрата си приятелка, а с едни други момичета, с които излизам. Те седят на едни и същи места, събират се с едни и същи хора, в общи линии - скука. А когато изляза с тях, обикновено се чувствам .. не на мястото си. Затова спрях да излизам, стоя си вкъщи и това е! По- добре да си пусна филмчето, отколкото да седя и да си губя времето с глупави неща. Така че ако не са ти приятни, просто не излизай с тях ;]
А сега идва ред на това, което ме потиска тези дни. Забранявам си да гледам романтични филми! Винаги като гледам и ми става едно тежко на душата, направо ми идва да зарева. Сигурно е така, защото от дълго време съм нямала гадже, и се нуждая да ми се случи нещо като по филмите. Глупости, едва ли ще ми се случи да го преживея скороНякво ми е кофти, иска ми се някой да ме прегърне и просто да се почувствам обичана и...
Много ми е смачкано настроението
![]()
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
продадох кучето , което толкова много исках и се грижих за него .. ОБИЧАМ ГО супер много , но се скарах с майка,защото се прибрах по късно отколкото трябваше и ме накара да го продам ..![]()
![]()
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
sweety_blondy според мен причината е друга майка ти да иска да продадеш кучето си.. а това го ползва просто като извинение. Питай я защо е искала да го продадеш.
BaBsYyY_SeXyYy - престани да се тормозиш заради това! За всичко си има време, просто бъди себе си и разговаряи повече с другите и ще изживееш своя филлм. Не се прави на някаква която не си! Това отблъсква другите!
Моя проблем .. искам нещата да са различни. Искам да съм достатъчно силна за да се справя с проблемите си. Искам да не ми пука чак толкова, да не ме наранява най- малкото нещо. Искам подкрепата на близък човек в този момент .. но уви. Не винаги получаваш това което искаш, но нима искам много?? - Отново семейството си.Много ли е ?
ми най-добрия ми приятел е на не-знам-си-колко-си км от мене,най-добрата ми приятелка от 2 седмици не и се излиза с мене,другите ми 2 приятелки с които мога да излизам 1ната на море,другата на софия....спя и тъпея по цял ден а и имам 100 задачи за решаване.. нямам пари...изобщо съм цъфтяща...супер шибано ми е...и не знам какво да правя....![]()
![]()
![]()
оххх..
в общи линии ми е доста тежко на душата..
даже доста не стига за да го кажа..
има вероятност да се върнем пак в Шумен..а аз ще съм 11ти клас и не искаааам..и не само заради това![]()
![]()
сближих се с едно момче..кефи меи то повече от обикновено..но има едно НО ..
![]()
другото са родителите ми,ужасни гости и бля бля бля
просто исках да споделя не е нужно някой ДОРИ ДА ЧЕТЕ.
ооох,олекна ми![]()
котйо падна от 6тия![]()
снощи е по4инал във ветиринарната
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За нас беше като част от семейството ... сега в нас цари ужасното настроение ... аз не плача по принцип, ама тея 2 дни се обезводних ... още ми се струва като някаф гаден сън и не мога да повярвам, че го няма ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck you bitches ;p
bebeto_91 - Нима искам много- колко ли пъти съм си задавала този въпрос. Много! Но винаги стигам до задънена улица, търсейки отговора. А защо си мислиш, че не си достатъчно силна да се справиш с проблемите си? Просто трябва да повярваш в себе си и всичко ще е ОКЕЙ.
bloody F - Казваш, че имаш много свободно време, в което няма с кого да излизаш и какво да правиш. Ами, щом имаш задачи, нима това не е начин да запълниш времето си? Друго нещо е, ако те мързи. Но все пак може да се стегнеш и да използваш час- два за решаване. А през другото време- чети книги, гледай филми, изобщо прави нещо, което ти доставя удоволствие. Няма да усетиш кога приятелките ти ще се върнат и ще излизате заедно![]()
капризч0за - Защо трябва да се връщаш в Шумен? Къде си? А какъв е проблема с момчето? Не разбрах много от това, което си споделила, но ако ти е олекнало, няма защо и да разбраме, нали![]()
NoContinuation - Ами стегни се! Животът е пред теб. Какви са тези песимистични мисли от теб? Изтрай още малко, училището идва, нищо, че ще учиш с хора, които познаваш и дори не понасяш. Че ще ти липсват, няма спор. Аз ще съм в ново училище и на 15. 06. ми беше гадно, защото все пак 7 години съм учила с тези хора и колкото и тъпи и смотани да са, пак ще ми липсват. Ще ми липсват глупостите им. Ще им липсват закачките им. Но това е ЖИВОТЪТ. Не се бой, той е пред тебе, както вече казах. Имаш още мноого години пред себе си...
sexydevil - Кой е котйо? Много съжалявам за него. Гадно е, когато се привържеш към животинката и тя умре, особено по такъв начин.
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
знам че на това не му е тук мястото но някои може ли да ми каже как се чете името на Toothy ot Happy 3 friends ако може на български го напишете
Тути?
Ебаси! Това момиче е такава егоистка! Само за себе си мисли, не смее да направи нещо най-елементарно за другите, мързи я да диша, не си държи на думата и още 1 000 неща ме дразнят в нея. Нямам намерения да я превъзпитавам или да й го казвам, защото не аз съм човекът, който трябва да го прави. Просто ме изказва извън нерви.![]()
А пък едно друго момиче за 100-ен път ни отменя срещата. "Айде след малко на площадката пред нас." и след 20 минути "Ама, аз няма да излизам, защото реших да ходя с мама еди-къде-си." Хубаво е, че излиза с майка си, но да мисли преди да си уредим среща, защото така разбърква и моите планове.Много безотговорно от нейна страна.
В себе си се дразня на това, че все ми пука за чувствата на другите, докато на тях не им за моите. Колко съм глупава!Трябва да проявявам повече характер в неприятни ситуации, за да не ми става гадно, че съм казала истината на някого, когато се е наложило (налага се, когато прескочи границата).
![]()
На още нещо се дразня в себе си...Понякога премълчавам важни неща, уж да не съм правела демонстрации. Какви демонстрации, бе душа? Това са естествени неща, ама го осъзнавам след една седмица.![]()
И друго...много се влияя от чуждото мнение. Когато то е негативно, ми става гадно понякога. Ебаси тъпотията! И все търся грешката в себе си при положение, че я виждам в другия.
Пример:
Виждам едно момиче от уроците ми, с което никога не сме контактували, но не мога да я позная в лице. Тя минава покрай мен и чувам, че казва на приятелката си "Ей тая ми беше от уроците. Ебаси злето е." и ме изгледа странно. Аз само отместих поглед, ама ми стана гадно. И защо? Защото това момиче няма елементарно възпитание? Става ми гадно за това, че нечии родители не са отделили достатъчно внимание на детето си? Много съм зле, наистина.![]()
Трябва да стана по-уверена в себе си. Ама понеже съм една много тъпа зодия, стремяща се към непрекъснат баланс, не мога да се отпусна, да мисля нормално за себе си- без зорлем да си сривам самочувствието, посочвайки си собствените грешки.
Въобще съм много тъп човек...понякога допускам другите да оказват влияние върху собственото ми мнение, което в дадени ситуации дори липсва. Сама на себе си тежа понякога- толкова съм неуверена.![]()
Ужасно много неща ми тежат на душицата, но няма с кого да ги споделя ...
Не че нямам приятели..Имам! И то много добри и четни приятели. Спечелила съм доверието на всички им и те ми споделят всичко, но аз.. Някак си не мога да им с доверя на 100%
Много съм си патила като си мисля, че след като аз пазя тайни и съм честна с хората около себе си и те ще са така с мен.. Много веща ми се случиха на последък, а не мога да ги кажа на никого..Дори и във форума. Дори и пред непознати.. С майка си мога, но.. не е същото
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Да ви се оплача- пералнята на леля ми е дрехоядкаНай- хубавия, най- любимия ми потник е целия на дупки, все едно са го яли мишки. НЕ е нещо особено, прасковено розов цвят е, но много си го харесвах и много ме е яд
![]()
![]()
Просто си споделям
![]()
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
И съм объркана, и сама се обърквам още повече.
Мисля му толкова много. И си променям решението през 2 минути, не издържам. Не, не, не мога.
Атанас ми липсва,много. Никога не ми е липсвал чак толкова много. Странно е.
Чудя се на себе си, правя напълно неадекватни неща... защо не му 'дигам шибания телефон? Просто не ми се говори? Не искам? Не мога? Сама не мога да си отговоря. След малко ще му звънна, да и ще започне д ами липсва все повече и повече. Ще го преживея, надявам се.
Не искам униформи, мамка му. Не мога да нося нещо 'дето не ми харесва. Кофти.
Майка ми пък не вярва в мен, ми се струва. В 6-ти клас се отпуснах малко, относно ученето и сега не вярва, че ще успея. Мамка му, ще и докажа, че мога. Ще и докажа, че съм човек.
Мразя т'ва, че съм толкова чувствителна. Мразя това, че не мога да зи затворя очите и да оставя всичко ей така. Просто не мога, искам, но не мога.
Оамръзна ми от т'ва море. Добре, че се прибрах.
В сряда заминавам, ОТНОВО. Гадост, побърквам се. Искам в София))
Превърнала съм се в едно мрънкало... сама не мога да се търпя.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Просто искам да споделя колко глупаво и наивно се чуствам..да им вярвам на глупостите..вече въпроса ми не е "защо на мен" а "защо съм толкова наивна"![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.