- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата ми каза НЕ,това не ли значи или иска да се боря?
ОБИЧАМ Я АДСКИ МНОГО.РАЗДЕЛЕНИ СМЕ ОТ ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА НО СЕ ВИЖДАМЕ 4ЕСТО.ТЯ МИ ПОКАЗВА ЧЕ Е ГОТОВА ЗА ВРЪЗКА,ГУШКА СЕ В МЕН,КОГАТО СЕ РАЗДЕЛЯМЕ СЕ ОБРЪЩАМЕ ПАК ЗА ДА СЕ ВИДИМ ЗАПОСЛЕДНО И ОЩЕ ЕДИН КУП НЕЩА С КОИТО МИ ПОКАЗВА ,ЧЕ ИМА ЧУСТВА.ВЧЕРА ИЗЛЕЗНАХМЕ ЗАЕДНО,ХАПНАХМЕ И АЗ Я ГУШНАХ И СЕ ОПИТАХ ДА Я ЦЕЛУНА НО ТЯ НАВЕДЕ ГЛАВИЧКАТА СИ.ПИТАХ Я ДАЛИ ИСКА ДА ВЪРНЕМ ВРЕМЕТО НАЗАД С ГОДИНА И ПАК ДА СЕ ОБИЧАМЕ ДАЖЕ ПО СИЛНО И ОТ ПРЕДИ.ТЯ МИ КАЗА (НЯМА КАК ДА ГО ВЪРНЕМ) И ПОИСКА ДА СТАВАМЕ.КАЗА МИ ЧЕ СМЕ ГОВОРИЛИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС И ДА НЕ ЗАПОЧВАМЕ ПАК.АЗ РЕШИХ ДА НЕ НАХАЛСТВАМ И СИ МЛЪКНАХ НО СЪВСЕМ НА СЪМ СЕ ОТКАЗАЛ ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ЗА ДА МОЖЕ КОГАТО СЕ СЪБУДЯ СУТРИН ДА Я ВИЖДАМ КАК СПИНКА СЛАДКО ДО МЕН.
МОЛЯ ЗА СЕРИОЗНИ МНЕНИЯ И БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО![]()
В името на една голяма любов
Мисля, че имаш някакъв шанс, но четейки това, което ти е казала - не вярвам да е много голям. Успех все пак !![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
защо усещам ощя 1 мъж под чехъл!?Първоначално написано от alex861
![]()
Първоначално написано от Nakadah
Нищо подобно.Това че я обичам незначи,че някога съм и позволявал или ще и позволя да ми се качи на главата а и тя не е тип жена (аз командвам,точка.![]()
Мъжка версия на мен.![]()
Не зная,може би имаш шанс. А може би просто е свикнала с теб и за това не може окончателно да скъса всякаква връзка с теб. Поне при мен е така ...![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Вярвам че 4уствавата в нея са живи.Все пак аз съм човекът на каоито казваше (ОБИЧАМ ТЕ) а не бившия иПървоначално написано от DarknessAngel
![]()
Ами ти си знаеш най-добре. Ако мислиш, че няма да те отблъсне, бъди малко по-настъпателен. Следващия път просто я хвани и я целуни със думите "не издържам вече така.. липсваш ми", а после й се извини. При мен би подействало в дадената ситуация.
ами...дори да имаш някакъв шанс,той не е особено голям,а и се замисли...дори да си я върнеш,какво?!?!Ще си скъсаш задника,после ще осъзнаеш,че не си е струвало,защото тя те приема като глупака,който и е винаги на разположение,някой месец по-късно пак ще скъсате,и ще си много по-нещастен...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
а според мен ще ви е по-добре ако гледате напред. това не значи да не се виждате и да не поддържате контакт.
REGGAE BOOM <3
Виж са кфо ами вие мъжете много избързвте. Трябва да поговориш с нея да разбереш как се е почувствала, да и обясниш как ти се чувстваш и така....[/u]
Sko4i za da proveri6 ima6 li krile...
малииии как си играят с тебе![]()
ОДИН!!!
Според мен не си играе с него, просто си личи, че и при нея има такива моменти, когато иска да са заедно отново, но след това разбира, че няма как.Пробвай се пак, поговори с нея, но ако отново каже не, тогава не настоявявай повече.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Аз пък ми мисля, че имаш шанс. Ако е било твърдо "не", защо да излизате, да се виждате, да се гушка в теб? Ако е искала да продължи без теб, може би щеше да те "отреже" напълно, за да успее да гледа напред без пресни спомени.
Бори се... все още има за какво.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Някои жени са много трудни за разбиране. Излезте на кафе .. и си поговорете за станалото![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
еми излесте някаде кадето можете да сте сами и тогава опидаи отново да я целунеш
И аз мисля такаПървоначално написано от onestar
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Така. Тя може би има просто приятелски чувства към теб. Поради тази причина се виждате и се гушка в теб. Да, това не значи непременно, че има чувства към теб.
Не понякога значи НЕ.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
А може би това, че се гушка в теб и т.н. не значи непременно, че иска да върне времето назад - може просто да си те обичка и иска като приятел, но нищо повече. Ако аз исках някой да се бори за мен щях да му го покажа или намекна по някакъв начин, а когато ти си подхванал темата тя те е спряла и те е помолила да не започваш отново... което за мен в случая си е твърдо НЕНе знам, може и да бъркам, разни хора-разни идеали все пак.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Има само един начин да разбереш какво иска. Попитай я не дали иска да върнете времето, а дали иска да забравите миналото и да започнете начисто, отначало. Ако каже не, значи не и точка.
може тя самата да е объркана и да не знае,какво иска
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мисля, че все още имаш някакъв шанс, така че бори се![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
А зарязали ли сегашната си приятелка или още си и с нея ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+Първоначално написано от Take_That
щом я обичаш бори се : )
Just Be Yourself !! : ))
Съгласна съм.. ;]Първоначално написано от krem4et0