- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Навехнат глезен
Навехнах си глезена,изду се и про4ие знаете как е..От скок го навехнах и въпросът ми е ако в момента както е навехнат нещо го изкривя пак от скок или нещо такова какво може да стане? ?? Някой казват,че може иб да го счупя,вярно ли е?
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
Аз преди години си го бях навехнала, като бях прескочила няколко стълби наведнъж.10 дни стоях вкъщи.Мисля, че може да се счупи, то дори и да не е счупен, пак могат да ти сложат гипс.Отиди на лекар.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Eстествено, че може. Ти можеш да си го счупиш и без да ти е навехнат
Ходи на лекар, ако те боли много и е подуто. И можеш да си вземеш от аптеката едно охлаждащо и обезболяващо гелче - Дийп Рилийф. Успех!
Сестра ми за 2 седмици два пъти си навехна глезена (на 1 и същи крак)..Или поне лекаря каза,че е навехнат.Ходи си на даскало,само се маже с Лиотон и носи някакво..като ластик на глезена
![]()
Пази се и не си натоварвай краката и ще се оправиш..То може и без да е навехнат да го счупиш...
Става не се чупи! Чупят се костите, които участват в образуването й!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!