.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София

Кола маска...

Здравейте всички Предполагам има теми за това, нооо да питам и аз Искам да си напраява кола маска на триъгълника,защото ми омръзна от тази самобръсначка Знам,че на козметик е най-добре,нооо много ме е срам,не мога да го преодолея Та, искам да попитам..каква кола маска да си взема? И някакви упътвания.. Мерси предварително
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Иди си на козметик,не си първата,не си и последната,която ще види.+ това и тя е жена.Сама най-много да си докараш някоя алергия,подкожни косми,освен това ще умреш от болка и ще се мъчиш вероятно половин-1 час.Незнам какво толкова ви е срам да отидете и за 10 мин да изчакате да свърши процедурата?

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    знаам,знам и пак ме е срам ама както гледам накрая ще се престраша и ще отида..а иначе има ли някоя,която си прави кола маска у тях? Ако има-да казва..ама май на козметик ще ходя..срам не срам,ще се преживее
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

и мен ме беше срам първия път,но вече не ми прави никакво впечатление,преживява се

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Как става с козметика. Отиваш, сядаш, разкрачваш се? (rofl) Не, говоря сериозно обяснете ми .Тя какво ти казва, да си сабуеш гащите и да скачаш на стола. Супер невежа съм в това отношение, пък и на мене ми е писнало от самобръсначки, порязвания, ала-бала.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз си правя в нас и си копувам на Джанкар от аптеката(топла течна кола маска),и наистина трудно си е да се видиш най-най отдолу и да се плескаш сама ама става иска се търпение,първия втория път ще се справяш по бавно,но после ще свикнеш.Между другото и аз мисля да ида на козметичка ама все се каня и все не отивам

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Как става с козметика. Отиваш, сядаш, разкрачваш се? (rofl) Не, говоря сериозно обяснете ми .Тя какво ти казва, да си сабуеш гащите и да скачаш на стола. Супер невежа съм в това отношение, пък и на мене ми е писнало от самобръсначки, порязвания, ала-бала.
    Лягаш на легло,ако искаш можеш и да не си сваляш бельото(ако си с прашки) а да ги дръпнеш настрани,но така могат да се изцапат с кола.След това те чисти първо отгоре(под корема),там е най-болезнено и ако си го правиш сама,нз...трябва да си мазохист...След това си сгъваш и слагаш леко настрани единия крак,за да те почисти отдолу(срамни устни,под тях),после другия крак,за да те изчисти и от другата страна и накрая се обръщаш отзад да ти изчисти дупето.Нещо неясно и сложно?Процедурата трае 10-15 мин.Цените са от 4-8 лева,зависи и от козметика.Най-често е 6,поне в моя град.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си