Преди няколко месеца и аз се борихс подобно нещо
ноември месец (след 2-3 месеца опити) се махна
пробвала съм лепенките за кокоши трън... единственото което правят е да размекнат кожата до такава степен,че да можеш да се опиташ да го махнеш с пинсета или игла ...
после пробвах сок от смокиня ,но и той не ми помогна...
нещото,което ме излекува беше лекарство от аптеката... козметичен лосион на някаква Макендонска марка... Гала нещо си ако не се лъжа...
това беше единственото което ми помога. Нанасях го 1-2 пъти дневно,като ако го нанеса сутринта вечерта махам кожата която е станала бяла(тоест един вид изгорена от лекарството) ии загарят и самите трънчета(защото никога тръннчето не е само 1 (или поне в много рядки случай.. моите бяха 12-13,че и повече ;д )) ии трънчетата от бели ии жилави стават черни и не боли като се вадят с това лекарство за 2-3 седмици се излекувах просто е уникално добро незнам дали е трудно намирането му аз случайно попаднах на него докато бях в Русе,а във Велико Търново никъде където бях питала за лекарства за кокоши трън не ми го бяха предложили. Ако живееш в по-голям град предполагам намирането на лекарството няма да е трудно
Желая ти скорошно отърване от тази напаст-кокошия трън... като знам какво беше с моя.. неможех да ходя нормално по едно време ;x