.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

кокоши трън

кажете някакви изпитани рецепти за премахване на кокоши трън,които да сте пробвали или някой ваш познат да е пробвал и да са подействали,че си влача един на крака от лятото, от басейните го хванах. лекарките хич не можаха да ми го изгорят с тоя течен азот,само ходих и ме боля за нищо.
    няма любов

Аз имах,ама някъв мъничък.Махнах го с една игла,излезна едно топче и остана дупка..Вече нямам.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Вземи малко парченце кромид лук, колкото размера на кокошия трън. Вземи лепенка и залепи лука върху мястото. Сменяй лука през няколко часа. След седмица или две лукът ще изтегли кокошия трън и той сам ще излезе. От лука не боли, нито пък смъди.. но вече като започне да излиза наболява малко, ама ще изтърпиш. Успех.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Трябва да те клъвне кокошка на мястото. На мен като малка така ми се махна един, честно.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Infinity
    Май само аз не знам какво представлява този " кокоши трън " .
    To infinity and beyond.

Народна медицина - жълтеничева трева. Не знам дали си я виждала, като откъснеш стръкче и отдолу тече жълта течност и с нея го мажеш. След около седмица - две се маха, но трябва по доста пъти на ден да се маже. На мен ми помогна.
    Друго, което е да отидеш да ти го изгорят. По-бързо става. С две процедури. Горят ти го с азот (и естествено е адски студено, затова не чувстваш нищо). Горят ти го за няколко минутки.
    И двете съм ги правила, и двете са ми помогнали по еднакъв начин.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Народна медицина - жълтеничева трева. Не знам дали си я виждала, като откъснеш стръкче и отдолу тече жълта течност и с нея го мажеш. След около седмица - две се маха, но трябва по доста пъти на ден да се маже. На мен ми помогна.
    Друго, което е да отидеш да ти го изгорят. По-бързо става. С две процедури. Горят ти го с азот (и естествено е адски студено, затова не чувстваш нищо). Горят ти го за няколко минутки.
    И двете съм ги правила, и двете са ми помогнали по еднакъв начин.
    е нали писах,че съм ходила да ми го горят и ефекта беше нулев. аз със сок от смокиня го мазах,но не помогна. пробвах и сама да го махна, но пак се появи,не го бях махнала целия.
    няма любов

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Май само аз не знам какво представлява този " кокоши трън " .
    Аз също за първи път го чувам Какво представлява?

Голям фен Аватара на Sunshin3
    http://wpcontent.answers.com/wikiped...A_animated.gif

Отвратително е. Кожата е много груба и трърда. Като вулкан е направо.

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Иууууууу!Отврад
    Досега не съм имала,и не искам и да имам!Дано авторката успее да го излекува

Ми баща ми има от 15 години на пръста на ръката.Пробвал е всякъкви бабини дивотии и всякъкви мехлеми, но резултат при него няма, а и той като пробва нещо е постоянене, в смисъл, че го изпозлва седмици , но пак няма ефект

Супер фен Аватара на psych0
    има лепенки за кокоши трън
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    e има ама помагат ли? то има много методи,ама аз търся нещо изпитано.
    моят не е като на снимката, мъничък е само че е на дъблоко.
    няма любов

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от iLoveChocolate
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    e има ама помагат ли? то има много методи,ама аз търся нещо изпитано.
    моят не е като на снимката, мъничък е само че е на дъблоко.
    да аз лично имах на пръста си,майка ми взе тези лепенки и за 2 седмици се махна,та те са едни такива с едно вещество зелено беше моето,абе като отидеш до аптеката и казваш за тези лепенки и те ще ти дадат късмет \/
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

И аз доста време имах, но с млякото от смокинята се махна за една седмица
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Аз имах като малка. Махнаха ми го с ленено семе.

Град
    Велико Търново
    Преди няколко месеца и аз се борихс подобно нещо
    ноември месец (след 2-3 месеца опити) се махна
    пробвала съм лепенките за кокоши трън... единственото което правят е да размекнат кожата до такава степен,че да можеш да се опиташ да го махнеш с пинсета или игла ...
    после пробвах сок от смокиня ,но и той не ми помогна...
    нещото,което ме излекува беше лекарство от аптеката... козметичен лосион на някаква Макендонска марка... Гала нещо си ако не се лъжа...
    това беше единственото което ми помога. Нанасях го 1-2 пъти дневно,като ако го нанеса сутринта вечерта махам кожата която е станала бяла(тоест един вид изгорена от лекарството) ии загарят и самите трънчета(защото никога тръннчето не е само 1 (или поне в много рядки случай.. моите бяха 12-13,че и повече ;д )) ии трънчетата от бели ии жилави стават черни и не боли като се вадят с това лекарство за 2-3 седмици се излекувах просто е уникално добро незнам дали е трудно намирането му аз случайно попаднах на него докато бях в Русе,а във Велико Търново никъде където бях питала за лекарства за кокоши трън не ми го бяха предложили. Ако живееш в по-голям град предполагам намирането на лекарството няма да е трудно
    Желая ти скорошно отърване от тази напаст-кокошия трън... като знам какво беше с моя.. неможех да ходя нормално по едно време ;x

вземи малко пчелен клей колко само да е на кокошия трън не трябва и по кожата да е и го завръзваш там къде ти е кокошия трън да седи един ден и така го сменяваш чувала съм че така се оправа аз също имам на кръка ама тате ше ме води да ми баят :Д а инече той се появява от отслабнала имунна система :P

Една приятелка имаше на крака , гори го със сребърен нитрат .. Със сигурност боли де , но няма начин .. Би трябвало за 2-3 седмици да се махне

Успех . {}

Голям фен Аватара на shutUp
    има едни лепенки със оранжево лекарство - те много помагат
    или човъркаш с иглата, докато не го извадиш

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от katetohita
    вземи малко пчелен клей колко само да е на кокошия трън не трябва и по кожата да е и го завръзваш там къде ти е кокошия трън да седи един ден и така го сменяваш чувала съм че така се оправа аз също имам на кръка ама тате ше ме води да ми баят :Д а инече той се появява от отслабнала имунна система :P
    това пък,че се появява при отслабнала имунна система беше пълна простотия... ;д
    появява се при носене на неудобни обувки тъй като кожата там започва да се вроговява,а кокошият трън представлява видоизменена кожа(вроговена) затова е и твърд...
    също така при посещаване на обществени басейни,сауни и т.н.
    обаче от отслабнала имунна система няма как да се появи !

имах такова миналата година ходих при много лекари всякакви неща ми предписваха (киселини кремове лепенки всичко) накрая отидох при 1 лекарка тя каза да се мажа вечерта с 1 крем и да слагам лепенка и сутринта да отивам при нея и ми ги горяха с ток само така се махнана боли, но до 1,2 седмици се махнаха всичките, а бяха много целите ми раце бяха в тях А след като ми ги горяха с тока миришеше на печено пиле само за някаде 2, 3 мин не повече

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sweetme
    имах такова миналата година ходих при много лекари всякакви неща ми предписваха (киселини кремове лепенки всичко) накрая отидох при 1 лекарка тя каза да се мажа вечерта с 1 крем и да слагам лепенка и сутринта да отивам при нея и ми ги горяха с ток само така се махнана боли, но до 1,2 седмици се махнаха всичките, а бяха много целите ми раце бяха в тях А след като ми ги горяха с тока миришеше на печено пиле само за някаде 2, 3 мин не повече
    е къде има такова горене с ток,в нашата градската болница има само с течен азот
    няма любов

Еми то беше май медицински център не съм сигурна ама май беше такова точно само за кожни проблеми. Просто трабва да намериш кожен лекар който разполага с този апарат. а...Ти от кой град си?

Цитирай Първоначално написано от shutUp
    има едни лепенки със оранжево лекарство - те много помагат
    или човъркаш с иглата, докато не го извадиш
    ще пробвам лепнките, ама да го човъркаш... ти луда ли си?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си