.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    това пък,че се появява при отслабнала имунна система беше пълна простотия... ;д
    появява се при носене на неудобни обувки тъй като кожата там започва да се вроговява,а кокошият трън представлява видоизменена кожа(вроговена) затова е и твърд...
    също така при посещаване на обществени басейни,сауни и т.н.
    обаче от отслабнала имунна система няма как да се появи !
    неудобни обувки - ми хубаво ама ми е на ръката
    басейни, сауни - не съм ходила не знам от кога

някой може ли да ми каже от какво се появява

Имах на крака. Беше доста по-голям от този на постнатата снимка, защото късно разбрах какво е. Болеше и не можех да вървя като хората. Махнах го като го горях със салицилова киселина. За седмица-две се махна, но какви парчета мъртва кожа ми паднаха от крака не е истина Грозна картинка беше и болеше
    Let the psycho plays with you...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    неудобни обувки - ми хубаво ама ми е на ръката
    басейни, сауни - не съм ходила не знам от кога

някой може ли да ми каже от какво се появява
    мама ми е казвала,че това е някакъв вирус. а иначе аз съм от северозападналия край,за който ме попита.
    няма любов

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    и аз много време влачех един на ръката, с кво ли не опитвах ама не та не и накрая за по-малко от седмица изчезна с мляко от смокиня, като откъснещ лист то отдолу има една бяла течност от нея капваш 2,3 пъти и е изчезнал!
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Олее, не знаех, че това се казва кокоши трън, и че изобщо се маха, отворихте ми очите! Аз си го мъкна на средния пръст на ръката не знам откога, с мисълта, че е брадавица. По едно време толкова ме беше изнервил, че се опитвах да го отгризна. Сега ще пробвам тея методи дето сте писали, че не мога да го търпя.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    и аз много време влачех един на ръката, с кво ли не опитвах ама не та не и накрая за по-малко от седмица изчезна с мляко от смокиня, като откъснещ лист то отдолу има една бяла течност от нея капваш 2,3 пъти и е изчезнал!
    казах ви вече,че при моя не се получи 10 дни повтарях процедурата и ефекта беше нулев. като го разчоплих с приспособление за маникюр имаше по-голям ефект,ама пак се появи. явно,че не съм била махнала всичкото
    няма любов

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    Олее, не знаех, че това се казва кокоши трън, и че изобщо се маха, отворихте ми очите! Аз си го мъкна на средния пръст на ръката не знам откога, с мисълта, че е брадавица. По едно време толкова ме беше изнервил, че се опитвах да го отгризна. Сега ще пробвам тея методи дето сте писали, че не мога да го търпя.
    мама като малка е имала брадавица на един пръст на ръката и казва,че с нищо не е могла да го махне и накрая я е гризнала и е изчезнала завинаги
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си