- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кокоши трън
неудобни обувки - ми хубаво ама ми е на ръкатаПървоначално написано от sweetsunshine
басейни, сауни - не съм ходила не знам от кога![]()
някой може ли да ми каже от какво се появява![]()
Имах на крака. Беше доста по-голям от този на постнатата снимка, защото късно разбрах какво е. Болеше и не можех да вървя като хората. Махнах го като го горях със салицилова киселина. За седмица-две се махна, но какви парчета мъртва кожа ми паднаха от крака не е истинаГрозна картинка беше и болеше
Let the psycho plays with you...
мама ми е казвала,че това е някакъв вирус. а иначе аз съм от северозападналия край,за който ме попита.Първоначално написано от lovey0u
няма любов
и аз много време влачех един на ръката, с кво ли не опитвах ама не та не и накрая за по-малко от седмица изчезна с мляко от смокиня, като откъснещ лист то отдолу има една бяла течност от нея капваш 2,3 пъти и е изчезнал!
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Олее, не знаех, че това се казва кокоши трън, и че изобщо се маха, отворихте ми очите!Аз си го мъкна на средния пръст на ръката не знам откога, с мисълта, че е брадавица. По едно време толкова ме беше изнервил, че се опитвах да го отгризна.
![]()
Сега ще пробвам тея методи дето сте писали, че не мога да го търпя.
казах ви вече,че при моя не се получи 10 дни повтарях процедурата и ефекта беше нулев. като го разчоплих с приспособление за маникюр имаше по-голям ефект,ама пак се появи. явно,че не съм била махнала всичкотоПървоначално написано от LoveHurT
няма любов
мама като малка е имала брадавица на един пръст на ръката и казва,че с нищо не е могла да го махне и накрая я е гризнала и е изчезнала завинагиПървоначално написано от xAddicteDx
няма любов