- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос към момчетата..
може темата да ви се стори тъпа или нещо от сорта , или пък да е имало подобна ( аз ненамерих )ноо няма значение :д
.. така по същество (: : темата е предимно за момчета , въпросът ми е какви типове момичета харесвате (: .. дали слаби/дебели с големи или малки ц*ц* ии т.н.![]()
![]()
П.С. - а на който не му харесва темата да не си прави труда да пише или да има коментари като : "кви са тия глупости" .. "трябва да бъдеш сама себе си" или подобно (: нали за това са темите .. да е интересно![]()
ааа.... разбира се че не някоя 210 килограмова "какичка"... но не е няква анорексичка ... нормално тегло (50-65 кг.).. нормална височина (165-175 см [но всичко е относително де] ) ... красиво, сладко личице ... а относно за ц*Ц*те
... тука зависи какво предпочита момчето
![]()
НО... с риск да стана банален... външноста не е всичко ... и характера има голямо значение...ще обясня: познавам момичета които са уникално красиви
.... но коефицента на интелигнтност е колкото номера на обувките им
... ужасно тъпи дами... и всеки ходи с тях само заради телосложението ...
Ей такива ми харесват Слаби хубави и с кецове![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Нормално телосложение, нито дебели, пък да не говорим, че предпочитам да е по-едричка, но не и някой кокъл с 2 клечки за зъби забити в задника.![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
един от моя клас ми каза,че за него идеалната жена е висока-1.20 и тежи 130 килограма
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
амии... по принцип харесвам дългокоси високи момичета. Чернокосите са с предимство и естествено да са с нормално тегло.:P
По-добре да я прескочиш, отколкото да я заобиколиш. xHAHxahxhПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
да е,няма какПървоначално написано от Annihilati0N
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от Annihilati0N
![]()
![]()
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
На мен ми харесват средни с средни цици направо перфект![]()
HeLLo
не по малко от 2 метра
не по малко от 170 кг
не повече IQ от 50
Домашен булдозерПървоначално написано от Nakadah
![]()
I approve!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Момичета, важното е да сте хубави, а критериите за това са повече от ясни. Трябва да сте като манекенки или точно такива. А въпроси от сорта на това, кое най-много гледаме ние момчетата в момичетата просто са излишни. И да ви кажем, че рамерът на дупето и циците са си важни, вие какво ще направите по въпроса? Пластични операции ли, ще почнете да спортувате ли? Кво? Питам? Всичко си зависи от вашата нагласа към света. Поддържайте лична хигиена, ходете на козметик веднъж седмично, спортувайте за стегнато дупе и гърди. Така ще ни се харесате, а не само с една част на тялото. Не може да правите цици с банички, боза, бирени фъстъци, шоколади като за сметка на това забравяте за останалите си части от тялото - задника, бедрата, шията... Всичко е от значение!
аз си падам по руси високи стройни мадами със средни цици
Нормално салби,с кафява\черна\светло кафява коса ии другото е подробност![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
ми с нормално телосложение.. нито мн дебела нито мн слаба![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
секи си има предпочитания ...... за мен моито момиче е перфекното 160 165 45 48кг кафяви очички като звездичкидулга коса естесвна : ) и нормлани гърди
една жена трябва да носи токчета
без кецове гуменки или ботушите за риба
Това е един и същ тип обувка само дето едните са малко по-украсени.Първоначално написано от valioti
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Момичета които да ме заковът на място емоционално, начина им на разсъждения и мислене, с нормалана фигура нищо особено !
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls