- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемче във връзката ми.
Значи,ще се опитам да се изкажа на кратко.В момента сме на голямо разтояние с приятеля ми и можем само да общуваме по телефона или по skype. На 28-ми Февруари вечерта имах възможност да стоя на компа (защото обикновенно аз стоя през деня а сестра ми вечер) но приятеля ми не ми пишеше,а гледаше филми и аз го изчаках и накрая ми каза,че си ляга ,защото на сутринта ще е на лекции и аз супер се ядосах ,че чаках за нищото и почнах да му прозвънявам и той стана и ми писа да престана,но аз продължих и той много ми се ядоса и каза че няма да ми пише седмица или повече.Постъпих глупаво,но тогава бях ядосанаАз му писах,но той не ми пише.Само на 3-ти Март ми честити празника и ми прати целувка и пак спря. Супер тъжно ми е, че не ме е попитал дори как съм и сега съм му ядосана,че така ме остави
Много ми е трудно да го гледам, че е на линия и да трябва да се сдържам да не му пиша. Ако бяхте вие на мое място какво бихте направили и какво да му пиша когато се сети да ме потърси
Мислих да питам приятелите си, но те са много малко пък и не ме разбират,отговарят ми с едно "абе оставяй го тоя като иска да се прай на интересен".Благодаря предварително
Държи се детински + това си играе с теб.
Напиши му едно "есе" в скайп, чрез което ясно да му покажеш, че ако продължава да те върти по този начин, връзката ви ще е до тук. Отдръпни се леко, не го търси, не му се обаждай, дори стой на инкогнито в скайп... ще усетиш ако прояви желание да поговори с теб.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Поддържането на връзка от разстояние не е толкова лесно нещо колкото изглежда в началото. И все пак, ако той има някакви чувства към теб няма да се държи по този начин, макар и аз да съм избухлив и да се сърдя често, но винаги ми минава бързо. Най-добре е да му поставиш някакъв ултиматом, ако не - ти по своя, той по неговия път.![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
играе сииостай го ще ти пише той само го изкачай.
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Не отива на едно момче, което обича да се държи по този начин... остави го, да видиш кога ще ти пише.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от onestar
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от Everytime
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много ме дразнят такива. От опит знам![]()
Праат се на интересни, смрадовете
![]()
еlsy![]()
Що за `` пич `` e товаа .... Кажии му, че се държи детински . . напиши му всичко което мислиш .. Ако не те разберее .. Явно изобщо не трябва да сте заедно ..
..
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Малко детинско е всичко това от негова страна...![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}