.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Проблемче във връзката ми.

Значи,ще се опитам да се изкажа на кратко.В момента сме на голямо разтояние с приятеля ми и можем само да общуваме по телефона или по skype. На 28-ми Февруари вечерта имах възможност да стоя на компа (защото обикновенно аз стоя през деня а сестра ми вечер) но приятеля ми не ми пишеше,а гледаше филми и аз го изчаках и накрая ми каза,че си ляга ,защото на сутринта ще е на лекции и аз супер се ядосах ,че чаках за нищото и почнах да му прозвънявам и той стана и ми писа да престана,но аз продължих и той много ми се ядоса и каза че няма да ми пише седмица или повече.Постъпих глупаво,но тогава бях ядосана Аз му писах,но той не ми пише.Само на 3-ти Март ми честити празника и ми прати целувка и пак спря. Супер тъжно ми е, че не ме е попитал дори как съм и сега съм му ядосана,че така ме остави Много ми е трудно да го гледам, че е на линия и да трябва да се сдържам да не му пиша. Ако бяхте вие на мое място какво бихте направили и какво да му пиша когато се сети да ме потърси Мислих да питам приятелите си, но те са много малко пък и не ме разбират,отговарят ми с едно "абе оставяй го тоя като иска да се прай на интересен".Благодаря предварително

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Нали вече пусна 1 тема.Защо ти е втора?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Държи се детински + това си играе с теб.

Напиши му едно "есе" в скайп, чрез което ясно да му покажеш, че ако продължава да те върти по този начин, връзката ви ще е до тук. Отдръпни се леко, не го търси, не му се обаждай, дори стой на инкогнито в скайп... ще усетиш ако прояви желание да поговори с теб.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Некъде из Сливен
    Поддържането на връзка от разстояние не е толкова лесно нещо колкото изглежда в началото. И все пак, ако той има някакви чувства към теб няма да се държи по този начин, макар и аз да съм избухлив и да се сърдя често, но винаги ми минава бързо. Най-добре е да му поставиш някакъв ултиматом, ако не - ти по своя, той по неговия път.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Супер фен Аватара на Everytime
    играе сии остай го ще ти пише той само го изкачай.
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не отива на едно момче, което обича да се държи по този начин... остави го, да видиш кога ще ти пише.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Държи се детински + това си играе с теб.

Напиши му едно "есе" в скайп, чрез което ясно да му покажеш, че ако продължава да те върти по този начин, връзката ви ще е до тук. Отдръпни се леко, не го търси, не му се обаждай, дори стой на инкогнито в скайп... ще усетиш ако прояви желание да поговори с теб.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    играе сии остай го ще ти пише той само го изкачай.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Враца
    Много ме дразнят такива. От опит знам Праат се на интересни, смрадовете
    еlsy

Що за `` пич `` e товаа .. .. Кажии му, че се държи детински . . напиши му всичко което мислиш .. Ако не те разберее .. Явно изобщо не трябва да сте заедно .. ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    втълпяваш си

Малко детинско е всичко това от негова страна...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си