- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скейтърки?!
Здравейте,супер много се кефя на всички скейтъри / скейтърки.Женска съм, и често си карам. Ето и въпросите ми към вас:
- какво мислите за скейтърките?
- как се постига всичко?
- как трябва да се облича една скейтърка?
- какви аксесоари трябва да има една типична скейтърка?
Я покажи снимка ако може, моля те. Кефят ме скейтърките!![]()
ЕЕЕЕййй СК8 РуулсМного се кефя на скейтъркитееее
трябва да са такива каквито чувстват че трябва да са ...
да се обличат със марките които са ... те си ги знаят
Вс се постига с упоритост и старание![]()
ЛС чакам :Р![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Еми как да е иначе, нали като се лепнат покрай НДК трябва да са красиви...
...дори и да могат да карат скейт колкото мен.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Противни отрепки.![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Същото. Само като видя момиче - метълка, рапърка, скейтърка, скинарка и ми се повръща!Първоначално написано от BlueAvalanche
![]()
илл кви сте лошиии
не го ли знаеш наръчника за скейтиърките бе, от 30ти февруари излезе на пазара![]()
.!.
Кой само го каза, уошата...Първоначално написано от woshata
![]()
Само като гледам аватара на авторката на темата - още повече ми се ПОВРЪЩА!![]()
И аз така ги мисля нещата, може да сме старомодни, обаче аз лично се кефя на обикновено добре облечени момичета, отколкото на някакви смъкли или целите в кожа и вампирска муцна металистки.
Скейтърки = смъкли в кожа метълистки.Първоначално написано от BlueAvalanche
![]()
![]()
![]()
Мен пък ме кефят женски, които се носят по "алтернативния фешън". Седи някво яко.![]()
Мммм .. за всииичкии скеййтъркии.. аммм прооодъллжавайте сс занаята..![]()
мнооол обичам да каарамм скеййт., нооо немоа да се нареча скейтърка., Успеххх..![]()
Ако ми обясните разликата между пънкарка, скинарка, метълка, рапърка, готка или готичка, емичка емо или квото е ще съм ви ама много много благодарна!
Основната разлика е във вида, основната прилика е, че всичките целят да принадлежат към някаква култура и да се правят на интересни. Наскоро слушах няква малка стерва в автобуса да обяснява на приятелката и, че гаджето и е метъл и много се гордеела с него.
Първоначално написано от shephard
![]()
А не искаш ли да те направим една фолк-тупалка докато е време, а?![]()
Grumpy old madman
Сигурно е много приятно да нападаш първият направил тема, веднага се отрича всичко за което се бори, независимо какво е.
Защо се чудите, че няма потребители?
по темата: Мене ме кефят скейтърките, външно така, ама с моят стил не им влизам в таргет групата,поне така предполагам![]()
Абе сега сериозно - момичето е много хубаво, обаче да се обличаш според хобито си, или с облеклото си да подражаваш на групите, които слушаш не винаги е удачно.
Преди пак имаше теми за рапърски дрехи, но тях повече хора не ги харесваха.
Grumpy old madman
На външен вид си прелестна.Моля те, не се прави грозна, защото "скейтърките" са в най-ниското стъпало на думата момиче сиреч - пълни прошляци.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
А колко стъпала има думата момиче и кой къде седи?Първоначално написано от Pwnmaster
Както и да се облича, все ще има достатъчно фенове и достатъчно от ония, дето цъкат неодобрително с език. За кои от тях трябва да й пука?
пък!
А смисъла на живота или пък как да си изпържиш яйца искаш ли да ти обясним или .. ?Ако ми обясните разликата между пънкарка, скинарка, метълка, рапърка, готка или готичка, емичка емо или квото е ще съм ви ама много много благодарна!
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Виждал съм и супер противни скейтърки... виждал съм и супер ЯКИ! Дрехите не те правят скейтър/пънкар/скинар/рапер/метъл и т.н.
Лозьо се носи смъкнато и е добър, Индианеца носи тесни дрехи и пак е добър. Няма някви общоприети норми.
Според мен за да си добър, скейта за теб не трябва да е хоби. Скейта трябва да е начина ти на живот, да мислиш за скейт в 70% от времето ти (как следващия път да стъпиш трика на който падна и се преби предишния път, каква серийка да направиш, кой слайд изглежда по як ... на регулар или на гуфи да го попнеш следващия път и т.н.) Тка се постига успеха, защото скейта, смея да твърдя е един от доста трудните спортове. Също така и за теб не трябва да съществува страх от падане, защото със страх до никъде няма да стигнеш. Травмите са неразделна част от скейта -> Родни Милън е ням, лява ръка 2 пъти чупена, сички други крайници поне по веднъж! Ето тва е ключа към успеха. Каране, силна воля и ... без страх.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Не искам да става фолк-дива,съжалявам,супер коварни са ми!
Ам,това че на 1вата снимка съм с рокля,не значи че постоянно ходя в такъв стил и т.н , принципно по-спортно се обличам,но има и някои дрешки,които всяко едно момиче трябва да носи поне веднъж месечно.колкото до смъкнатите,кефят ме,но за сега не съм тръгнала да слагам такива дънки или блузки,колкото и скейтърско да е. Мога да си карам и с тесни,яко си е пак.
Също,благодаря на хората които писаха в тази тема,на тези които ме одобриха..тенкс! чакам си още мнения,хах