.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

тя го обича...

Влюбена съм в гаджето на най-добрата си приятелка.Те постоянно се карат,всеки ден я наранява,а са заедно от доста време вече.Мислех да ги разделя ...знам че не е хубаво но...Скоро тръгна слух,че той и изневерява и тя не е на себе си.Тук аз видях възможност да го спечеля,но видях че момичето е плакало цялата нощ,ръцете й бяха нарязани (и отново ще му прости както всеки път).Обаче тя наистина го обича (твърдо не го харесва,а го ОБИЧА..)Моля ви помогнете ми!Какво да правя?

Ще ти помогна: ти си тъпа.

1) Защото това е приятелят на най-добрата ти приятелка.
    2) Защото той й изневерява и явно не държи много на връзките, след като я и наранява, а ти искаш да се вътриш.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И що искаш да се буташ в шамарите?

Нямат си сякаш достатъчно проблеми че и теб да те мислят. Нали се сещаш че каквото и да стане теб ще обвинят. А не си заслужава, никой от двамата не е стока.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

и какво по - точно му харесваш на този олигофрен? По - добре подкрепи приятелката си, тя да вземе да го зареже и после ти й помогни да го преодолее, не се занимавай с такива простаци. И двете заслужавате нещо много по - добро!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    нИдей
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    хахах най-добрата ти приятелка да бе така ли се държиш с нея вместо да и помогнеш в труден момент мислиш как да я разделиш с гаджето и баси

az imam podoben problem moq priqtel se vijda s edna moq fr i po4ti sam ubedena 4e mejdu tqx ima neshto no neznam kakvo da pravq pomognete mi

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    От приятелки като теб лошо ми става.Как може да кажеш "наи-добрата ми приятелка",ти ако и беше истинска приятелка и през ум нямаше да ти моне да ги разделяш независимо от отношенията им.
    А това 4е се носело слух 4е и изневерявал....Вярваш на слухове ?!?!
    Остави ги и не им се меси във връзката.

Супер фен Аватара на Everytime
    ти тфа ли наричаш приятелство ? дай да и помогна щото се карат.Ми нормално е във всяка връзка има караници.НЕ е правилно че харесваш на приятелката си гаджето.. защо не пробваш да и го кажеш да видим как ще реагира ?
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от cveti92113
    az imam podoben problem moq priqtel se vijda s edna moq fr i po4ti sam ubedena 4e mejdu tqx ima neshto no neznam kakvo da pravq pomognete mi
    Наеми си частен дедектив, скрий се в спалнята на някой от двамата и чакай да издебнеш подходящия момент, или просто се дегизирай и ги следи 24/7... Толкова много решения за толкова незначителен проблем. Всъщност истината е винаги близка до акъла, него (ако го имаш) трябва да използваш в комбинация с вродената ви уж женска интуиция и тогава нито дедективи ще са ти нужни, нито следене и прочее простотии, които само те затрудняват. А и конкретно за ситуацията ти, ще ти кажа, че вече си намерила отговора особено щом всичко е толкова прозрачно.
    1-во Ходи (с главно Х) с приятелката ти.
    2-ро Почти = със сигурност. Обикновено няма средно положение.
    Бий му шута!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    бахти приятелката ти вместо да я подкрепиш се опитваш да и вземеш приятеля,според мен е по-добре да не се месиш в тяхните отношения
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Некъде из Сливен
    Подкрепям 1-вия пост : Ти си тъпа ! Как може дори да си помисляш да взимаш приятеля на НАЙ-ДОБРАТА си приятелка. Ти значи не си никаква приятелка, а просто позната, която дебне момента да преебе момичето, което я мисли за близка до себе си.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Ами точно затова не съм направила нищо досега...не съм се месила,за да се разделят.Опитвам се да и помагам с каквото мога.
    А за момчето - мълча си вече от 5 месеца някъде......

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке, няма нищо лошо и да "побутнеш" малко нещата, щом е явно че не си подхождат. Естествено лекичко и внимателно за да не те усетят. А след като го знаеш що за стока е тоз господинчо - какво те привлича в него?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ти си яко тъпа.Дано хванеш диария.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Ти си яко тъпа.Дано хванеш диария.

Ти не си добра приятелка.. ! ;x Ако беше.. щеше да знаеш как да постъпиш.. ;]

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

2) Защото той й изневерява и явно не държи много на връзките, след като я и наранява, а ти искаш да се вътриш.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

+

и това ми било най-добра приятелка ..
    Bon Jovi - Always

Никое момиче или момче неструва толкова колкото приятелството замисли се ! ! !

Не се меси в отношенията им. Ако ги разделиш, ще си развалиш приятелството с въпросното момиче, пък и не видях някъде да пише, че гаджето й те харесва, или ти се натиска, или изобщо ти прави някакви намеци. Трай си! Има и други момчета.

Оф бе човек,как може да искаш да хванеш този глупак?! Не стига , че наранява най-добрата ти приятелка и вместо да я защитиш, да и дадеш някой друг смислен съвет как да се успокои, ти кроиш планове как да я зареже и да тръгне с теб ! Това ли е най-важното ?! Да оставиш най-добрата си приятелка,заради някое глупаче дето наранява другите ?! Би трябвало да си обмислила добре какво искаш и, защото ако тръгнете накрая и ти ще си наранената

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Виж сега девойче - не е грешно да се влюбиш в неподходящ. На всички ни се е случвало и ти не си виновна, че си се влъбила точно в него - сърцето не пита все пак, но не е правилно това, което възнамеряваш д направиш, а именно - да ги разделиш. Казваш, че тя ти е най-добрата приятелка - тогава как изобщо си позволила на подобни мисли да нахлуят в главата и съзнанието ти? Ако наистина ти е такава, за каквато я представяш и ако наистина държиш поне малко на нея няма да си позволиш подобно нещо.Харесвай си го - никой не те е спрял, но недей да правиш неща, за които после жестоко ще съжаляваш. Те се карат, имат си достатъчно проблеми - недей и ти да допринасяш. Още повече, че сама виждаш как тя страда - способна ли си да й причиниш още болка ?!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на c0ci
    Дано да нямам приятелка като теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си