.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    Разград

Re: Как да си хвана гадже?

Цитирай Първоначално написано от borislav96
    Здрасти, аз съм на 13 всички сте минали през този период започва пубертета и разни такива. Но изкам да ви помоля за няколко съвета относно това как да си хвана гадже. Много харесвам едно момиче а мисля че и тя ме харесва но не знам точно как да подходя. Моля ви кажете нещо което сте научили.

How to get a гадже 101: Хващаш въдицата, отиваш на най-близкия язовир и седиш цял ден.
    Съвет: Кълват на бижута, харесват цветя, ама най-добре се хващат с пари.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Не се бях сетил с пари тия дни може и да лепна един капан в гората с една стотачка.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Не си хващай гадже!!!!
    Подкрепям. На 13 не е времето за гаджета.

Пич лично аз ще ти кажа, че сега са ти най-лудите години (аз съм на 15) и съм имал 1 връзка, която започна, когато бях на 13 години и свърши на 15. Много я обичах, но сега просто си правя кефа без момичета ! Така трябва, Бъди Гъзар... Но ако си си решил, квото и да правиш - не й ходи по гъза, накарай я тя да го прави, иначе си обречен - както бях аз ! Надявам се, да съм помогнал ! Късмет !

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми бъди себе си .. дръж се яко с нея .. ама не и позволявай да те разиграва .. бъди по-отворен .. разговаряй със всички наоколо .. и нека тя да види, че си готин ..

ПС : и въпреки всичко не мога много да ти помогна, защото досега и аз не съм имала връзка .. а съм на 14
    и и на мен ми трябват съвети в тая област :Д .. ама какво да се прави .. дано съм помогнала

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    най-добрата пичка - дясната ръчичка!
    щ

хахахха РАЗБИ МЕ :Д:Д:Д:Д:Д:Д:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си