- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали да й кажа
харесвам едно момиче обаче незнам как да и кажа. положението е такова че сме много добри приятели а тя харесва друг и преди 2 месеца бях и казал че ми харесва и тръгнахме ( 5 дена не е никакво ходене но .. :d ) бяха затихнали тези си мои чувста към нея но наскоро преди 1 седмица пак се появиха и незнам дали да й кажа при положение че тя харесва друг
дайте ми някакви съвети
Недей...май вече те е забравила или дори да изпитва някакви чувства ти и без това ще й биеш шута след 5 дниако наистина я харесваш,пробвай да и кажеш но не мисля че ще проработи...
Били сте един път 5 дена и не се е получило? За какво се мъчиш изобщо ?!
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
тя харесва тва другото момче от 7 месеца обаче нищо няма да се получи между тях защото съм го питал и друго тя ми е най добрата приятелка а аз най добрия приятел
Казал си й, че я харесваш.. тръгнали сте и нещата не са се получили.. защо си мислиш, че сега ако й кажеш ще е различно?![]()
Пък и тя си харесва друго момче.. така, че няма смисъл.. и кви са тия чувства където пак ти се появяват за една седмица и сигурно след една седмица пак ще изчезнат.. пфахах.. ;]
Е и? Момичето го харесва и то от доста време...мислиш ли,че за още 5 дена ще промениш нещо? (7 месеца).Бих те посъветвала да не си губиш времето а да си намериш някоя друга.Първоначално написано от auditek9
пп
започвате сериозно да ме убеждавате че вече не може да съществува приятелство между момче и момиче![]()
Опитали сте веднъж, но не се е получило... най-добре да оставиш нещата такива, каквито са![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Остави я.Тя явно не изпитва същите чувства които и ти
поговори с нея и я питаи какво харесва в него и какво мрази в теб поне да знаеш защо не харесва теб
Първоначално написано от Annihilati0N
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
пич,по-добре се откажи ... нещата не са се получили първия път 70% няма да се получат и сега .. по-добре си запази най-добрата приятелка.
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Ако си решил да й казваш,по-добре изчакай удобен момент..тоест ако нещата между нея и него нестанат или се увериш,че тя вече не го харесва..но ако питаш мен,не си разваляй приятелството заради временен интерес...проблема заради който сте скъсали при първото ходене ще го има пак..![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
не й казвай по-добре![]()
еми ако искаш и кажи,ама тя харесва друг,може би няма да ти обърне внимание,вие пък 5 дена сте ходили,то много бе!и за кво се разделихте?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тва за тия 5 дена мн странно звучи.... харесваш я и след 5 дена нямаш чуства към нея тва е просто някакво увлечение и нищо повече няма смисъл да и казваш...![]()
![]()
Just Be Yourself !! : ))