.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

дали да й кажа

харесвам едно момиче обаче незнам как да и кажа. положението е такова че сме много добри приятели а тя харесва друг и преди 2 месеца бях и казал че ми харесва и тръгнахме ( 5 дена не е никакво ходене но .. :d ) бяха затихнали тези си мои чувста към нея но наскоро преди 1 седмица пак се появиха и незнам дали да й кажа при положение че тя харесва друг
    дайте ми някакви съвети

Недей...май вече те е забравила или дори да изпитва някакви чувства ти и без това ще й биеш шута след 5 дни ако наистина я харесваш,пробвай да и кажеш но не мисля че ще проработи...

Град
    Некъде из Сливен
    Били сте един път 5 дена и не се е получило? За какво се мъчиш изобщо ?!
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

тя харесва тва другото момче от 7 месеца обаче нищо няма да се получи между тях защото съм го питал и друго тя ми е най добрата приятелка а аз най добрия приятел

Казал си й, че я харесваш.. тръгнали сте и нещата не са се получили.. защо си мислиш, че сега ако й кажеш ще е различно?
    Пък и тя си харесва друго момче.. така, че няма смисъл.. и кви са тия чувства където пак ти се появяват за една седмица и сигурно след една седмица пак ще изчезнат.. пфахах.. ;]

Цитирай Първоначално написано от auditek9
    тя харесва тва другото момче от 7 месеца обаче нищо няма да се получи между тях защото съм го питал и друго тя ми е най добрата приятелка а аз най добрия приятел
    Е и? Момичето го харесва и то от доста време...мислиш ли,че за още 5 дена ще промениш нещо? (7 месеца).Бих те посъветвала да не си губиш времето а да си намериш някоя друга.

пп
    започвате сериозно да ме убеждавате че вече не може да съществува приятелство между момче и момиче

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Опитали сте веднъж, но не се е получило... най-добре да оставиш нещата такива, каквито са
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Остави я.Тя явно не изпитва същите чувства които и ти

Град
    HaSk0V0 CiTY
    поговори с нея и я питаи какво харесва в него и какво мрази в теб поне да знаеш защо не харесва теб

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    in y0ur mind ;]
    пич,по-добре се откажи ... нещата не са се получили първия път 70% няма да се получат и сега .. по-добре си запази най-добрата приятелка.
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Ако си решил да й казваш,по-добре изчакай удобен момент..тоест ако нещата между нея и него нестанат или се увериш,че тя вече не го харесва..но ако питаш мен,не си разваляй приятелството заради временен интерес...проблема заради който сте скъсали при първото ходене ще го има пак..
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N

не й казвай по-добре

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми ако искаш и кажи,ама тя харесва друг,може би няма да ти обърне внимание,вие пък 5 дена сте ходили,то много бе!и за кво се разделихте?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

тва за тия 5 дена мн странно звучи.... харесваш я и след 5 дена нямаш чуства към нея тва е просто някакво увлечение и нищо повече няма смисъл да и казваш...
    Just Be Yourself !! : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си