- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана.. или по-скоро обмисляща
Така..ето го и МОЯТ проблем! Значи,след като напуснах България и отидох да уча и да живея в друга страна,в началото бях новобранка и никой не познавах.. когато се качвах в училищният бус,имаше едно момче,което постоянно ме гледаше и аз забелязвах това!Постепенно се влюбих в него,започнах постоянно да мисля за него и не си го избивах от мислите си.. той беше с дълга руса коса и сини очиии и се казваше Алек (доколкото аз доразбрах от източници) но изведнъж той спря да се качва там..срещите ни бяха доста по-рядки из коридорите на колежа.. но най-хубавото беше,че отново виждах,че ме гледа,когато се разминавахме.. там е работата,че не се познаваме,няма и как... отсъствах 4 седмици и когато отидох го видях с едно момиче от неговият клас..вървяха там-онам заедно,е,тя беше блондинка също
![]()
но както и да е.. видях веднъж,че я прегръща.. един мой приятел разправя,че са само приятели,но нещо в мен мисли обратното
помогнете ми.....дали според вас ме харесва? и как да се запозная с него? той е на моята възраст,но нямаме нито общи познати нито нищо
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Е щом го виждаш често по коридорите.. ми ползвай това за да се запознаете бе.
Кажи му че се засичате честичко, и искаш да се запознаете. Подаваш ръка, казваш си името и ако не е темерут - ще направи същото. А от там нататък вече ще разбереш има ли гадже, няма ли.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
или в буса го заговори или по коридорите,няма друг начин,онова другото момиче може да му е само приятелка,а дали те харесва-не знам,ще разбереш само,ако събереш смелост и се запознаете![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от valdesbg
Хей .. след като толкова много го харесваш, а явно и той теб .. и всичко зависи само то едно запознанство, а се виждате всеки ден .. какво ти коства?![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
просто ме е срам..как ще отида ''хей,аз съм Саня'' доста детинско,не мислите ли?!a и ме е срам,не знам как ще реагира
а и от друга страна искам да му взема скайпа нооо ме е страх че няма да се сеща да ми пише примерно и оттам ще си създам впечатления,че не му пука за мен иии ще е ужасно!
![]()
А бе ейПървоначално написано от xSANYAx
.. Ти от къде знаеш, че няма да ти пише, да не си гадател?!?! ..... Няма как да знаеш, преди да опиташ.
уоу,много трудно-развърдваш си краката отиваш при него усмихваш се,подаваш ръка и си казваш името-ама да знаеш това малко хора го умеятако не стане от първият път пробвай пак и пак-току виж станало..
а сега сериозно-гледате момчето,ти го гледаш-явно си му хванала окото....не изпускай момента и се запознай с него,че току виж тая просто приятелка станала нещо повече и ти оставаш с пръст в устата
Не,не съм гадателПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
но имам някакво такова чувство,вече толкова много пъти ми се е случвало да ми разбиват сърцето или да се лъжа..примерно ''оо той ме харесва'' а дори веднъж не ми е писал пръв.. ужасно е,разбираш как си живяла толкова много време в лъжи.. НО все някога го преодоляваш
![]()
Що бе, нормалните хора така се запознават - с подаване на ръка.
На вашата планета как е обичаят?
Dr. Gregory House
Хмм,първите ти редове не бяха много добри..всмисъл,че не съм такава да се кълча като изпаднала ... но последните наистина бяха много хубави,и си напълно прав/аПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
Мда, какво му е детинското? .. Хората се запознават така до ркая на съзнателния си живот .. А на 70-80-90 да си дечко, не знам!![]()
Ти май не разбираш.. да, НА МОЯТА ПЛАНЕТА?! що за тъпизъм?! хаха..обзалагам се,че ако беше на мое място и ти щеше да си така,но айде..тцтцПървоначално написано от valdesbg
Ти май не разбираш.. да, НА МОЯТА ПЛАНЕТА?! що за тъпизъм?! хаха..обзалагам се,че ако беше на мое място и ти щеше да си така,но айде..тцтцПървоначално написано от valdesbg
ее що?аз пък днеска се запознах с един,аз от мн отдавна го наблюдавам.Той мина покрай мене,погледна ме и аз го погледнах и му викам,аз много искам да се запозная с тебе и той аз съм... и си подаде ръката да се запознаем и се запознахме(казвам ти тва за дати вдъхна кураж)Първоначално написано от xSANYAx
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не, просто много драматизираш едното запознаване .. Харесваш го - явно и той теб, всичко зависи от това дали ще си подадеш ръката...
Хайде направи нещо!?
Ще направя,но вие не знаете ли какво е СРАМ?! наистина.. срам ме е ,но ще го преодолеяПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ми, кво да ти кажа точно така в напълно непозната обстановка съм се запознавал с момиче.
Гледахме се като котараци няколко спирки в автобуса, и аз отидох до нея и и казах:
Здравей, аз се казвам Влади и идвам да се запозная с теб. Сметнах че ще е глупаво да продължим да се гледаме още 5 спирки, когато някой отнас ще слезе.
И тя отвърна.
Какво страшно/срамно/сложно има?
Dr. Gregory House
Саня, няма нищо срамно и детинско в това да отидеш при него и да се запознаеш. Ако много те е срам, помоли някой общ познат/приятел да ви запознае(не може да нямате общи познати - в един колеж сте все пак).
Надявам се да постигнеш успех.![]()
Никога не се предавай!!!
Честно, знам ... АДСКИ съм срамежлива, понякога ме е срам в магазин да влезна сама (?!) .. Да, признавам си, и понякога този срам безумно много ми пречи .. Но в твоята ситуация - всичко зависи от преодоляването му..![]()
Ами защо ме е срам?!
Не че съм срамежливка попринципно просто той е прекалено красив и си представям,че нищо няма да стане,макар и да ме гледа..не знам,просто съм объркана,но ще се запозная,вече съм решила!
![]()
![]()
Сега знаеш какво минава през главата на ВСЕКИ мъж, който иска да се запознае с момиче.
Иначе - успех, няма нищо срамноНе хапем(много)
![]()
Dr. Gregory House
Оо задължително пиши какво е станало!![]()
хаха добрее нооо някакси не ми се ще това да е краят на темата ми..нека има и още мненияа иначе много благодаря за тези до тук,помогнаха ми
![]()
п.с: ще пиша,ако стане![]()
![]()
Хех, и аз имам подобен проблем ^__^ Може да използваш някъв детински номер - да се блъснеш в него, sorry, туй-онуй и така![]()