- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана.. или по-скоро обмисляща
даведнъж бях в двора на колежа и си говоря с приятели и би звънеца и ние се затичваме към входа и в същото време той излиза и аз се блъснах в него ии единственото което обелих беше '' sorryyyyy :S ''
после как ми се смяхаааа
но от негова страна нищо не забелязах,все едно си е мислил ''идиотка..''
![]()
уууффф
• Обичай,за да те обичат! •
Сама трябва да преодолееш срама си и да отидеш да се запознаеш с него. Ясно ти е, че трябва да го направиш просто за момент, изгони срама от съзнанието си![]()
нищо не е казъл,щот се е чудил,кво ставаПървоначално написано от xSANYAx
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е,не мисля така,може би наистина си е помислил ''оффффф тазъ пък какво се бута в мен'' поне трябваше да каже ''за нищо '' или ''няма проблем'' а не да ме отмине все едно нищо не е станалоПървоначално написано от soul1199
![]()
еми или е имал някъв по сериозен проблем смисъл бил е замислен,или просто е тъпПървоначално написано от xSANYAx
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може и да е имал лош ден, да не е бил в настроение, да не му се е говорело, да е бил разсеян ... Това, че не е казал нищо, не означава автоматично, че те мисли за идиоткаПървоначално написано от xSANYAx
![]()
хех,това с блъскането си е било просто подкана от съдбата да се запознаете,а ти нищо не си направила....
въпреки,че наистина е малко сконфузно винаги има начин да извъртиш нещата в своя полза...сещам се сега как веднъж се изръсих по очи пред момчето,което тогава супер много харесвах -чувството беше ужасно докато той не ми помогна да стана и така се запознахме...
в общи линии ппонякога да си кьопав или кьорав си има и своите предимства![]()
Боже...не се познавате...даже и на "Здрасти" не сте,но иначе си ужасно влюбена (в красотата му разбира се...),че и си мислиш дали те харесва...?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Запознай се с него, може и да стане нещо. Нищо не губиш ако опиташ. Успех![]()
защо постоянно си мислиш някви си твои неща от рода на ако ( .. ) може да стане (...) няма смисъл ? Главата ти е пълна с предразсъдъци. Действай и каквото стане спри да мислиш за това ако ти направиш нещо кво ще стане и дрън дрън. Бъди по-смела щом те привлича. Русичко дългокосо и синеоко точно като моето ;д ! ! Давайй !
Ако приятелят ти е този от снимката,момчето,което съм си заплюла е по-буйна коса..но няма значение това,все пак мерси за куража!!!!
Е какво още искаш да ти кажат, Саня?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
отиваш при него, когато е с русокоската, виж им реакциите и на двамата, така ш разбереш има ли нещо помежду им..![]()
ии един въпросс - ти само любимия ли прегръщаш? приятелската прегръдка съществува ли за теб?
Бъди смела, рискувайСледващия път, когато го видиш по коридора можеш да се блъснеш леко в него и това да е добър повод за запознанство :P
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Какво още очакваш да ти кажем???Първоначално написано от xSANYAx
П.П Ако на аватара си ти не знам как въпросното момче още не се е решило да направи първата крачка...![]()
![]()
![]()
Никога не се предавай!!!