- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана.. или по-скоро обмисляща
Така..ето го и МОЯТ проблем! Значи,след като напуснах България и отидох да уча и да живея в друга страна,в началото бях новобранка и никой не познавах.. когато се качвах в училищният бус,имаше едно момче,което постоянно ме гледаше и аз забелязвах това!Постепенно се влюбих в него,започнах постоянно да мисля за него и не си го избивах от мислите си.. той беше с дълга руса коса и сини очиии и се казваше Алек (доколкото аз доразбрах от източници) но изведнъж той спря да се качва там..срещите ни бяха доста по-рядки из коридорите на колежа.. но най-хубавото беше,че отново виждах,че ме гледа,когато се разминавахме.. там е работата,че не се познаваме,няма и как... отсъствах 4 седмици и когато отидох го видях с едно момиче от неговият клас..вървяха там-онам заедно,е,тя беше блондинка също
![]()
но както и да е.. видях веднъж,че я прегръща.. един мой приятел разправя,че са само приятели,но нещо в мен мисли обратното
помогнете ми.....дали според вас ме харесва? и как да се запозная с него? той е на моята възраст,но нямаме нито общи познати нито нищо
![]()
• Обичай,за да те обичат! •