- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6 месеца и нищо ..
Днес правим 6 месеца.. може би не е много ,ноо това е най -дългата ми връзка до сега![]()
Няколко дни преди това се карахме и имахме отвратителни спорове , но говорихме и уж се оправихме ..
Днес се надявах да е хубав ден.Обикновено не празнуваме тия месечници, а както обикновено се виждаме и евентуално ходим някъде или ако е студено у нас или в тях .. гушкаме се, филми .. смях , целувки .. Обаче не и днес.. Видяхме се в 1 и половина, в 2 и половина майка му, му звънна и му каза да вземе брат си в 3 .. и естествено той нямаше как да не отиде - нормално ..![]()
Следобед ми писа да се извини..говорихме си 20 мин и той каза, че става за малко и след 1 ч. ще седне пак на скайпа. Е да ама го чаках повече от 2 часа и се надявах поне вечерта да си говорим за нещо ( както обикновено правехме преди 2 - 3 седмици всеки ден )
Като дойде каза 2 приказки и трябвало да става , че бил болен нещо . . и аз се ядосах .. а той каза " еми като ще се сърдиш твой проблем " . . Притеснявам се , че напоследък е по-студен отдрръпнат като, че вече не му пука толкова много..
Искам само някакви мнения ..чувствам се гадно и странно![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ние не го познаваме и можем само да предполагаме.. Може да има проблеми вкъщи, в училище, на работа ... Може пък да има проблем помежду ви, за който той не ти е споделял. Ако не говориш с него - няма начин да разбереш.
След като сте толкова време заедно - няма да ти е трудно да проведеш един нормален разговор с него.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Тъй като не ви познавам не мога да кажа друго освен: Разговор!!!
Успех и дано нещата се оправят![]()
Никога не се предавай!!!
Еми не му досаждай и не се сърди за глупости по дяволите. Оо Задушаващо е... И аз преди бях така,но спрях. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Поговори с него.Попитай го какво става и дали има някакъв проблем![]()
Някакви мнения на каква тема искаш?
Щото много въпроси има поставени тук, кажи на кои искаш да ти отговорим.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ани Ани проблемите му ги знаеш и няма отърване от тях само на по-зле ще отива
остави го докъто е време
ОДИН!!!
Какво да направя за да не е такъв.. ии да се сърдя ли за това и да се ядосвам ли и аз не знам ..Първоначално написано от valdesbg
![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от darkPaladin
не съм сигурна на 100% че е това ..
I don`t care .. ;] ..
За да се получава такава студенина във връзката ви най-вероятно има някакъв проблем било той във взаимоотношенията ви или в училище, семейство и т.н. Опитай да поговориш с него или сама да разбереш каква точно е причината и съответно да опиташ да оправиш нещата![]()
Ми.. щом 6-ти месец го търпиш такъв - ясно си му показала че такъв го искаш. И той си знае че може да си разиграва коня както иска.
Ако се разсърдиш/нацупиш - няма да има някаква по сериозна реакция. Т.е. полза няма да има. Еди нвид - "Не си малка, оправяй се, аз с глупости няма да се занимавам"
Друго?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми като имаш съмнения,вижте се и го питай съвсем нормално - Има ли нещо което те притеснява и трябва да знам,ими ли някакъв проблем между нас ... говорете![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Първоначално написано от vesito13
Опитвах много пъти да разбера какво му е .. защото и аз го усещам така, че му има нещо, но все не иска да ми каже . .Карам го да сподели, казвам му че може да разчита на мене за всичко и той само повтаря "няма нищо .. кажи ми какво има според тебе .. въобразяваш си " .. и дори веднъж леко се опита да ми надига глас и се скарахме още повече .. ии вече не знам .. страх ме е и не искам да го загубя . .![]()
;( ..
I don`t care .. ;] ..
Ако наистина му има нещо /в което не можем да бъдем сигурни/, то явно не е готов да сподели с теб. Има неща, които за един човек може да са прекалено лични. В такъв случай ще те посъветвам да не настояваш да ти каже, в повечето случаи човек каже ли няма ми нищо, ще си държи на нищото. Бъди до него, нека знае, че може винаги да говори с теб и да ти се довери, забавлявайте се заедно, гледай да го развеселяваш, да го отдалечаваш от проблемите му и в същото време обръщай внимание на детайлите, туко виж сама си разбрала какъв е проблема.Първоначално написано от sunshinepp
Ако всъщност няма проблем, може би просто са му се събрали по-лоши дни, някакво стечение на обстоятелствата, не се паникиосвай, може да се оправи това![]()
Е какво да го направя за да не си мисли,че е такаПървоначално написано от valdesbg
![]()
I don`t care .. ;] ..
Божее като почнете да се филмирате О.О Момчетата не са лигли и не се вкарват във филми като нас. Като кажат "Нищо ми няма." значи наистина е така. оО Ако се държат дръпнато значи досаждаш и толко. Оо Не разтягат мисли и локуми и едва ли се вайкат и притесняват толко. Не са романтични и няма да ви тичат в краката всеки път като ви щръкне на акъла,че има нещо нередно. Оо
ФИЛМИИ О.о
4XCOKИ
Ок може и да си права ..Първоначално написано от ShtrudeL
Просто отношението му преди беше различно за това се притеснявам![]()
I don`t care .. ;] ..
Еми не бъди мила с него Оо Дръж се така както той се държи. Не се сърди,не се карай и не прави от мухата слон. ОоПървоначално написано от sunshinepp
4XCOKИ
Еми свикнал е с теб...началото...а и всяко ново нещо е вълнуващо. Сега или вълнението е изчезнало и е прераснало в нещо по-голямо като...обич... или просто си му омръзнала и не те иска. Оо Ако е първото просто се дръж като него и си се обичайте като големи хора.Първоначално написано от sunshinepp
4XCOKИ
Въпросът е кое от двете ..Първоначално написано от ShtrudeL
Иначе мерси за съветите ще се опитам..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
еми освен да поговорите сериозно в/у взаймоотношенията ви
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ани, милаа ..Ти най-добре знаеш какво може да му е .. Наистина може да има някакви проблеми , които са прекалено личнии .. Изчакайй и виж дали все така ще се държии .. Ако продължи това нещо .. Явно чувствата са му изстинали ..
.. Но да се надяваме , че не е така ..
! Спокойноо !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
на мен ми намирисва,че просто е изгубил малко интерес към теб с това,че ти постоянно искаш да сте заедно, да си говорите,да си пишете и той иска малко свобода и се отдръпва,не му звъни често,не го насилвай,не се цупи,отдръпни се и ти малко,бъди малко "по-заета"-ще видиш разликата![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Разговор, разговор, шибан разговор му е майката. Във всяка една от последните ДВАДЕСЕТ теми всички съветват точно това. Направете се труда да прочетете. Няма по-добро от очния контакт и разговора...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !