.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

6 месеца и нищо ..

Днес правим 6 месеца.. може би не е много ,ноо това е най -дългата ми връзка до сега
    Няколко дни преди това се карахме и имахме отвратителни спорове , но говорихме и уж се оправихме ..
    Днес се надявах да е хубав ден.Обикновено не празнуваме тия месечници, а както обикновено се виждаме и евентуално ходим някъде или ако е студено у нас или в тях .. гушкаме се, филми .. смях , целувки .. Обаче не и днес.. Видяхме се в 1 и половина, в 2 и половина майка му, му звънна и му каза да вземе брат си в 3 .. и естествено той нямаше как да не отиде - нормално ..
    Следобед ми писа да се извини..говорихме си 20 мин и той каза, че става за малко и след 1 ч. ще седне пак на скайпа. Е да ама го чаках повече от 2 часа и се надявах поне вечерта да си говорим за нещо ( както обикновено правехме преди 2 - 3 седмици всеки ден )
    Като дойде каза 2 приказки и трябвало да става , че бил болен нещо . . и аз се ядосах .. а той каза " еми като ще се сърдиш твой проблем " . . Притеснявам се , че напоследък е по-студен отдрръпнат като, че вече не му пука толкова много..
    Искам само някакви мнения ..чувствам се гадно и странно
    I don`t care .. ;] ..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ние не го познаваме и можем само да предполагаме.. Може да има проблеми вкъщи, в училище, на работа ... Може пък да има проблем помежду ви, за който той не ти е споделял. Ако не говориш с него - няма начин да разбереш.
    След като сте толкова време заедно - няма да ти е трудно да проведеш един нормален разговор с него.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Тъй като не ви познавам не мога да кажа друго освен: Разговор!!!
    Успех и дано нещата се оправят
    Никога не се предавай!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Еми не му досаждай и не се сърди за глупости по дяволите. Оо Задушаващо е... И аз преди бях така,но спрях. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Поговори с него.Попитай го какво става и дали има някакъв проблем

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Някакви мнения на каква тема искаш?

Щото много въпроси има поставени тук, кажи на кои искаш да ти отговорим.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Ани Ани проблемите му ги знаеш и няма отърване от тях само на по-зле ще отива

остави го докъто е време
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Някакви мнения на каква тема искаш?

Щото много въпроси има поставени тук, кажи на кои искаш да ти отговорим.
    Какво да направя за да не е такъв.. ии да се сърдя ли за това и да се ядосвам ли и аз не знам ..
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Ани Ани проблемите му ги знаеш и няма отърване от тях само на по-зле ще отива

остави го докъто е време

не съм сигурна на 100% че е това ..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    За да се получава такава студенина във връзката ви най-вероятно има някакъв проблем било той във взаимоотношенията ви или в училище, семейство и т.н. Опитай да поговориш с него или сама да разбереш каква точно е причината и съответно да опиташ да оправиш нещата

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Ние не го познаваме и можем само да предполагаме.. Може да има проблеми вкъщи, в училище, на работа ... Може пък да има проблем помежду ви, за който той не ти е споделял. Ако не говориш с него - няма начин да разбереш.
    След като сте толкова време заедно - няма да ти е трудно да проведеш един нормален разговор с него.

+

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми.. щом 6-ти месец го търпиш такъв - ясно си му показала че такъв го искаш. И той си знае че може да си разиграва коня както иска.

Ако се разсърдиш/нацупиш - няма да има някаква по сериозна реакция. Т.е. полза няма да има. Еди нвид - "Не си малка, оправяй се, аз с глупости няма да се занимавам"

Друго?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Еми като имаш съмнения,вижте се и го питай съвсем нормално - Има ли нещо което те притеснява и трябва да знам,ими ли някакъв проблем между нас ... говорете
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    За да се получава такава студенина във връзката ви най-вероятно има някакъв проблем било той във взаимоотношенията ви или в училище, семейство и т.н. Опитай да поговориш с него или сама да разбереш каква точно е причината и съответно да опиташ да оправиш нещата

Опитвах много пъти да разбера какво му е .. защото и аз го усещам така, че му има нещо, но все не иска да ми каже . .Карам го да сподели, казвам му че може да разчита на мене за всичко и той само повтаря "няма нищо .. кажи ми какво има според тебе .. въобразяваш си " .. и дори веднъж леко се опита да ми надига глас и се скарахме още повече .. ии вече не знам .. страх ме е и не искам да го загубя . . ;( ..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от vesito13

Опитвах много пъти да разбера какво му е .. защото и аз го усещам така, че му има нещо, но все не иска да ми каже . .Карам го да сподели, казвам му че може да разчита на мене за всичко и той само повтаря "няма нищо .. кажи ми какво има според тебе .. въобразяваш си " .. и дори веднъж леко се опита да ми надига глас и се скарахме още повече .. ии вече не знам .. страх ме е и не искам да го загубя . . ;( ..
    Ако наистина му има нещо /в което не можем да бъдем сигурни/, то явно не е готов да сподели с теб. Има неща, които за един човек може да са прекалено лични. В такъв случай ще те посъветвам да не настояваш да ти каже, в повечето случаи човек каже ли няма ми нищо, ще си държи на нищото. Бъди до него, нека знае, че може винаги да говори с теб и да ти се довери, забавлявайте се заедно, гледай да го развеселяваш, да го отдалечаваш от проблемите му и в същото време обръщай внимание на детайлите, туко виж сама си разбрала какъв е проблема.
    Ако всъщност няма проблем, може би просто са му се събрали по-лоши дни, някакво стечение на обстоятелствата, не се паникиосвай, може да се оправи това

Ми.. щом 6-ти месец го търпиш такъв - ясно си му показала че такъв го искаш. И той си знае че може да си разиграва коня както иска.
    Ако се разсърдиш/нацупиш - няма да има някаква по сериозна реакция. Т.е. полза няма да има. Еди нвид - "Не си малка, оправяй се, аз с глупости няма да се занимавам"

Друго?
    Е какво да го направя за да не си мисли,че е така
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен
    Град
    <3
    Божее като почнете да се филмирате О.О Момчетата не са лигли и не се вкарват във филми като нас. Като кажат "Нищо ми няма." значи наистина е така. оО Ако се държат дръпнато значи досаждаш и толко. Оо Не разтягат мисли и локуми и едва ли се вайкат и притесняват толко. Не са романтични и няма да ви тичат в краката всеки път като ви щръкне на акъла,че има нещо нередно. Оо

ФИЛМИИ О.о
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Божее като почнете да се филмирате О.О Момчетата не са лигли и не се вкарват във филми като нас. Като кажат "Нищо ми няма." значи наистина е така. оО Ако се държат дръпнато значи досаждаш и толко. Оо Не разтягат мисли и локуми и едва ли се вайкат и притесняват толко. Не са романтични и няма да ви тичат в краката всеки път като ви щръкне на акъла,че има нещо нередно. Оо

ФИЛМИИ О.о
    Ок може и да си права ..
    Просто отношението му преди беше различно за това се притеснявам
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен
    Град
    <3

Друго?
    Е какво да го направя за да не си мисли,че е така
    Еми не бъди мила с него Оо Дръж се така както той се държи. Не се сърди,не се карай и не прави от мухата слон. Оо
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3

ФИЛМИИ О.о
    Ок може и да си права ..
    Еми свикнал е с теб...началото...а и всяко ново нещо е вълнуващо. Сега или вълнението е изчезнало и е прераснало в нещо по-голямо като...обич... или просто си му омръзнала и не те иска. Оо Ако е първото просто се дръж като него и си се обичайте като големи хора.
    4XCOKИ

ФИЛМИИ О.о
    Ок може и да си права ..
    Еми свикнал е с теб...началото...а и всяко ново нещо е вълнуващо. Сега или вълнението е изчезнало и е прераснало в нещо по-голямо като...обич... или просто си му омръзнала и не те иска. Оо Ако е първото просто се дръж като него и си се обичайте като големи хора.
    Въпросът е кое от двете ..
    Иначе мерси за съветите ще се опитам..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми освен да поговорите сериозно в/у взаймоотношенията ви
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ани, милаа .. Ти най-добре знаеш какво може да му е .. Наистина може да има някакви проблеми , които са прекалено личнии .. Изчакайй и виж дали все така ще се държии .. Ако продължи това нещо .. Явно чувствата са му изстинали .. .. Но да се надяваме , че не е така .. ! Спокойноо !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

на мен ми намирисва,че просто е изгубил малко интерес към теб с това,че ти постоянно искаш да сте заедно, да си говорите,да си пишете и той иска малко свобода и се отдръпва,не му звъни често,не го насилвай,не се цупи,отдръпни се и ти малко,бъди малко "по-заета"-ще видиш разликата
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    Некъде из Сливен
    Разговор, разговор, шибан разговор му е майката. Във всяка една от последните ДВАДЕСЕТ теми всички съветват точно това. Направете се труда да прочетете. Няма по-добро от очния контакт и разговора...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си