.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тегли му една майна за известно време. Чакай реакция. Като е студен и ти може да си такава. Не е нужно непрекъснато да му търчиш покрай д-то с надежда да ти отдели внимание, да го разбереш, изслушаш и прочие. Остави го да си отдъхне, да види какво е без теб, да прецени как му е по-хубаво. Много мразя мъже, които се държат по този начин - явно имат проблем, ама не искат да кажат. Върни със същата монета да си реши какво иска да прави.
    Разговорът е хубаво нещо, ама като ти мълчи или казва нищо ми няма, абсолютно нищо не се постига. А и не мисля, че е станало кой знае какво, за да сядате на масата и да провеждате трудни разговори. Добрият разговор се получава когато и двамата искат да говорят. Иначе става един монолог, от който тя няма да спечели. Поне не докато той също не е готов за разговор.
    Между другото 2 часа с теб не е малко. Стига се настройва, че правите 6-10-18 месеца. Мъжете не зачитат такива неща, не ги помнят и за тях не са важни.

ох милата ..
    Ами прочетох всички мнения по темата и се съгласявам с vesito13 и krem4et0 .. разговорите са излишни ако представляват монолог .. по - трудният начин е да се отдръпнеш, за да усети липсата ти ии явно тук това е нужно! Трудно е да .. но ако искаш да се оправят нещата (и под оправят нямам предвид да му търпиш поведението иии "няма ми нищо" всеки път) трябва да го направиш .. Успех ти желая ии задължително после кажи какво е станало!

п.с. прочетох и някои неща, с които не се съгласих от сорта на това, че като се каже "нищо ми няма" е нищо .. напротив!
    Дръпнатостта също не винаги е признак на досада .. и като за край: романтични са! (не всички, но ги има и такива).

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оффф, тя Кремчето хубаво ти написа нещата. Ама дали ще я послушаш вече си зависи от теб.

Иве...Иве...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Благодаря ви много ..
    Мисля да последвам съветите ви - да се отдръпна малко и да видим какво ще стане ..
    Преди малко ми звънна и ме събуди попита ме "сърдиш ли ми се за снощи" - отговорих му ,че не се сърдя и че няма проблем.Той няколко пъти попита дали съм сигурна и ако има проблем се извинява. Казах , че всичко е наред , а той отвърна че се радва и че ме обича ..
    Ще видим как е следващите дни.
    Благодаря на всички отново!
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Свищов
    Спокойно тогава. Нищо непоправимо не е станало.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хубаво е, че те е потърсил.Аз прочетох всички мнения и съм съгласна.Ако продължи да се държи така, тогава просто се дръж и ти студено.Не се карай, не се сърди, просто с неговите камъни по неговата глава

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    здравейте всички!
    ако се държи и тя студено, ще го загуби.. или се примиряваш с моментното състояние или оставаш сама. итс джъст пойнт ъф вю.. на него му е приятно да си до него, но има проблеми най-вероятно, които проблеми имат решение. нали знаеш, сигурно си се карала с най-добрата ти приятелка, с вашите, с учителите и т.н. спокойно, според мен трябва да вложиш търпение и разбирателство в този случай

искрено ти желая успех!

Град
    Свищов
    Dко се държи той студено, може да я загуби. Защо той не мисли така, а тя трябва да го мисли?

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Благодаря ви много ..
    Мисля да последвам съветите ви - да се отдръпна малко и да видим какво ще стане ..
    Преди малко ми звънна и ме събуди попита ме "сърдиш ли ми се за снощи" - отговорих му ,че не се сърдя и че няма проблем.Той няколко пъти попита дали съм сигурна и ако има проблем се извинява. Казах , че всичко е наред , а той отвърна че се радва и че ме обича ..
    йееей ..
    Обичам когато завършва така ..

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Благодаря ви много ..
    йееей ..
    Обичам когато завършва така ..

I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Благодаря ви много ..
    е супер
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си