Значи,ще се опитам да се изкажа на кратко.В момента сме на голямо разтояние с приятеля ми и можем само да общуваме по телефона или по skype. На 28-ми Февруари вечерта имах възможност да стоя на компа (защото обикновенно аз стоя през деня а сестра ми вечер) но приятеля ми не ми пишеше,а гледаше филми и аз го изчаках и накрая ми каза,че си ляга ,защото на сутринта ще е на лекции и аз супер се ядосах ,че чаках за нищото и почнах да му прозвънявам и той стана и ми писа да престана,но аз продължих и той много ми се ядоса и каза че няма да ми пише седмица или повече.Постъпих глупаво,но тогава бях ядосана Аз му писах,но той не ми пише.Само на 3-ти Март ми честити празника и ми прати целувка и пак спря. Супер тъжно ми е, че не ме е попитал дори как съм и сега съм му ядосана,че така ме остави Много ми е трудно да го гледам, че е на линия и да трябва да се сдържам да не му пиша. Ако бяхте вие на мое място какво бихте направили и какво да му пиша когато се сети да ме потърси Мислих да питам приятелите си, но те са много малко пък и не ме разбират,отговарят ми с едно "абе оставяй го тоя като иска да се прай на интересен".Благодаря предварително