Днес правим 6 месеца.. може би не е много ,ноо това е най -дългата ми връзка до сега
Няколко дни преди това се карахме и имахме отвратителни спорове , но говорихме и уж се оправихме ..
Днес се надявах да е хубав ден.Обикновено не празнуваме тия месечници, а както обикновено се виждаме и евентуално ходим някъде или ако е студено у нас или в тях .. гушкаме се, филми .. смях , целувки .. Обаче не и днес.. Видяхме се в 1 и половина, в 2 и половина майка му, му звънна и му каза да вземе брат си в 3 .. и естествено той нямаше как да не отиде - нормално ..
Следобед ми писа да се извини..говорихме си 20 мин и той каза, че става за малко и след 1 ч. ще седне пак на скайпа. Е да ама го чаках повече от 2 часа и се надявах поне вечерта да си говорим за нещо ( както обикновено правехме преди 2 - 3 седмици всеки ден )
Като дойде каза 2 приказки и трябвало да става , че бил болен нещо . . и аз се ядосах .. а той каза " еми като ще се сърдиш твой проблем " . . Притеснявам се , че напоследък е по-студен отдрръпнат като, че вече не му пука толкова много..
Искам само някакви мнения ..чувствам се гадно и странно