.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Не знам какво е :О

Здравейте. Пак съм аз Искам да разбера как му се казваше на едно нещо Обяснението ми е много объркано, но се надявам някой да се сети. Става въпрос за едно черно ланче за врата... ластично е, мисля че представлява някво спираловидно, знам ли. Седи плътно за врата. Тъничко, друго кво. Някой сеща ли се

Мисля, че преди бяха мнооого разпространени Като цяло не са нищо особено, ама много ми трябва
    Всяко предположение ще ми помогне. Може и снимки да качвате

сещам се за какво говориш, ама то това и име ли си има? не знаех не му ли мина модата вече не, не знам как се казва, но потърси в магазините дето се пордават много неща.

ами мина му но на мен мноооогоо ми харесва и ми се ще да видя някакви снимки в нета. да разбера къде се продава. колко струва, дали наистина си има име и така

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:P

Това се падаше много често във Лъки Бой
    Виж в някой магазин за джунджурийки. Ако не същото, то поне ще намериш от онези дето са си каишки с някакви пухчета имаше..
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Дааааа, точно това от Лъки Бой
    А какво е тва с тея пухчета и каишки

Голям фен Аватара на Sunshin3
    И аз май се сещам, `ноо ги носеха(ако е това де ). Имам такава диадема, но не знам как се нарича точно. Помня, че като бях малка, всички имаха.

Еее, не мога да повярвам, че се сетихте, аз така го обясних Сега, ако някой даде и снимчици и ми каже къде във Враца мога да намеря такова, цена няма да има

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    И аз май се сещам, `ноо ги носеха(ако е това де ). Имам такава диадема, но не знам как се нарича точно. Помня, че като бях малка, всички имаха.
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Мега фен Аватара на koshtramba
    Слагаха се на врата, но и на ръката, и имитират татус. Ооо, неее, мн олдскуул
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

И аз се сещам за кво става въпрос и ся го търсих на снимки обаче не успях да го намеря потърси в такива магазини за джунджуриики,фибички,герда нчета...

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от jujanka
    сещам се за какво говориш, ама то това и име ли си има? не знаех не му ли мина модата вече не, не знам как се казва, но потърси в магазините дето се пордават много неща.
    +2

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

мисля че за такова герданче става въпрос
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Супер фен Аватара на galu6a
    даа в зрънчотата и по панаирите на село
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    помня ги тези. като бях малка много ги носеха. имаше ги и като гривни и като пръстени. имаше и такива с мъниста. може да казвате, че са олдскуул ама като гледам и те ще се завърнат.
    иначе провери в магазините за по левче ии в тези с много джунджурийки.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Мда и аз така. Виж в някои джундцурийки или "На тъмно" ..
    Big or small, lies are lies!

И аз имах такова едно време
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    На стадиона за бягане.
    Имаше и за крак и за ръка и за врат .. А те са супер яки!
    Running is my drug and I am overdosed ..

Дам.. едно време бяха мн модерни спомням си даже имаше и за пръста на крака

Цитирай Първоначално написано от jujanka
    ++

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз си търся черно,наскоро намерих но беше някакъв супер гаден цвят
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си