- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Купувам КОМПОТ ОТ МАЛИНИ
![]()
![]()
Обявата е ясна. Търся да си купя КОМПОТ ОТ МАЛИНИ На някой варненец случайно ако баба/дядо/вуйчо/чичо и т.н.т. има компоти от малини и продава да метне няколко насам.
Нямам идея колко пари струват компотите но ще се интересувам.
Ако има 5 компота още по-добре.![]()
За цена ще се уговорим ,стига да е в рамките на нормалното.![]()
![]()
начи аз съм адски навит да прая колекция от компоти до ся имам само от орехи,портокали и компоти от люти чушки ама мн искам и от малини .. каква е цената му ?![]()
![]()
![]()
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Имам конфитюр от малини майна ама компот няям ..
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
бряХ не се намери някой с толкова рядък компот от малини ;s![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Ние имаме в къщи компоти от всичко-баба ми прай, но от малини вече ги изядохме, имаме от капини ако искаша и не ги продаваме а си ги ядем, на магазина сигурно има
За тебе магазинче няма ли?Първоначално написано от LO6IQ
![]()
Аз предлагам компот от чорапи.
Имам с малини ама съм от София,а и смятам да си ги изям..успех в търсенето![]()
имам
от преди 2 3 години, нали не е проблем![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
брат баба ми т'ва лято прави . Станаха просто чудесни . Мнооу вкусни. Навита съм да се разделя с 2 само за теб, но на цена 10 лв. за един .![]()
Преди малко продадох последните 2 компота от малини, останаха само с боровинки![]()
Аиде,бе!На момчето му се яде.
Еее? На мене ми се пикае, ама да съм казала нещо ?Първоначално написано от ParisSlava
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !