- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм да гледам?
Кой от тези сериали да започна да гледам?
Посъветвайте ме,че така като гледам няма да реша![]()
Hip-hoP is my life)))
2 доста различаващи се жанра.От една страна фантастика/мистерия с Лост и Хироус ,а от друга комедия/тийн/любовен/драма с Уан трии хил.И 3те сам ги изгледал ..поне колкото серии има де.. , но определено бих ти препоръчал Лост.1вите 4 сезона(9.5/10 оценка от мен) напрежението няма да те напусне през нито 1 епизод.Последните 2 сезона(7.5/10 оценка от мен) са нещо като продължение ,поради комерсиални причини и малко се разлигави сериалчето и стана малко по-неинтересен , НО въпреки това филма е 9/10 от мен !Няма да съжаляваш ако си падаш по този жанр.
Wollt ihr das bett in flammen sehen ?
OTH
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
OTH определено.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Lost & Heroes
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Аз от тези само Трий Хил съм гледала. Ентересен е, но съм чела по разни форуми, че последните сезони го развалят.
OTH, не съм запалена фенка, но не е лош сериала. От 3-те изброени аз бих гледала него![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
кво ти се гледа![]()
момичешки сапунки-OTH,гледал съм го не ми харесва особено с тази Рейчъл Билсън и тоя Чад някой си![]()
Лост-класика
Герои -фантастичен,но доста добър
^ рейчъл билсън в отх ли?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
не знам.. не съм гелдала нито един от тези![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Да, тя не участва май.Първоначално написано от December
Да не би да имаш предвид София Буш?
Lost ми беше интересен, но само 1вите няколко сезона.
One tree hill.. не ми харесва..ама въобще..
Heroes - за него гласувах и него препоръчвам \/ За мен Heroes е единствения, които си заслужава да се гледа от трите сериала, които си предложил/а.