- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на крака
Здравейте, имам 1 въпрос момче съм и мисля да си депилирам краката първо, но искам да питам до къде ги обезкосмявате по принцип
П.П. извинявам се ако съм объркал раздела
наложително ли е![]()
![]()
ест че целите, не е нормално до колената бебежка кожа и нагоре по бедрата ГОРАААААаа![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
еми същото е и отзаддо гъзо да
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Един съвет от мен... ОСВЕН ако нямаш женски косми (много къси/малко) НЕ използвай НИКАКВИ Veet или такива кремове... пробвал съм всичко и да ти кажа най-добре ми служи една машинка за подстригване за не повече от 60-70 лева с 1-2 номер на представката... ставаКарам си от доста време така и нямам никакви проблеми..
Това е от мен![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
а ти к'во искаш бебешки крака и орангутански гъз лиПървоначално написано от AlaBalaa
в смисъл ако си тръгнал да си таковаш краката трябва и нагоре гъзо мъзо ...
и ти препоръчвам самобръсначчката щото е като депилатоара ама не се мацаш не седиш 102391029 години мацан а ефекта е същия че и съм чувала че е по-добре но ти си решаваш
и все пак предпочитам 'натурално'
![]()
Попитай майка ти :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
аве ти луд ли си?![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Целите,или ако искаш може само до половината .. ти се решаваш,ама нямам да ти е много хуабо,както казва ecstazyбебешка кожа,после гора![]()
ами да ви кажа моите са на гъсто и са дълги и много гадно изглежда ясно значи от краста надолу всичко![]()
земай КОСМАЧКАТА (косачката) и давай по един нокаут на тия гадинки, ще ти растат те !сори ма ме е ударило на лигниъъъъъ
![]()
Бе ти добре ще ги "депилираш", ма леко след време да не заприличаш на добрият, стар...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
Няма невъзможни нещаПървоначално написано от AlaBalaa
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
Щом на краката ти са гъсти,значи предполагам че и на гъза имаш такива черни и гъсти,според мен ги махни навсякъде,и е по-дълготрайно с епилатор или кола маска
ами на гъза не толкова, но между бузите да а да ти кажа епилатор, кола маска не искам да опитвам за 1ви път
Е то ако първия път не е с кола маска, после забравиПървоначално написано от AlaBalaa
![]()
По-добре направо с кола маска.Първия път боли малко повече,но не е болка за умиране.След 2-3 път се свиква и болката намалява.Препоръчвам ти топла кола маска,защото порите се разширяват и е доста по-безболезнено.
Бръсненето и депилиращите кремове са пълни глупости!След 3 дена пак ще си набол и няма да ти е приятно![]()
аве кажете с тая кола маска какво да правя накъсва ми ги и тва е някои ги хваща с корена гледам на лепенката други седат накъсани?
Кажи 1во каква кола маска използваш?!Ако са готови ленти не се съмнявам,че ги накъсва защото са пълни боклуци!Първоначално написано от vow
Ако е течна кола маска има няколко неща:
1.Може да не си нацелил температурата-това понякога може да е проблем.
2.Гледай да дърпаш в посока ПРОТИВОПОЛОЖНА на тази на косъма.
3.Провери да не е стара самата кола маска..
Като мене ... на козметик .. коло маска и около 1 месец си гладък като бебе...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg