- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросчета към женския пол
Та... ето ги и въпросите - Как определяте едно момче за красиво? (по-точо критериите, по които определяте дали е красиво) и какво трябва да е идеалното момче за вас? Ако се повтарям с някоя тема, ше ви помоля да ме извините! Сега сте вие...
![]()
![]()
не се повтаряш, хиляди такива теми имаПървоначално написано от mish0ka
за всички момичета е различно
не се опитвай да си некъв тъп стереотип...
за всики е различно за мен е важно да е момчепък от там вече че външноста има някакво значени е има ама не мн голямо... важното е да ми е готино с този човек
![]()
Just Be Yourself !! : ))
Не обичам красивите. Чаровните са по-хубави <3 ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Aма че глупости... толкова е относително!
Всичко е въпрос на вкус.. И + това... първото нещо, което всъщност ни привлича в един човек на подсъзнателно ниво, е поведението...
Мъжът не трябва да е красив. Трябва да е симпатичен и да излъчва мъжественост.
Пък преследването на някакъв си идеал е толкова детска история... То хубаво да се появи идеалното момче насреща, въпросът е дали момичето може да бъде перфектно.
Тряя да вадиш по 100 лева на ден![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Първоначално написано от tonincheto0o
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Вариацията е от тук до небето. Различни жени, различни вкусове!
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
true ..Първоначално написано от ShtrudeL
+ това красивите повечето пъти се оказват доста неподходящи за това, което аз търся в едно момче ..
Красив? o.0 Ами срешала съм най много 3 красиви момчета, не повече. Доста трудно определям някого като наистина красив. Чисто бих казала, че е симпатичен или чаровен. Но за да е красив трябва да притежава чар, да е поддържан и да е мъжествен. Като тези трите фактора за мен са в една зависимост един от друг. Прекали ли се с едно от трите момчето става или сладникаво или много поддържано, че чак до гейско или прекалено мъжестнен, което ме отблъсква. А за да е ми е симпатично едно момче, трябва да има нещо невинно, сладко, детско в него. И колкото и някои хора да казват, че външния вид почни нямал значение, никак не е така. Има си голямо значение, особено в първия момент.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Обикновенно красивите или си имат приятелки или са някви лигльовци с голямо самомувствие.Аз не си търся такъв,предпочитам някой симпатичен и забавен типПървоначално написано от mish0ka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1 Според мен за повечето момичета е по-важен чарът , както и за мен.Първоначално написано от ShtrudeL
Ами разни хора,разни идеали... За мен лочно с едно момче просто трябва да ми е комфортно.. Да се чуствам добре с него... а визията има значение да но малко не държа да е супер модел.... ми тва е за мен...![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Защо си мислите , че ние излизаме с вас заради парите ?! Когато бях още с бившия той искаше на всяко кафе да ме черпи или д ами взема разни работи,но аз не исках и сама си плащах сметкитеПървоначално написано от UltrasLife
![]()
+2Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ми честно да си кажа и аз самата не знам как ги определям, защото до сега не е имало нито едно момче, за което да кажа, че е хубаво и че ми халесва, и то да си прилича с преднотоОбщо взето всеки път се харесвам хора, които нямат абсолютно никакви прилики един с друг. Иначе за красив... малко трудно мога да срещна такова момче, за което да кажа "Да, той наистина е красив". Предпочитам сладките и чаровните
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
еми...за мен не е нужно момчето да е излязло от корица на списание..външният вид няма голямо значение..макар идеалът ми за момче да е черноок , с черна коса, снежно бяла кожа...ахх размечтах се...аз търся качества а не външност...да не е надут...да е мил, да е внимателен, да знае какво иска...
ми май е това
![]()
Първоначално написано от mish0ka
Не го определям за красиво. Или е красиво или не е.. Аз чарът също го намирам за черта от красотата. Като цяло мисля, че излъчването е важно.
А за идеалното момче не знам. Както е казано "Никой не е идеален, докато не се влюбиш в него"
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от mish0ka
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Точно така !! Точно !! Мразя нежни, красиви момченца. Някво лигаво ми е. За мен трябва да изглежда мъжествено дори малко страшно на пръв поглед.. и като ме погледне да ме разтапя. Е така !Първоначално написано от ShtrudeL