.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 216
    Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Защо искаш да ставаш отрепка?

Все пак и хората извън субкултурата имат право на мнение.
    Както и вие се изказвате крайно негативно за чалга-културата, така и чалгарите иамт някакво мнение.
    ...

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Все пак и хората извън субкултурата имат право на мнение.
    Както и вие се изказвате крайно негативно за чалга-културата, така и чалгарите иамт някакво мнение.
    съгласен съм

свобода на словото фтв

ама поне като минавам покрай стадо чалгари не ме е страх, че ще ме набият и ще ми вземат парите и телефона

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    йеа,

свобода на словото ftw.

Ами престани да бъдеш бъзлив мухльо, защото някой ден ще минеш и покрай група второкласнички и ще те набият, оберат и после ще те ритат във вагината.
    pwned
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Е стига де, има разлика м/у група второкласнички и шайка пропаднали емоционално осакатени и агресивни юнаци пълни с тестостерон, които на практика живеят на улицата и са натрупали опит в боевете

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    давай смело и излей всичката болка, която наживо не би казал, тук в интернет никой не удря.
    и слава богу, че както обичам да казвам истината доста шамари щях да съм изял до сега

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Жертва на плоските медийни и обществени стереотипи.

Аз досега бой от скин не съм ял, дори и близо не съм бил.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Е аз казах вече, излях си болежките

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Обръсни си главата и бии мангалите.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката

вълчо ти не беше ли един леко дръпнат в очите фен на леде гага?
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на machoka
    Айде бе, изкарахте скинарите невестини душички... я да помислим защо се мъкнат с карабинери, боксове и метални бомбета? Т'ва, че мен или еди кой си не са го били скинари, не означава че в очите на нормалните хора скинарите не са банда наркомани, пияници и обирджии.. и това си е напълно обективно мнение )

Аз съм виждал група скинари в докторската, които си вървят необезпокоявани, и изведнъж, от нищото, скачат на група ДЕЦА от близкото училище и започват да ги налагат.. но не само това, като паднаха ги и ритаха... в тоя момент ако имах пищов, щях до един да ги сваля на земята. Измет.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^ тва си го казвал, а за пищова много се съмнявам.
    то густо, то пусто

Не знам каква е първоначалната идея на скинхед, сигурно не е да бие беззащитни хора, но виждам на какво е заприличало в момента - не само според мен, но и според по-голямата част от хората.

Въпросът е, че не е само до цигани.. а и до българи.. било то метъли, нам си кви.. те посягат на нас, без причина пияни и дрогирани.. като идейната им философия се върти само и единствено около физическото надмощие над индивида. Извинявайте, в кой век живеем. Крайно време е боклуците да се изчистят.

Не знам къде пише, че ме е страх.. засичал съм ги преди, като ученик. От няколко години не ползвам нито гр. транспорт, нито се движа пеша, така че не знам как са днешните течения.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Въпросът е, че не е само до цигани.. а и до българи.. било то метъли, нам си кви.. те посягат на нас, без причина пияни и дрогирани.. като идейната им философия се върти само и единствено около физическото надмощие над индивида. Извинявайте, в кой век живеем. Крайно време е боклуците да се изчистят.
    Ми точно това правят скинарите да ви еба...ако те са боклуците епа браво е...тва че сте видяли тук таме някои дет са такива значи ли че всички са?!Аз не мисля така...и по-скоро тр да сме горди с тях а не да ги хулим по форуми А за боклуците това са ония хора дето преди няколко века са ни тормозили със сумати време и са се мислили на по-велики от нас...а всъшност не са...Да наистина сега има някой турци в България които не са такива но повечето са...И точно те са боклуците които скинарите се опитват да пречистят и махнат от българското общество...тва е което аз мисля и не ме интересува дали някой ще скочи срещу мене или не!

Мен не ме интересува, че не те интересува и не си мисли, че някой го интересува колко са ти плиткоумни разсъжденията. Ако си на 14, може и да има надежда.
    активизъм/превенция; писане; музика

скинар се става с Фред Пери, тиранти и кубинки Doc Martens

Цитирай Първоначално написано от punk4ever
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ми точно това правят скинарите да ви е**...ако те са боклуците епа браво е...тва че сте видяли тук таме някои дет са такива значи ли че всички са?!Аз не мисля така...и по-скоро тр да сме горди с тях а не да ги хулим по форуми А за боклуците това са ония хора дето преди няколко века са ни тормозили със сумати време и са се мислили на по-велики от нас...а всъшност не са...Да наистина сега има някой турци в България които не са такива но повечето са...И точно те са боклуците които скинарите се опитват да пречистят и махнат от българското общество...тва е което аз мисля и не ме интересува дали някой ще скочи срещу мене или не!
    Повелителко на правописните и пунктуационни норми в българския книжовен език,

остави факта, че всеки уважаващ себе си полуграмотен хомо сапиенс би ти тряскал израстъка над врата, който при една идея по-интелигентните хора се нарича глава, в Буквара с напразните надежди да се научиш да пишеш, ами и демонстрираш завидна логична мисъл и двоен стандарт в две 'изречения', които са отдалечени едно от друго във времето и пространството от цели два реда! Забележително.
    Big A, little a, bouncing B
    The system might have got you but it won't get me!

http://lobotomyforfree.blogspot.com/

Хайде бе. Станахте ли скинари?
    Айде да въртим бизнес с лонсдале - ще го шият на ишлеме у Източните Родопи
    ...

а как да изглеждаме като пимп-ове от 80те?! ахахаххахахахах

Какви са тия въпроси бе, приятел ?

чувал съм че сър Алекс от Июин, знаете за кой говоря, главния актьор във филма "Пианистът" приличал леко на гето-пимп, което е суперско..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    punk4ever, излагаш се момиче! Изобщо наясно ли си за какво се говори или просто си мислиш че скинарството било свързано свързано с метъл (което не е точно така), а ти се наричаш "матълка" и айде като говедо дрънкаме без капка нищо да знаем...

и връщайки се на първоначалната идея на темата - някой представа има ли на колко е решителният, млад човек интересуващ се как да стане скинар? (аз лично залагам на 12 най-много)

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Кажи честно , че има такава тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си