- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как се става скинар
Все пак и хората извън субкултурата имат право на мнение.
Както и вие се изказвате крайно негативно за чалга-културата, така и чалгарите иамт някакво мнение.
...
съгласен съмПървоначално написано от CanisDirus
свобода на словото фтв
ама поне като минавам покрай стадо чалгари не ме е страх, че ще ме набият и ще ми вземат парите и телефона![]()
pwnedПървоначално написано от manliftingbanner
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Е стига де, има разлика м/у група второкласнички и шайка пропаднали емоционално осакатени и агресивни юнаци пълни с тестостерон, които на практика живеят на улицата и са натрупали опит в боевете![]()
и слава богу, че както обичам да казвам истината доста шамари щях да съм изял до сегаПървоначално написано от manliftingbanner
![]()
Жертва на плоските медийни и обществени стереотипи.
Аз досега бой от скин не съм ял, дори и близо не съм бил.
![]()
вълчо ти не беше ли един леко дръпнат в очите фен на леде гага?
то густо, то пусто
Айде бе, изкарахте скинарите невестини душички... я да помислим защо се мъкнат с карабинери, боксове и метални бомбета? Т'ва, че мен или еди кой си не са го били скинари, не означава че в очите на нормалните хора скинарите не са банда наркомани, пияници и обирджии.. и това си е напълно обективно мнение )
Аз съм виждал група скинари в докторската, които си вървят необезпокоявани, и изведнъж, от нищото, скачат на група ДЕЦА от близкото училище и започват да ги налагат.. но не само това, като паднаха ги и ритаха... в тоя момент ако имах пищов, щях до един да ги сваля на земята. Измет.
^ тва си го казвал, а за пищова много се съмнявам.
то густо, то пусто
Не знам каква е първоначалната идея на скинхед, сигурно не е да бие беззащитни хора, но виждам на какво е заприличало в момента - не само според мен, но и според по-голямата част от хората.
Въпросът е, че не е само до цигани.. а и до българи.. било то метъли, нам си кви.. те посягат на нас, без причина пияни и дрогирани.. като идейната им философия се върти само и единствено около физическото надмощие над индивида. Извинявайте, в кой век живеем. Крайно време е боклуците да се изчистят.
Не знам къде пише, че ме е страх.. засичал съм ги преди, като ученик. От няколко години не ползвам нито гр. транспорт, нито се движа пеша, така че не знам как са днешните течения.
Ми точно това правят скинарите да ви еба...ако те са боклуците епа браво е...тва че сте видяли тук таме някои дет са такива значи ли че всички са?!Аз не мисля така...и по-скоро тр да сме горди с тях а не да ги хулим по форумиПървоначално написано от machoka
А за боклуците това са ония хора дето преди няколко века са ни тормозили със сумати време и са се мислили на по-велики от нас...а всъшност не са...Да наистина сега има някой турци в България които не са такива но повечето са...И точно те са боклуците които скинарите се опитват да пречистят и махнат от българското общество...тва е което аз мисля и не ме интересува дали някой ще скочи срещу мене или не!
Мен не ме интересува, че не те интересува и не си мисли, че някой го интересува колко са ти плиткоумни разсъжденията. Ако си на 14, може и да има надежда.
активизъм/превенция; писане; музика
Повелителко на правописните и пунктуационни норми в българския книжовен език,Първоначално написано от punk4ever
остави факта, че всеки уважаващ себе си полуграмотен хомо сапиенс би ти тряскал израстъка над врата, който при една идея по-интелигентните хора се нарича глава, в Буквара с напразните надежди да се научиш да пишеш, ами и демонстрираш завидна логична мисъл и двоен стандарт в две 'изречения', които са отдалечени едно от друго във времето и пространството от цели два реда! Забележително.
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
Хайде бе. Станахте ли скинари?
Айде да въртим бизнес с лонсдале - ще го шият на ишлеме у Източните Родопи![]()
...
Какви са тия въпроси бе, приятел ?![]()
чувал съм че сър Алекс от Июин, знаете за кой говоря, главния актьор във филма "Пианистът" приличал леко на гето-пимп, което е суперско..
punk4ever, излагаш се момиче! Изобщо наясно ли си за какво се говори или просто си мислиш че скинарството било свързано свързано с метъл (което не е точно така), а ти се наричаш "матълка" и айде като говедо дрънкаме без капка нищо да знаем...
и връщайки се на първоначалната идея на темата - някой представа има ли на колко е решителният, млад човек интересуващ се как да стане скинар? (аз лично залагам на 12 най-много)