.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Той не можа да свърши

Здравейте!Има едно нещо което ме безпокои и търся съвет и мнение от вас.Надявам се за сериозни мнения.С моя приятел не можехме да правим секс поради дадени обстоятелства и аз реших да му помогна да свърши по друг начин.Какво ли не правих-и с ръка и с уста ама не можа да свърши...При положение че друг път не е ставало така а и аз въобще не може да се каже че съм некадърна в това отношение.Чудя се защо стана така,дали защото напоследък той е много натоварен и преуморен от работата.Ето вчера се върна от командировка и веднага ми се обади но беше много изморен че цял ден е карал и изобщо една седмица не е спрял да работи...Притеснена съм проблема да не е в мен но не мисля,правя всичко както трябва и определено не може да се каже че сме си омръзнали защото сме от скоро заедно.Моля ви,дайте мнение на какво се дължи това че той не можа да свърши,че съм притеснена.Благодаря!

Супер фен Аватара на Everytime
    човека не може да свърши като му помагаш с ръка и уста.Требе му секс.А и умората си казва думата
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Град
    Некъде из Сливен
    Споко моме, просто на някои им трябва доста повече игра с ръка и уста отколкото си мислиш. На човека му се е*е и ръката ти няма да му помогне. Не е проблема в тебе не бой се.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Години?
    Какво значение има?

Иначе и аз мисля като останалите, че това не е достатъчно пък и наистина умората прави "чудеса" ама в лошият смисъл

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Амии липсата на секс и умората си казват думата Няма от какво да се притесняваш ...
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Амии липсата на секс и умората си казват думата Няма от какво да се притесняваш ...
    и аз като съм уморена става така

na komandirovkata e imalo sexx i sega mu trqbva malko po4ivka )

Няма за какво да се тревожиш.С една от бившите ми приятелки също бе така - с орална любов не свършвах.Но просто свирките не ми харесват като отделно действие - тоест без секс.
    След седмица правихме секс както си му е реда - орална преди акта и по време на акта бях свежарка.Свърших.Няма поводи за притеснение
    Бъди творец, но твори и простотия

и аз имам подобен проблем,не си сама!Само,че при мен е всеки път!Досега съм пробвала няколко пъти със сегашния ми партньор,но само с орална любов не може да свърши!! В началото много се притеснявах,защото преди не съм имала този проблем,но ме успокоиха,че някои мъже са така...просто не могат само с орална...
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Споко, аз никога не съм свършвал (за съжаление) от орална любов или "ръчна" обработка..... нивга..... няма място за тревога, не скачай от моста

Много благодаря на всички за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си