.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

закъснява мии дайте ми съвет

Здравейте! С моя приятел последния път правихме секс без предпазни мерки беше точно преди 2 седмици ..попринцип не ми идва редовно но този път ме е страх по това време трябваше да ми е дошло ..имам ии болки долу ниско след като пишкам ..на какво мойе да се дължи .. Благодаря предварително !

щом е преди 2 седмици си вземи тест

Вземи си тест но имай предвед че може да те боли защото ще ти идва :P

Голям фен Аватара на Emilen
    За закъснението-тест за бременност и след 5 минути ще знаеш дали да продължаваш да се притесняваш.
    За болките-може да е предменструално, инфекция, както и песъчинки. В общия случай, изследване на кръв и урина ще ти каже дали има инфекция. Разбира се, изследването не мога да го назнача аз, а трябва лекар... например: GP-то.

Мега фен Аватара на gandalfepi4

....ако не искаш да се грижиш за собственото си здраве и "семейно положение"

правихме секс без предпазни мерки
    по това време трябваше да ми е дошло
    на какво мойе да се дължи
    НАИСТИНА на какво ли???
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Еми за наи сигорно си земи тест...ние с мойто гадже го правиме секи път без и винаги ми закъснява колкото повече милиш за тва толкова повече няма да ти идва...
    ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...

тест

Тестът,Май темата е за лок..?

Re: закъснява мии дайте ми съвет

Цитирай Първоначално написано от gabchencety
    Здравейте! С моя приятел последния път правихме секс без предпазни мерки беше точно преди 2 седмици ..попринцип не ми идва редовно но този път ме е страх по това време трябваше да ми е дошло ..имам ии болки долу ниско след като пишкам ..на какво мойе да се дължи .. Благодаря предварително !
    Съвет : Кръсти го Фродо

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Вземи си тест за бременност защото може да е станал някой гаф

Най добре си вземи тест може боклата да е от това че ти идва ама за да си сигурна си вземи тест

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Омръзна ми.. само търсят съвет и после няма отг какво е станало..

Цитирай Първоначално написано от DarkWitch
    щом е преди 2 седмици си вземи тест

Град
    Пловдив
    ами то може да те боли , защото си настинала (някакво възпаление на тръбите и т.н) хламидия (често се разпространява )
    просто иди на гинеколог

впрочем и аз бях така декември....ама вместо бебе се оказа,че си имам яко възпаление
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    е ми честито не видях някой да казва
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си