- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- закъснява мии дайте ми съвет
Здравейте! С моя приятел последния път правихме секс без предпазни мерки беше точно преди 2 седмици ..попринцип не ми идва редовно но този път ме е страх по това време трябваше да ми е дошло ..имам ии болки долу ниско след като пишкам ..на какво мойе да се дължи .. Благодаря предварително !
щом е преди 2 седмици си вземи тест
За закъснението-тест за бременност и след 5 минути ще знаеш дали да продължаваш да се притесняваш.
За болките-може да е предменструално, инфекция, както и песъчинки. В общия случай, изследване на кръв и урина ще ти каже дали има инфекция. Разбира се, изследването не мога да го назнача аз, а трябва лекар... например: GP-то.
....ако не искаш да се грижиш за собственото си здраве и "семейно положение"![]()
правихме секс без предпазни меркипо това време трябваше да ми е дошлоНАИСТИНА на какво ли???на какво мойе да се дължи
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Еми за наи сигорно си земи тест...ние с мойто гадже го правиме секи път без и винаги ми закъсняваколкото повече милиш за тва толкова повече няма да ти идва...
![]()
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
Съвет : Кръсти го ФродоПървоначално написано от gabchencety
![]()
Вземи си тест за бременност защото може да е станал някой гаф![]()
Най добре си вземи тест може боклата да е от това че ти идва ама за да си сигурна си вземи тест
Омръзна ми.. само търсят съвет и после няма отг какво е станало..
ами то може да те боли , защото си настинала (някакво възпаление на тръбите и т.н) хламидия (често се разпространява )
просто иди на гинеколог
впрочем и аз бях така декември....ама вместо бебе се оказа,че си имам яко възпаление![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.