.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Вижте...

Град
    Varna

Вижте...

Ами влюбена съм в едно момче, което може би малко ме харесва и ме познава горе - долу, защото той и брат ми са от един клас. Виждала съм, че е спирал доста пъти, за да ме гледа и аз му отвръщах с усмивка, но положението се затрудни... В смисъл една бивша приятелка е "влюбена в него" . Всичките ми приятелки знаят, че не бива да си крадем момчетата, а тя дори не си е помисляла, затова, което си обещахме още в началото - , която си избере момче другата няма да го припарва... Е тя го наруши!! Сега той ми призна, че може би малко го интересувам, но дали да му се доверявам след като той е на 15, а аз почти на 12 Аз много го обичам и няма да позволя на ниого да ми го отнеме дори ако трябва да се скарам доста сериозно с това момиче... Имам си приятелки, които винаги ще бъдат до мен, но тя не е една от тях вече ! Как да го спечеля?
    °•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

"аз го обичам" .. омг взимай и си играй с куклите. Ти знаеш ли какво означава да оби4а6 някой истински ... изглежда не !!! Всеки ден се 4удя как може да оби4ате всеки сре6нат ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

На 11 години и вече с гадженцЪ се занимава.
    Изживей си детството както трябва, има време за всичко.
    we are magic.

Град
    София
    Обичаш го?!Как обичаш някой който едва познаваш??

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Щом го обичаш направи всичко възможно за да го спечелиш.. закачай се с него.. казвай му разни шегички... покани го да излезете някъде... и не позволявай тази твоя бишва приятелка да ти го отнеме.. бори се за любовта си...

++
    skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от Pustinqchka
    На 11 години и вече с гадженцЪ се занимава.
    Изживей си детството както трябва, има време за всичко.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от lovetherain
    На 11 и вече обичала ?! КАКВО??? Я се чуй малко
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    На 12 си. Тепърва ще се влюбваш и разлюбваш. Аз на твойта възраст си играех на улицата и чоплех семки по пейките. Щом ти е показала, че не ти е приятелка, тогава както те спира. Виждам, че само момчето не е много заинтересовано. Прояви интересованост ти. Виж дали ще стане нещо, ако не не се занимавай.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pisety000
    .. бори се за любовта си...

Влюбена била..Детенце, засега ти стига любовта от родителите.
    5ти-6ти клас имаш още основи да градиш. Да се изказваш разбрано, оформяш си своя стил на писане. Толкова неща имаш да учиш, преди да се захващаш с такива сериозни неща. Момчето не е единствено, идват и си отиват, докато станеш по-голяма, с по-зряло мислене и твои отговорности. Ако от сега започнеш да се занимаваш с момчета, после ще съжаляваш. Ще станеш разсеяна, немърлива към уроците.
    Защо толкова искаш да пораснеш?
    Да не говорим, че интересите ви на тези възрасти са съвсем различни. Не виждам да имате толкова допирни точки.
    А приятелката въпросна, наистина я "отписвай". Не е истинска, ама то на тази възраст няма такива, защото всеки си гледа интересите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си