.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Риск при орална любов ?

Въпросът ми е от френска любов дали може да се заразя с някаква болест ?
    Или с други думи има ли риск ако оближа една кака да се разболея.
    Не съм правил секс от много време, здрав съм (т.е. не съм болен от нещо).
    Тя също не е имала безразборни контакти и двамата поддържаме лична хигиена .

Мисля обаче, но не съм сигурен имам кариес на един от вътрешните зъби и ме наболява, това проблем ли е ?

Ако имаш кариес не знам, но ако имаш някаква раничка в устата, може да се заразите.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Е , нямам ...

двада

Тогава не се страхувай..

Град
    Некъде из Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ако имаш кариес НЕ, но ако имаш някаква раничка в устата, може да се заразите.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на Emilen
    МОЖЕШ да се заразиш и без раничка. Това за раничката важи основно за HIV, но за някои от другите напасти не е задължително условие.

В крайна сметка да правя ли, да не правя ли ?
    Ся вече се наплаших.

Какво да ти кажа, освен:Никога не го прави с партньорка, в която не си абсолютно сигурен. Принцип. Между другото, макар да не е абсолютно доказано, съществуват данни, че HIV може да се предаде при дълбока целувка, без да е задължително да имаш раничка. Неоспорим факт е, че вирусът се съдържа в слюнката при серопозитивни. Но пак напомням-не само HIV е предаван по полов път. Сифилисът също не е шега!

Бах маа му ... ще караме на платоническа любов. Умря ми желанието...

Не искам да убивам желанието на никого, но си представете емоциите при чакане на резултат от тест за HIV, ако сте имали рискови партньори... Голяяяяма тръпка... Направо шаш!...

Няма рискови партньори приятелю . Аз съм девствен и здрав. Тя е чиста момичето .
    Кажи ся да лижа ли или не ?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    всичко може да се хване
    Станислава

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Кариес?
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от DonOmar
    Няма рискови партньори приятелю . Аз съм девствен и здрав. Тя е чиста момичето .
    Кажи ся да лижа ли или не ?
    Ако под "чиста" разбираш, че си е направила изследвания за венерически болести + HIV, а не само "чистоплътна", то нямаш причини да се притесняваш и можеш да направиш каквото искаш.
    Всички други устни уверения, че е "чиста" са ми несигурни. Да не разказвам какви изненади съм имал!

Ами разбирай че не е болна от HIV. Смисъл правила си е редовни нормални прегледи и е здрава .
    Т'ва е мисля .

Тогава не виждам причина да се плашиш... ти видя ли резултатите от изследванията? (между другото, от HIV не се боледува. Боледува се от СПИН. А HIV е само името на вируса-причинител на СПИН.)

Тей де, знам .
    Ем не съм виждал резултатите. Но все пак това е приятелката ми, не е някаква случайна госпожица, която съм видял в дискотеката.

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    всичко може да се хване

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Какво да ти кажа, освен:Никога не го прави с партньорка, в която не си абсолютно сигурен. Принцип. Между другото, макар да не е абсолютно доказано, съществуват данни, че HIV може да се предаде при дълбока целувка, без да е задължително да имаш раничка. Неоспорим факт е, че вирусът се съдържа в слюнката при серопозитивни. Но пак напомням-не само HIV е предаван по полов път. Сифилисът също не е шега!
    Еми не е вярно.. Не можеш да се заразиш чрез слюнка.. Това е доказано.. Както казваше една позната "трябва да изпиешш 10 литра слюнка, за да се заразиш.. А и щом няма ХИВ..
    Нали ти е приятелка, а не някоя случайна не жвиждам защо не.. Смисъл, ако си сигурен, че няма никакви болести де.. Ако е здрава и ранички да имаш, пак нищо няма да ти стане ..
    Мисля, че прекалено много се страхуваш.. Щом си сигурен, че мацката е чиста, действай
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Относно дали е вярно или не, все още спорят доста специалисти по въпроса. Затова и не изказах категорично мнение. Не съм изследовател, че да се препирам с тях. Между другото, сигурно е, че не се предава чрез "приятелска" целувка, но за "дълбоката", се опасявам, че данните не са толкова еднозначни.(дори за стандартния HIV има такива индикации). Да не забравяме, че вирусът-причинител на СПИН е РНК и има способността бързо да мутира.

Ето нещо в подкрепа на казаното от мен по-горе, което, между другото, съм чувал и от лектори(за да не се хване пак някой, че Гугъл лъже):
    http://eklisiast.log.bg/article.php?article_id=52052

Но се радвам, че тук има експерти в областта, разполагащи със съответни преки клинични наблюдения... но явно грешат.

Благодаря, приятели отивам да правя the tongue tornado !!!

ENJOY!

Имаме един СИП здравно образование в училище и миналия път си говорихме за полово предвани болести... имаше едно дето от орална любов и започва да те боли гърлото ама не помна как се казваше , но да знаеш че има шанс ...

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Еми не е вярно.. Не можеш да се заразиш чрез слюнка.. Това е доказано.. Както казваше една позната "трябва да изпиешш 10 литра слюнка, за да се заразиш.. А и щом няма ХИВ..
    Нали ти е приятелка, а не някоя случайна не жвиждам защо не.. Смисъл, ако си сигурен, че няма никакви болести де.. Ако е здрава и ранички да имаш, пак нищо няма да ти стане ..
    Мисля, че прекалено много се страхуваш.. Щом си сигурен, че мацката е чиста, действай
    Познатата ти е почти права Трябва доста повече от десет литра слюнка, за да се заразиш. Така, че ако не се лигавите много, целувайте без страх.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

От орална любов може да се хванат много болести...И както казаха по-горе ако имаш раничка в устната кухина,а момичето не дай си боже е заразена със Хив тогава шанса е огромен... Но дори и да няамш ранички пак можеш да хванеш нещо,като например гъбички..и т.н...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си