- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Не си мой тип" (към момчетата)
Какво си мислете като го казвате? Просто се опитвате да бъдете мили и не искате да обидете момичето като й кажете "Еми грозна си" ..
Вчера ми го каза едно момче. Не се сдухах за момчето, ама просто.. никое момиче не обича да чува такива неща.![]()
О боже, това доказва факта,че НЯКОИ момчета са ужасни глупаци.. трябва да си пълен малоумник да се опитваш да бъдеш мил с ''грозна си''![]()
а и толкова директно.. идиотска работа..един истински мъж никога не би казал такова нещо на момиче,без значение дали е или не е!!!
• Обичай,за да те обичат! •
Трябва да си доста тъп, за да кажеш на момичето "грозна си ..". По принцип е хубаво да се говори директно, но не винаги. В такива случаи определено не е. Лично аз никога не бих казал такова нещо на някое момиче. Предпочитам да и кажа "не си мой тип".
If you are 1st, you are 1st. If you are 2nd, you are NOTHING !
А някой други хора са още по-големи глупачки че не четат и не вникват в смисъла на написаното (ама то тва е жена то си е нечовек).... прочети го 5 пъти и ще разбереш.. Ако говоря лично за мен не бих казал не си мой тип защото това няма как да се разбере ако не се опита...бих казал че просто нямам чувства към човека срещу мен ... а ако не си научила вече свиквай че любовта е страдание
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Хаха и какво не съм разбрала,умнико уменПървоначално написано от FantaMen
![]()
![]()
Абе кво ми се нервиш бене съм казала,че всички момчета са глупаци..а НЯКОИ,тези,които говорят така на момичетата
п.с: а ти като си ми толкова умен/на айде кажи за кво иде реч в темата,след като съм такава ''китайка'' ? хаха![]()
ми, никой не и е казал 'еми грозна си'. Момичето иска да разбере какво иска да и каже с ' не си мой тип' , дали иска да намекне, че е грозна ..Първоначално написано от xSANYAx
![]()
Аз не съм момче, и не мога да отговоря точно, но си е очевидно, че няма чувства ..
И надали иска да каже, че си грозна. Ето например ние (или поне частта от момичетата, която не е курволяк) не бихме тръгнали с момче, към което нямаме чувства, дори да е голям сладур. (незнам, аз говоря за себе си, но се надявам да важи и за други)
И ще намерим начин да му кажем това, с думи с които да го засегнем колкото се може по-малко. Може би просто това е техния начин ..![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ми това значи точно това - момичето не е мой тип
А ся дали е грозна иликрасива вече е субективно понятие.
Общо взето това е мъжкия еквивалент на "Хайде да си останем само приятели"
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Слушай го, прав еПървоначално написано от valdesbg
![]()
еми просто не те харесва,за тва ти го е казъл,за да не таиш някакви надежди
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако кажа на някой "Не си мой тип",то наистина ще е така... Оо И не...няма да означава "грозен си" ...Може да е и "глупав си" и какво ли още не.. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хаха, особено глупав си.Първоначално написано от ShtrudeL
Прочети поста на Валдес и ще ти се разясни картинката малко поне
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Женско съм Оо И май ти нещо не си ми разбрал поста. оОПървоначално написано от Annihilati0N
4XCOKИ
Според мен няма грозни и красиви, има вкусовеПървоначално написано от valdesbg
Смисъл на мен може да не ми хареса някое момче,но за друга да е най-прекрасното същество на света,тка че нямаме право да казваме на някой , че е супер грозен
Всеки с вкуса си
![]()
Дори не е ставало дума в моя пост дали си момче или момиче. Хаха, особено глупав си, трябваше да го прочетеш така "Хаха, особено "глупав си". Не ми се играе да ти обяснявам. Приемай го както искаш.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Тогава се изразявай по-точно. О.О Има си кавички за тая работа...запетайки... ОоПървоначално написано от Annihilati0N
4XCOKИ
Означава:
-Дебела си, ще ми се смеят
-Грозна си, ще ми се смеят
-Малка си, ще ме осъдят
-Аз съм гей, нека сме приятели
едно от тези е![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
![]()
Брях,брях
Каквото значи и когато момичетата го казват на момчетата- `Не те харесвам по този начин` или направо `Не те харесвам`..същата работа.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Най често означава - "не ми харесваш по външен вид" .. Поне аз го казвам с такъв замисъл.. има и изключение, когато ми харесва и по външност и по характер, но просто я няма химията .. т.е виждам в нея само приятел.
А да си се замисляла, че може да значи точно това: Не си мой тип. Сега, ако не разбираш какво значи това е друг въпрос. Не значи грозна си и тем подобни, но не ми с обяснява и какво значи.