.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

"Не си мой тип" (към момчетата)

Какво си мислете като го казвате? Просто се опитвате да бъдете мили и не искате да обидете момичето като й кажете "Еми грозна си" ..

Вчера ми го каза едно момче. Не се сдухах за момчето, ама просто.. никое момиче не обича да чува такива неща.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на xSANYAx
    О боже, това доказва факта,че НЯКОИ момчета са ужасни глупаци.. трябва да си пълен малоумник да се опитваш да бъдеш мил с ''грозна си'' а и толкова директно.. идиотска работа..един истински мъж никога не би казал такова нещо на момиче,без значение дали е или не е!!!
    • Обичай,за да те обичат! •

Трябва да си доста тъп, за да кажеш на момичето "грозна си ..". По принцип е хубаво да се говори директно, но не винаги. В такива случаи определено не е. Лично аз никога не бих казал такова нещо на някое момиче. Предпочитам да и кажа "не си мой тип".
    If you are 1st, you are 1st. If you are 2nd, you are NOTHING !

Голям фен Аватара на FantaMen
    А някой други хора са още по-големи глупачки че не четат и не вникват в смисъла на написаното (ама то тва е жена то си е нечовек) .... прочети го 5 пъти и ще разбереш.. Ако говоря лично за мен не бих казал не си мой тип защото това няма как да се разбере ако не се опита...бих казал че просто нямам чувства към човека срещу мен ... а ако не си научила вече свиквай че любовта е страдание
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    А някой други хора са още по-големи глупачки че не четат и не вникват в смисъла на написаното (ама то тва е жена то си е нечовек) .... прочети го 5 пъти и ще разбереш.. Ако говоря лично за мен не бих казал не си мой тип защото това няма как да се разбере ако не се опита...бих казал че просто нямам чувства към човека срещу мен ... а ако не си научила вече свиквай че любовта е страдание
    Хаха и какво не съм разбрала,умнико умен

Нямам думи с които да изразя твоя идиотизъм.

Абе кво ми се нервиш бе не съм казала,че всички момчета са глупаци..а НЯКОИ,тези,които говорят така на момичетата

п.с: а ти като си ми толкова умен/на айде кажи за кво иде реч в темата,след като съм такава ''китайка'' ? хаха

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Хаха и какво не съм разбрала,умнико умен
    ми, никой не и е казал 'еми грозна си'. Момичето иска да разбере какво иска да и каже с ' не си мой тип' , дали иска да намекне, че е грозна ..

Аз не съм момче, и не мога да отговоря точно, но си е очевидно, че няма чувства ..
    И надали иска да каже, че си грозна. Ето например ние (или поне частта от момичетата, която не е курволяк) не бихме тръгнали с момче, към което нямаме чувства, дори да е голям сладур. (незнам, аз говоря за себе си, но се надявам да важи и за други)
    И ще намерим начин да му кажем това, с думи с които да го засегнем колкото се може по-малко. Може би просто това е техния начин ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми това значи точно това - момичето не е мой тип

А ся дали е грозна иликрасива вече е субективно понятие.

Общо взето това е мъжкия еквивалент на "Хайде да си останем само приятели"

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Слушай го, прав е

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми просто не те харесва,за тва ти го е казъл,за да не таиш някакви надежди
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    <3
    Ако кажа на някой "Не си мой тип",то наистина ще е така... Оо И не...няма да означава "грозен си" ...Може да е и "глупав си" и какво ли още не.. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Некъде из Сливен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ако кажа на някой "Не си мой тип",то наистина ще е така... Оо И не...няма да означава "грозен си" ...Може да е и "глупав си" и какво ли още не.. ^
    Хаха, особено глупав си. Прочети поста на Валдес и ще ти се разясни картинката малко поне
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Хаха, особено глупав си. Прочети поста на Валдес и ще ти се разясни картинката малко поне
    Женско съм Оо И май ти нещо не си ми разбрал поста. оО
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Според мен няма грозни и красиви, има вкусове Смисъл на мен може да не ми хареса някое момче,но за друга да е най-прекрасното същество на света,тка че нямаме право да казваме на някой , че е супер грозен Всеки с вкуса си

Град
    Некъде из Сливен
    Дори не е ставало дума в моя пост дали си момче или момиче. Хаха, особено глупав си, трябваше да го прочетеш така "Хаха, особено "глупав си". Не ми се играе да ти обяснявам. Приемай го както искаш.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Мега фен
    Град
    <3
    Дори не е ставало дума в моя пост дали си момче или момиче. Хаха, особено глупав си, трябваше да го прочетеш така "Хаха, особено "глупав си". Не ми се играе да ти обяснявам. Приемай го както искаш.
    Тогава се изразявай по-точно. О.О Има си кавички за тая работа...запетайки... Оо
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Означава:

-Дебела си, ще ми се смеят
    -Грозна си, ще ми се смеят
    -Малка си, ще ме осъдят
    -Аз съм гей, нека сме приятели

едно от тези е
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Означава:

-Дебела си, ще ми се смеят
    -Грозна си, ще ми се смеят
    -Малка си, ще ме осъдят
    -Аз съм гей, нека сме приятели

едно от тези е
    Брях,брях

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Човекът е осъзнал какво търси

Каквото значи и когато момичетата го казват на момчетата- `Не те харесвам по този начин` или направо `Не те харесвам`..същата работа.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Най често означава - "не ми харесваш по външен вид" .. Поне аз го казвам с такъв замисъл.. има и изключение, когато ми харесва и по външност и по характер, но просто я няма химията .. т.е виждам в нея само приятел.

А да си се замисляла, че може да значи точно това: Не си мой тип. Сега, ако не разбираш какво значи това е друг въпрос. Не значи грозна си и тем подобни, но не ми с обяснява и какво значи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си